Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

allen iverson

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
pipo_14, 02 Ağustos 2005 13:47 tarihinde demiş ki:
ha bu rada kafam girsin...

yo gayet iyi yaparım bu işi...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
Mesaj tarihi:
Biraz cılgın olsada:)cok iidir iverson kısa boyuna ragmen smac yapması zıplama yetenıgınnın ne kadar ust duzeyde oldugunu gosterir:)ayrıca diger guard lara gore cok daha oyuna agırlıgını koyan bi oyuncu, insallah ole bi turk oyuncu da cıkar :)[signature][hline]...We Be Burnin...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
sut yuzdesi dusuk diorsunuz her sene bu adam nba in en skorer adamlarindan biri oluyor tamam adami sevmiyor olabilirsiniz de bosh yere karalamayin yani

kafalarin durumlari ne ondan haber edin birde...[signature][hline]Uthmatar / star wars galaxies eclipse server
DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Mesaj tarihi:
Benc de nba dekı en ii poıntguardlardan biri .
bi keresinde oyunda kalmak için ağzındakı yarayı gostermeyıp yarım litre kan yutmuştrr kendisi
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
abi ben cıktım yeter artık
yeni yıla burda girmek istemiyorum[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Mesaj tarihi:
Yuhhhhh bea...21 Temmuz'da açılmış konu.Ben de nerden çıktı bu konu diyordum(bir de 62 mi ne cevap yazılmış)Yuh dedim bir günde bu kadar mesaj.Neyse abi boşwerin ya şu topici.Sokmalı falan, ayıp oluyor...Zaten cevap yazarken yukarıda terbiyesizce şeyler yazmayın diyor.LütfEN...[signature][hline]YaŞaSıN NbA
yAşAsIn vİnSaNiTy...
  • Yeni Oluştur...