Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hadi bakalım UI yarışması başlamıştır, ben birazdan koyacam kendiminkini ;)[signature][hline]Guardia 60 Night Elf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Lianathı tek geçerim ekran gozukmuyo dsfgdsagsa :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 [spo1=Raidde UI][/spo] Krize gircem bi koyamadım alala [spo2=Damage][/spo][Bu mesaj Pirvan tarafından 27 Aralık 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bir iki eklenti dışında olduğu gibi standart arayüzü kullanıyorum, gayet te memnunum :D. [spo1=İşte olağanüstü arayüzüm][/spo][signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 [spo1=Iste benimki yok yok ui][/spo][signature][hline]--------------------------------------Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 o kadar adam bi kişiye dalıyo yazık deılmı[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ha bi de xrex madem magtheridondasın bi hayrını görelim yau :P oyundaki nick kam mı ? edik:eheh orda ki elemanların arsında cristie yi gördüm.az yardımı dokunmadı arkadaşın burdan saygılar diyorum ona =)[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du [Bu mesaj SoulCube tarafından 27 Aralık 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yav su partideki vatandaslari nasil kaldiriyorsunuz bulamadim birturlu :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Eğer unit frame'i değiştirmezsen ct raidden raid'e geçince party frame'i kaldır gibi bir seçenek var onu açıyorsun oratada party kalmıyor.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 @Xrex: player + party + partypets vs vs framelerini hangi addonla değiştirdin? onu hemen indireyim ben .[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: SoulCube, 27 Aralık 2005 14:49 tarihinde demiş ki: ha bi de xrex madem magtheridondasın bi hayrını görelim yau :P oyundaki nick kam mı ? edik:eheh orda ki elemanların arsında cristie yi gördüm.az yardımı dokunmadı arkadaşın burdan saygılar diyorum ona =) ben eski magtheridonluyum yaw :).cristie yeni girdi.iletirim selamini[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Hergonan, 27 Aralık 2005 14:55 tarihinde demiş ki: @Xrex: player + party + partypets vs vs framelerini hangi addonla değiştirdin? onu hemen indireyim ben . nymbias perl unit frames[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- [Bu mesaj xrex tarafından 27 Aralık 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bu warriorimla bgden bir resim, nymbia's perl unitframes siz wow interface e interface demiyorum zaten artik : ) bir de scrolling combat text tabi ki. ayrica burada görünmeyen overpower ve universalstunhelper'i kullaniyorum. [spo1=ms crit woot][/spo] Priestimle formattan sora hic SS almamisim raidde, aksam raidde ceker koyarim.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain TrainPenthesilea, Level 60 Night Elf PriestessEmilo, Level 60 Gnome WarriorElandra, Level 60 Night Elf HuntressQuatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )[Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Aralık 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aha buda benimki http://img487.imageshack.us/img487/5562/ui8cy.jpg[signature][hline]Guardia 60 Night Elf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yaa şu skill barını küçültüorum ama chat yazılarıda küçülüor bunu önlemek icin mod falan varmı[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Wayne, 27 Aralık 2005 15:28 tarihinde demiş ki: yaa şu skill barını küçültüorum ama chat yazılarıda küçülüor bunu önlemek icin mod falan varmı EE sonra da chat penceresinde ki yazıları buyut :) Chat kulakcıgı uzerinde sag tuşa basıp menuye giriceksin ordan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 [spo1=benim UI][/spo][signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus[Bu mesaj Twisty tarafından 27 Aralık 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: pekaziz, 27 Aralık 2005 14:39 tarihinde demiş ki: Bir iki eklenti dışında olduğu gibi standart arayüzü kullanıyorum, gayet te memnunum :D. [spo1=İşte olağanüstü arayüzüm][/spo] pardon konu ile alakasız ama aklıma takıldı, isimler bana çok tanıdık geliyor hangı server ?[signature][hline]WoW Neptulon (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: xrex, 27 Aralık 2005 14:59 tarihinde demiş ki: nymbias perl unit frames Kkthxvm <3 Çok aradım bu addonu :P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: mADmaXimus, 27 Aralık 2005 14:29 tarihinde demiş ki: Lianathı tek geçerim ekran gozukmuyo dsfgdsagsa :D Aw cmooon :-P En son çektiğim screenshot: [spo1=Kekkerskats][/spo][signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 insanin makinesi guzel olmasin :)[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Invadoria:Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Daggerfall, 27 Aralık 2005 17:34 tarihinde demiş ki: said: pekaziz, 27 Aralık 2005 14:39 tarihinde demiş ki: Bir iki eklenti dışında olduğu gibi standart arayüzü kullanıyorum, gayet te memnunum :D. [spo1=İşte olağanüstü arayüzüm][/spo] pardon konu ile alakasız ama aklıma takıldı, isimler bana çok tanıdık geliyor hangı server ? Warsong'daydım, transfer sonrası Neptulon'a geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Sade seviyorum, AB'de bug olmuştu yerin dibine inerken ss almıştım. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeR0C00L Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 [spo1=Buda benimki][/spo][Bu mesaj ZeR0C00L tarafından 27 Aralık 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hangisi seninki[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar