extreme Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Merhaba . Vendor ekliyorum yada eklemeye çalışıyorum.Gm ellerini kollarını kaldırarak birşeyler yapıyor ama vendor neyim yok ortalarda. Yane yanlış yapmıyorum aynı şekilde item falan ekleyebiliyorum.Bu arada add vendor scriptini buradan indirdim.Bi yardım be canlarım fitil oldum pc nin başında işimi bile unuttum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Hp 0 olabilir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 .gm yapmayı dene dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 GM Mode 0 ise normal buyu yapar gibi vendor summon eder, sonucta ya vendor biraz gecikmeli cikar ya da fizzle olur, hicbir tepki vermiyorsa hp sifir oldugu icindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extreme Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Gm mode dediğiniz playerlevel yane plevel ise 7 account da başka ayar varsa onu belirtmenizi rica edidem.Bide hp=0 olabili mantıklı onu scriptin içine ne şekilde include edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Script falan degil, senin kendi hp'nden bahsediyorum.. .hits 100 vs.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 .hits 100 .gm 1 yaz bunlar olmadıysa, sphere.ini de aşağıdaki kısmı fazlalaştır. // MAXCOMPLEXITY=x // A variable to help the server keep the maximum number of NPC chars from // being on one screen at a time (to help keep lag under control) MAXCOMPLEXITY=16 bunu 30 falan yap :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extreme Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Oldu teşekkürler .AMa bu vendorlar zır deli yaa alıp başını gidiyorlar buna bir çözüm varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 axis kullanarak ekle vendorları, spawn olarak koy, orda max dist diye bi yer var oraya en fazla kaç kare acılmasını istiosan yaz. 0 yazma 0 yazarsan her yere giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Eye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 said: TaZmAnYaK, 22 August 2003 18:08 tarihinde demiş ki: axis kullanarak ekle vendorları, spawn olarak koy, orda max dist diye bi yer var oraya en fazla kaç kare acılmasını istiosan yaz. 0 yazma 0 yazarsan her yere giderler. Ayrıca bi tane nbc koyduysan axiste set home dist die bi yer wardır oradan ayarlayabilirsin.[hline]Bilgi paylaşılırsa değer kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Eye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Bide bazı npc scriptleri çalışmıyo galiba bendede aynısı olmuştu. Ama sphere dekileri koyuyo.[hline]Bilgi paylaşılırsa değer kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 bişey söylemek istiyorum spawn ladıgım world u , bazen koydugum spawn cıkmıyor nedense herhangi bi ayar sözkonusumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Ewt ayar söz konusu sphere.ini dosyasından MAXCOMPLEXITY= <--- bu satırı bul ayarı genellikle 32 oluo sen 9999 yaparsan tüm spawnlar çıkar :D[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 amount 1 min time 2 max time 5 max dist 3 böle seyler vardı axiste mesela dandik bi canavarı böle koyarsın min time max time ı iyi ayarla (dk cinsinden) yoksa dedigin gibi cıkmaz. uzun sürede yaparsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar