emircanz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Arkadaşlar herşeyi denedim sphere.ini de tüm herşeyi ayarladım 10 kere baktım ama hep aynı hata off delircem hata şöyle FATAL:MUL File 'hues.mul' not found... FATAL:The sphere.INI file is corrupt or missing FATAL:Server terminated by error -3! help pilizz[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ingilizce bilmiyosan bile insan bi sözlükten founda bakar. sphere.ini deki ayarladığın yerde hues.mul u bulamıyo.[signature][hline]thelegbra, 30 Kasım 2005 19:15 tarihinde demiş ki: yok o teot11x değil 13x tahminimce.. k-Potti, 30 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki: evet 13x te olabilir.
Mr_Magget Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Buna çok güzel bi çözümüm war en yakın damdan aşşağı hueeeeeeeeeeeeees diye bağırarak atla eğer yine çalışmazsa ultima online klasöründeki hues.mul u kontrol et[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 // MULFILES= // The complete path to the directory where UO is installed. // The default location for non-T2A installations is C:UO // The default location for T2A installations is C:Program FilesUltima Online MULFILES=C:Program FilesUltima Online <<<< şu satırın doğru olup olmadıgını kontrol et ( senin ultima c'de degil d'de ise c'yi d yap ) D.P= Sphere.ini'den[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling [Bu mesaj Zergling tarafından 28 Aralık 2005 15:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ondan deil simdi söyle dimi : c ye giriyosun sphereye giriyosun ona girince bi tane daha sphere klasörü oluyor dimi böyleysede -3 verir .. Çözüm : c:/sphere/sphere deki dosyaları kes ve c:/sphere ye kopyala yani anlatmak istedigim tek bi sphere klasörü olcak[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bu dediklerinizin hepsini yaptım ama hala aynı sorun devam edio[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bozulmuştur hues dosyan[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 simdi istiyosan remote desktop ac hallediyim dicem ama bosa demş olacam =)[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
Öne çıkan mesajlar