Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization 4

Baalzebul

Öne çıkan mesajlar

Grafikler çok başarısız geldi bana.

3d motor çok gereksiz gözüktü. Çirkinleştirmiş oyunu.

Adam gibi 2 boyutlu çizselerdi güzel güzel çok daha iyi olurdu[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

Tech tree'ye baktım da, cok basarısız olmus bence. Gunpowder'ı hic kesfetmeden artillery basabiliyoruz oyunda, ya da en azından kesfedebiliyoruz. Ya da pusula ile alfabe aynı zaman diliminde gosterilmis. Yuh ama yani =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Venator, 23 Eylül 2005 19:41 tarihinde demiş ki:
Tech tree'ye baktım da, cok basarısız olmus bence. Gunpowder'ı hic kesfetmeden artillery basabiliyoruz oyunda, ya da en azından kesfedebiliyoruz. Ya da pusula ile alfabe aynı zaman diliminde gosterilmis. Yuh ama yani =)

başlıklar altında toplamamışlar keşifleri, bunu okuduğum kadarıyla bilerek yapmışlar ama kronolojiye de dikkat etmek lazım tabi.[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91
Sosyal ağlarda paylaş

mahaha spearman vs Tank
+ -

komedi ya ben varya tankla girip adamın spearman i beni öldürdümü acayip kızmıştım ve oyunu silmiştim tabi dayanamayıp yeniden yüklemiştim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
hayır len! ben gidip öss sınavına girmeden oyun moyun çıkartılmayacak! yeter! onlarca oyun çıktı hiçbirini gidip alamadım.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...