Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dersten atılan öğrenci diyalogları

Misskickass

Öne çıkan mesajlar

bi de dersten çıkmak isteyen öğrenci ile hoca diyaloğu vardır :D

-hocam ben bi dışarı çıkıom
+nere lan
-işim var 5 dk gelcem hmn
+yok yazarım bak
-o yoklama fişini var ya..
+ee
-ee sini boşver ben çıkıom
+napıcan söle
-ya ne meraklı adamsın çıkıom işte
+napıcan olm
-bi soru daha sorarsan çıkınca arabanı cizerim. ok ? sigara içmee gidiom
+....

bu da geçen hafta olmuştu :D[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord
Sosyal ağlarda paylaş

Lise2 Okul bitmek üzere herkez tatili düşünmekte.
Benle analitik Geometri Hoacası Arasındakı Diyalog.

Hoca:Hey sen!
Ben :*Etrafa bakınır*
Hoca:hayır ahmet sen değil özgür!
Ben: Yinemi Neyaptım
Hoca:Ben Ders anlatırken arkada neyle uğraşıyordun
Ben: Kıza mektup yazıyordum!(Ozaman Nerde SMS ehehe aşkımızı saçma sapan mektuplarla anlatırdık gerçi cep telefonları vardı ama biraz lükstü birgün babamın teliyle gelmiştim okul hede hüdeee olmuştu :D )
Hoca:Hangi kız?
Ben:Söliyim Onada Sulan Demi Şereffli hocam(Aynen bole dedim çünku eski cıktığıma sulanmıştı hayvan olu hayvan"Kızz sen özgürle ne yaptın geçen pazar!"biişşeeyyy yapmadık hocamda o nerden çıktı "Özgür geldi bana anlatı arzuya şöle etti böle ettim die"Ben gösterim ona şimdi.ÖZGÜRRRRRRR Pat! ! *güzel bir tokat yer*)
Hoca:ya kızı sole yada dışarı çık!
Ben:Seve Seve Belki oda banktadır mektuba gerek kalmaz jajajaja
Hoca:Gel buraya
Ben:*Dışarı çıkarken*Ne gel
Hoca:Otur yerine
Ben:Oturana sokam.*Kapıya istemden yumruk atar kapı içeri girer o gaz ve sinirle *
Ben:Sıra sende Hocam....

Sonuç:O sene çakmıştık analitikten. :D
Edit:Kortuğundan disipline bile veremedi ama hoca parmakla sayılacak kadar şerefllilerdendi :)
[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice.
Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme.
Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.

[Bu mesaj Korku tarafından 27 Aralık 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Metakuso, 27 Aralık 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
bi de dersten çıkmak isteyen öğrenci ile hoca diyaloğu vardır :D

-hocam ben bi dışarı çıkıom
+nere lan
-işim var 5 dk gelcem hmn
+yok yazarım bak
-o yoklama fişini var ya..
+ee
-ee sini boşver ben çıkıom
+napıcan söle
-ya ne meraklı adamsın çıkıom işte
+napıcan olm
-bi soru daha sorarsan çıkınca arabanı cizerim. ok ? sigara içmee gidiom
+....

bu da geçen hafta olmuştu :D

oha.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin.

Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Sosyal ağlarda paylaş

Hepimiz C/P yapıyoruz burada ekşiye ben dahil girmeyen bir ton arkadaş var. Paylaşmak kötü mü? ne zamandır insanları azarlamak( yada öle bişi yaptığını sanmak) yada yeni gelenlerin hevesini kırmak marifet sayılıyor ?.

Nasıl konuştuğunu değil nasıl olduğunu bilirler lafların seni yüceltmez.

Benim bugun açtığım iki topicte C/P ben yapmasam kaçınızın haberi vardı ?

nokta[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wildpervert, 27 Aralık 2005 19:25 tarihinde demiş ki:
a-yılmaz çık dışarı!!
b-ama hocam..
a-yılmaz çık dedim çık dışarı. yılmaz çık dışarı, çık dışarı yılmaz çık dedim yılmaz çık dışarı(evet 23423 kere söledi)
b-(çantasını alır sırtına kapıya yönelir)
a-yav nereye gidiyosun sen!
b-hocam ama siz
a-geç yerine otur! geç otur sinirlendirme beni geç geç
sınıf- yerlerde herkes kalkabilen olmadı o ders mauhau

Tahminen aynı hoca

-AZİZ ÇIHIŞARI
-Ama hocam...
-OLUM ÇIHŞARIIIII
sessizlik
-ÇIIIIĞH
-BAH SAMIMI SOYLUYORUM ÇIHIŞARI ALLAH ALLAH YAV[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

-aziz sus konusma
- hocam ben değil, bunlar konusuyo
-bak hala! cıkşarı cok samimi soyluyorum
- ya hocam valla
-cıkşarı aziz!
-ama hocam ya
-CIKŞARI DİYORUM SANA! ÇIĞĞ!

:P
taz'a sevgilerle
edit: zeytin yazıvermiş zaten, ehuhum
[signature][hline]you have no chance to survive make your time!
ha ha ha!

[Bu mesaj dory tarafından 27 Aralık 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bide şöyle bişey var
-AZIIIIIZ
-ben(sesimi kalınlaştırarak) EFENDIIIIIIM
-Lan sus lan lan ben sancak
-Hoca:AZİİİİZ ÇIĞIŞARIIII[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Cleglaw-, 27 Aralık 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
ekşiden c/p hoş değil. marifettde değil.

kickass cidden aciz bi insansın sırf kendin sözde bizi ezmek için gerçek veya değil kız arkadaşını getirtmiş post kasarak (2 günde 72) cok güzel "insanlık" gösteriosun ne diyim.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Sosyal ağlarda paylaş

sana kaç kere daha anlatmamız gerekcek bilmiyorum bleda ama fake olmadığını herkez anladı sen hariç... ayrıca bu topicte laf sokulcak bişi yok gördüğün gibi sadece insanların okulla ilgili anıları. c/p yaptığımı sölediler bende olmadığını söledim kickass de onayladı bu kadar. ama benim anlamadığım sen niye her türlü şeyde bize laf atıyorsun burdanda anlaşılıyorki post kasan sensin
Sosyal ağlarda paylaş

Bleda , her seferinde gelip tartisma cikarmasan (topigin konusu ile alakasiz mesajlar atmasan), laf sokmaya calismasan olmayacak degil mi ?
cocuk gibi ona buna laf atmakla olmuyor ama. Diger nicklerin gibi bu da banlenmesin . dikkat et.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Sosyal ağlarda paylaş

belli oluo ne kastığım valla ilk siz bana dalaştınız ve yaptıgım gibi (iki taraftan beri banlanana kadar, ki kicass öm en küfüretti karakedi msn e gelirse bildiricem) size bi şekilde dalaşıcam bunu bilin ama amdem topici şaşırtmayalım bugunkü bir olay

b(ben) o(olgaç adlı patidede bi niki olan arkım)

o-(aynı espriyi 4534985734 uyapmaktadır, aynı zamanda iğrenç kusunç espirilerinden biridir bu)
beler varya aygaz artık promosyon olarak tüp(bebek) satıolarmış... (kendince espiri yapıo)
b-o(3uncu seferden sonra baymıştır fi,zik dersidir bağrılarak) olum olgaç ananla baban seni aygazdanmı aldılar?

sınıf dumur
0_o
hoca ..........[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Sosyal ağlarda paylaş

bazılarıda yalvarır:

-cık dışarı bakiyim!
-hocam naptım?
-Sen ne yaptığını bilirsin cık!
-hocam naptım ben ya herkes konuşuyo!
-Olm cık dersimi bölme!
-hocam nolur bidaha yapmam söz
-Lan cık!!!
-hocam lütfeaan
-LAN CIK YOKSA BEN CIKARACAM DEFOL BE!!!!!
-Hocam tamam ya uıfuff

lan ne yalvarıyon insanın bi şerefi gururu vardır.Tüm sınıf onüne hocam nolur diye yalvaran tiplerde var sinir oluyom :D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Sosyal ağlarda paylaş

hala uğraşıyorsun senle ciddi ciddi konuşuyorum bişi söylüyorum senin yaptığın çocukluk ne bu ben gitmezsem sen gitcen, sen gitmezsen ben gitcem. burası bir forum hekesin fikrini söyleyebileceği, kavga etmek, laf sokmak için değil bir derdin varsa özelden msg at, insanlar böyle abuk subuk şeyleri görmeleri okumaları saçma onlar için zaman kaybı
Sosyal ağlarda paylaş

Vanil@ o adam olmaz boşwer ben ilgileniyorum onla sen kafanı yorma :)

bleda@ istediğin yere şikayet et ben ne yaptıysam ne dediysem arkasındayımdır. Sana çoçukca davranma diyenleride hiç kafana takma aslanım.Seninde belirttiğin gibi yaşın 14 içinden geldiği gibi davran.

Çocukca davrandığını söliyenlere ben buluyum üleynnn diye tepkini ver..

nihahah[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Sosyal ağlarda paylaş

bizim geçen gün hüsam(matematikçimiz Hüseyin Hoca) 1 arkadaşa çık dışarı dedi çocuk olmaz dedi,çık dedi,çıkmadı,inatlaştılar,çık-çıkmam,çık-hayatta olmaz gibi 1 muhabbetle yarım ders gitti:D[signature][hline]aLL oF tHi§ HaTe AnD aLL oF tHi§ pAiN , i'LL ßuRn iT aLL DoWn , a§ mY aNgEr rEigNs , TiL EvErYtHiNg ßuRn§...
Sosyal ağlarda paylaş

Bleda arkadaşım kazanamayacağın muhabbetlere girme, haklısın bazı konularda ama bu kadar keko varken bu forumda derdini anlatamazsın. Benim gibi gerekli konuları oku kendini geliştir. Ayrıca isim vermicem artık kim üzerine alırsa. Zaten bu kickass denen arkadaşın sahte fake acc kullandığını gerizekalı, aptal diilsen bunu çok açık ve net söylüyorum, anlıyabilirsiniz. Bunun içinde miss haliyle normal yazdığı yazılar karşılaştırın. Aynı uslup,cümlenin aynı şekilde gelişmesi,aynı noktalamalar aynı hatalar.
Bleda canım kardeşim bu siteyi boşverip sosyal hayatına önem ver,burayı kütüphane gibi kullan, bilgi için sana tavsiyem budur..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...