Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi eyvallah arkadaşlar. Görüşürüz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bizde senin verdiğin tepkiyi verdik ama içimizden verdik hiç değilse,keşke öyle yazmasaydın,editle bence süre geçmeden.[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has...
msn gmail
Mesaj tarihi:
Daha öncede yapıldı bu şaka bana ve hastanelik oluyordum. Bundan daha ciddi bir şey var mı sizce ? Daha önce de çok kereler yazdım ama bazılarına "şaka" gibi geliyor sanırım. Bir kez daha ölmedim kurtuldum sonuna kadar sesi açık kulaklık olduğu halde.

Sanırım en iyisi bu. Silinmesin herkese ibret olsun isterdimde yok öyle bir seçenek.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Mesaj tarihi:
ya ben neyi kacırdım?[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mesaj tarihi:
said:
NuKe, 29 Aralık 2005 03:22 tarihinde demiş ki:
hayır bi de işin trajikomik tarafı kufrettiğin adam onu gormicek bile. Bok yoluna gitti niyazi olmaya ne gerek vardı?

Çok trajik:((([signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
@kickass
ya böle hani resimler varya güzel güzel açılırken birden yaratık çıkar yüksek sesteyse hele bide kulaklıkla isen korkarsın ya öle bi topic jesica nın memeleri adıda .
adamın kafasına tak dedi baya bi korkmuş herhalde felan filan[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM

[Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 29 Aralık 2005 03:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hadı bidaha et bakalım hazır giderken =) görsün çocuk küfürü

iyi olmuş olm mevsi müdafadan banlanmassın merak etme hafifletici cezaya giriyo senın ki
kalkıp oduna pardon abi dersen gülerler değil mi ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
Daha önce bir çok defa bu tip konulara kibarca "yuh" "öküz" "hayvan" bile demeden yazdım tekrar burayada yazayım.

Daha önce bu tip bir "şaka" yüzünden neredeyse hastanelik oluyordum. Az öncede benzer bir etkiyi yaptı. Gebersem gitsem de kapak olsa keşke diyeceğimde kafası basmayan tipler içinde ölünmez ki. Kapak olsa ne yazar ...[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Mesaj tarihi:
said:
2pacAmaruShakur, 29 Aralık 2005 03:29 tarihinde demiş ki:
@kickass
ya böle hani resimler varya güzel güzel açılırken birden yaratık çıkar yüksek sesteyse hele bide kulaklıkla isen korkarsın ya öle bi topic jesica nın memeleri adıda .
adamın kafasına tak dedi baya bi korkmuş herhalde felan filan

tamam bende okudum o konuyu ilk mesaj atanlardanımda ben nie korkmadım onu anlamadım herkez o kadar tepki verirken

asıl ben editle mevzunu anlamadım kankatora[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
  • Yeni Oluştur...