Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigaranın FAYDALARI.....

LastTouch

Öne çıkan mesajlar

1-Hicbizamn yaslanmıcaksınız,cunku yaslancak kadar onrunuz olmıcak...
2-Hicizaman yanınıza kopek yaklasmıcak cunku sureklı bastonlu dolascaksınız..
3-Fazla doktor masrafınız olmıcak cunku,doktarlar artık sizin icin bise yapamıcak..
4-hicbizaman eve hırsız girmicek cunku gece sız horlamakdan ve oksurmekden kıvranınca hırsız evde biri olduunu farketcek..
5-Dişcilerden korkmaya gerek kalmıcak,cunku sararan ve kararan dişlere dişcilerde fasla bişe yapamıcak...

....buyrun bunlarda sigaranın faydaları....
kim demiş siigara zararlıdır diee....[signature][hline]sörvürlerden dene...
Sosyal ağlarda paylaş

bırakmak zor hiç başlamamak lazım
o zehirin tadını alan kimse bıraksa dahi aklında sürekli o dumanın tadı oluyo bu içmeyenlerin anlıyamayacağı garip bi duygu sigarayı bıraktım bari haftada bi nargile içeyim yada haftada bi puro yeter gibi bahanelere başvuruyosunuz.
zor çok zor hiç başlamamak en güzeli.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

İçen zaten zararlarını biliyor.Niye kasıyosunuzki.Bırakmak isteyen adam zaten bırakırdı 50 kere.

Ben bırakmıcam.Zevk alıyom sigara içerken.Uyuşturucu maddeden iyidir.Hem 60 yıl yaşayıp ne yapayım.[signature][hline]Palantis Admin
Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu.

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

en azından kendinize değer verin.. sizin kadar gelişmiş ve elinde bir sürü şeyi olan bir varlığı basit bir ot parçası tatmin etmemeli yani..[signature][hline] harvester
Buzx, 04 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki:Minarenin şeklini bile bi uzuva benzeten bir zihniyetin saçı açıklara bakarak ereksiyon olması gayet doğal tabi.

[Bu mesaj Messor tarafından 28 Aralık 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bizim arkadaşın babası 13 yaşından beri sigara içiomus sona doktora gidiolar cigerler termemiz çıkıo inanmayıp 2 farklı doktora gidiolar gene aynı ...Bende anlam veremedim :P[signature][hline]İnkar Edenler Şüphesiz Ziyandır!!

RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...