Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Nasıl Şaka :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
muhahua haywan :))[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mesaj tarihi:
ya gercekten cok fena bişi napmış bu tam eşşek şakası bide 30 yaşında adamlar :)[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Mesaj tarihi:
harbiden essek sakası ama hehe yuh dıyorum baska bır sey demıyorum essek bile daha kıbar sakalar yapar ya atsina[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
-Die_Human, acayip bir günde demiş ki:
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Mesaj tarihi:
:D guldum baya ya oda bana yapmıstı :D[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
hahahahah :lol: koptum ya karıma ağrı girdi.
*Arkadaşının makatına kompresör sokarak komaya girmesine neden olan Ufuk Kilerci kendini savundu: "Bu sadece şakaydı. O da bana yapmıştı"*[signature][hline]~Push The Tempo~
duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
domuza asik oldum ben

Mesaj tarihi:
bu olayı uzun zaman once televizyondan ogrenmiştim sanıyorum o zaman askerdeidim.. ama ne berbat bir şaka... ve adam rahmetli oldu haberiniz olsun eee hayat kotu kolla..[signature][hline]Wow u fln sattım eskiden anti - sosyal idim..
artık anti bolumune bir çizgi çektim...

Altug
  • Yeni Oluştur...