Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ya arkadaşlar ben wowu bayadır oynuyorum.Hala bi level 30 adamım yok.En fazla 25 oluyorum yeni karakter açıyorum.Mage ile oynasam travel formu yok diye vazgeçiyorum sonra druid oynuyorum ondan sonra hunter açıyorum sonra shaman sonra bilmemne... Ya artık ya oyunu bırakıcam yada bilmiyorum.Artık en son shaman ile hunter arasında kaldım.Ama sorun bunlada bitmiyor.Tauren hunterım var.Bu seferde diyorum ki hunter a da bow güzel oluyo be tüfek sevmiyorum diyorum.Bi türlü karar veremiyorum.Buna ne ad verilir artık bende bilmiyorum :).Yanlış anlamayın amacım hunter la shamanı karşılaştırmak hangisi daha iyi diye bakmak değil.Ama sadece iki classıda çok iyi bilen kişilerden mantıklı birkaç açıklama alabilirsem belki en sonunda bir karar kılabilirim. (bi bakıma profesyonel yardım istiyorum :P ) şimdiden teşekkürler.yeni yılınız kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ironforge veya orgrimara git.Herhangi birini seç ah de,eşyalarına bak üzerine giy. Sonra git 60 ol onları giyebilmek için =)[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bence abi bunca süre oynuyorum diyorsun bu saatten sonrada kasma bırak gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: ForgottenRealms, 28 Aralık 2005 21:16 tarihinde demiş ki: Bence abi bunca süre oynuyorum diyorsun bu saatten sonrada kasma bırak gitsin onuda düşündüm tabi ama: 1)uzun süredir oynamama rağmen 24 saat online deilim tabi okul falan var sonuçta yani o kadarda kasma özürlü değilim :) 2)wowsuz da zaman zor geçiyor alıştık artık lotro ya kadar wowdayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Aynı snede 2 belki 3 ay öle tipi için onun o su bunu kılı gibisindne herşeyi denedim dene dene birazda ortamla alakalı arkadaş için guild için kasıyorsun klas deil arkadaş ara guild bul anca öle[signature][hline]do or do not there is no try Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Çinli kirala o kassın :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Absolut, 29 Aralık 2005 02:24 tarihinde demiş ki: Çinli kirala o kassın :) tabi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meteryus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 çinli mi ?! neden çinliler iyimi kasıyor ?![signature][hline]! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ben en başta Druid açtım bir hata yüzünden bırakmak zorunda kaldım fazla ilerlemeden. Mage açtım lvl 16 oldum o karanlık ortamlar sıktı Undeadlerin. Tauren Hunter açtım. Bir ara pet kullanmayı ve ateş etmeyi adam gibi bilmediğim için bıkıp başka serverlara bile geçtim alliance char için. Ama forum ahalisi sağolsunHunter kullanmayı öğretti. Şu an lvl 30 oldum. Hunter ile gayet eğleniyorsun. Druid ile öbür adamları falan iyileştirme görevlerin oluyor biraz daha kısıtlı özgürlüğün var yani. Hunter ise çoğu işi pet üstlendiğinden rahat sayılır. Mesafe açıp ateş ediyorsun. Pet sağlamsa pek ölme şansın olmuyor. Kendinden 4-5 lvl üstündeki mobları biraz zorlasa bile (bazen hiç şansın olmuyor tabi :D) kesebiliyorsun pet yardımıyla. (3-4 lvl üst diyelim) Aspect Of The Cheetah falan var hızlı gezinti için. Tuzakalr var yararlı sayılır. Bence en büyük eksiği yakın dövüş. Her ne kadar bendeki silahlar kötü sayılsada (gerçi bugün bir mavi dagger düşürdüm kendime eski silahın 3 katı fazla vuruyor ama deneme fırsatım olmadı :D) uzakta çok sağlam. Ama PvP olduğunda takım arkadaşalrına güvenmen lazım işte :) Kimse pete saldırmıyor :D (bunalr lvl 30a kadar edindiğim fikirler hunter için :))[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: meteryus, 29 Aralık 2005 02:31 tarihinde demiş ki: çinli mi ?! neden çinliler iyimi kasıyor ?! bırak kasmayı adamlar kasarken ölüyo bile[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 level 60 rogue, level 60 mage ve level 60 warrior karakterlerim var. low levelda kasmayı bıraktığım bir çok class da var tabi. bu derece maymun iştahlı biri olarak sana tavsiyem, kesinlikle arada derede kalmadan, tek bir class üzerine yoğunlaşman. öbür türlü benim gibi, her charında anca strat scholo ubrs'den çıkan itemlar olur. mesela şahsen ben bu öküzlüğümün farkına varıp, son kastığım level 36 hunterı bırakarak warrior üzerine yoğunlaştım artık, çünkü oyundan zevk aldığım combat stilinin bu olduğunu anladım. sen de aynısını yaparak karar ver, vakit çok geç olmadan =)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 rogue kas gitsin başlarda sıkıcı ama ileride zevkli oluyo hızlıda kasıo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar