Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi eyvallah arkadaşlar. Görüşürüz.

Zopik

Öne çıkan mesajlar

bye
edit: çok gereksiz bi küfür. :([signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!

[Bu mesaj NuKe tarafından 29 Aralık 2005 03:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Daha öncede yapıldı bu şaka bana ve hastanelik oluyordum. Bundan daha ciddi bir şey var mı sizce ? Daha önce de çok kereler yazdım ama bazılarına "şaka" gibi geliyor sanırım. Bir kez daha ölmedim kurtuldum sonuna kadar sesi açık kulaklık olduğu halde.

Sanırım en iyisi bu. Silinmesin herkese ibret olsun isterdimde yok öyle bir seçenek.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

hayır bi de işin trajikomik tarafı kufrettiğin adam onu gormicek bile. Bok yoluna gitti niyazi olmaya ne gerek vardı?[signature][hline]I love you but, i love your butt.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
NuKe, 29 Aralık 2005 03:22 tarihinde demiş ki:
hayır bi de işin trajikomik tarafı kufrettiğin adam onu gormicek bile. Bok yoluna gitti niyazi olmaya ne gerek vardı?
Birde p.m. atayım o zaman.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

@kickass
ya böle hani resimler varya güzel güzel açılırken birden yaratık çıkar yüksek sesteyse hele bide kulaklıkla isen korkarsın ya öle bi topic jesica nın memeleri adıda .
adamın kafasına tak dedi baya bi korkmuş herhalde felan filan[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM

[Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 29 Aralık 2005 03:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Orda hangi kelimeyi kullanmalıyım dostum söyle onu kullanayım bundan sonra.
edit: @antimodes52[signature][hline]I love you but, i love your butt.

[Bu mesaj NuKe tarafından 29 Aralık 2005 03:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

birde 2002 liymiş bu ........
ne denir artık bilmiyorum .. siz getirin gerisini ....[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...

[Bu mesaj Zopik tarafından 29 Aralık 2005 03:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hadı bidaha et bakalım hazır giderken =) görsün çocuk küfürü

iyi olmuş olm mevsi müdafadan banlanmassın merak etme hafifletici cezaya giriyo senın ki
kalkıp oduna pardon abi dersen gülerler değil mi ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce bir çok defa bu tip konulara kibarca "yuh" "öküz" "hayvan" bile demeden yazdım tekrar burayada yazayım.

Daha önce bu tip bir "şaka" yüzünden neredeyse hastanelik oluyordum. Az öncede benzer bir etkiyi yaptı. Gebersem gitsem de kapak olsa keşke diyeceğimde kafası basmayan tipler içinde ölünmez ki. Kapak olsa ne yazar ...[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2pacAmaruShakur, 29 Aralık 2005 03:29 tarihinde demiş ki:
@kickass
ya böle hani resimler varya güzel güzel açılırken birden yaratık çıkar yüksek sesteyse hele bide kulaklıkla isen korkarsın ya öle bi topic jesica nın memeleri adıda .
adamın kafasına tak dedi baya bi korkmuş herhalde felan filan

tamam bende okudum o konuyu ilk mesaj atanlardanımda ben nie korkmadım onu anlamadım herkez o kadar tepki verirken

asıl ben editle mevzunu anlamadım kankatora[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...