Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 nerden buluolar bu kadar güzel hatunları ya.hasta oldum dizideki hatunlara[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hakkaten ha![signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 en iyi drama dizisi ödülünü aldı emmy'de. izleyin şu diziyi bir yerden bulup...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 eet ya izleyin de şurda muhabbetini yapalım dizinin kimse izlemiyo catlayacam ahah.dizimax te 22 sinde baslıo tekrarı ilk sezonun sanırım [Bu mesaj Brad tarafından 19 Eylül 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: tellos, 08 Eylül 2005 21:29 tarihinde demiş ki: baya odullu bi dizi daha aday oldugunda odül alacagı içime dogmuş zaten hehe :)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 15 Gün önce Betfairden 2.54 den En iyi Dramayi kazanir diye satın almistim 150 $ lık :D iyi kar ettirdi saka maka :D[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 SAli ve persembeleri 10 da ilk dönem i tekrar vericeklermis....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Az önce 18. Bölümü ( The Numbers ) izledim. Son sahnesini görünce bittim. X-files izlemişim gibi hissettim. Bu nasıl senaryodur böyle. Gerisini merak ve heyecanla izlicem...[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ilk sezonun tumunu izledim oturup. sanirim kurgusu bakimindan hayatimda izledigim en iyi dizi. xfiles filan halt etmis. 2. sezon download a basladim bakalim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 smallville gibi ilk bölümler bayık, sonradan açılıp güzelleşen bir dizi bence...[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 aman tanrım,alta düşmesin bu. bütün dizileri sollar IMO.[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 perisan oldum bir koltukta 4 gundur oturup 35 bolum izledim. midterme girmedim, yemek yemedim, uyumadim. boyle bir dizi yok.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ^evet lutfen duşa gir artık.bayan misafir alamıyoruz odaya senin yuzunden [signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 21 Aralık 2005 06:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 allah kahretsin seni oke b@ps?[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 11 ocak a ertelendi sonraki bolum pff[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 çok iyi bi dizi. adadaki gizem karekterlerin geçmiş yaşamlarından dolayı yaşadıkları sorunlar bence son yıllarda izlediğim en iyi dizilerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmert Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 4 günde ilk sezonun hepsini izledim.Son zamanlarda izlediğim en güzel dizi ve kurgusu inanılmaz.Şimdi dizimax de sezon 2 nin başlamasını bekliyorum.27 Aralıkta başlıyor digiturk sahibi iseniz kaçırmayın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 2. sezon 10. bolumu bekliyoruz heyecanla[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Happy Christmastalar abi biraz bekliyecez artik... [signature][hline]Ya questioned, did I care You could ask anyone, I even said Ya were my great one Now its, over, but I do admit I'm sad. It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe [Bu mesaj Baluu tarafından 23 Aralık 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 1. sezon bence yapılmış en iyi dizi her bölümde insanın televizyona birşeyler fırlatası geliyor merak unsurunu inanılmaz yaratmışlar karakterlerin birbirleriyle bağlantıları ndaki ufak ayrıntılar çok eğlenceli amma velakin 2. sezon tam bir hayal kırıklığı 1. sezonun bittiği yerde arkadaşlarla yıkılmıştık bir dizi bukadar haince bitirilir mi diye ama ikinci sezon tam anlamıyla eşşeğin kulağına su kaçırdılar 2. bölümün sonu 3. başı bir nebze düzgün ama 4. bölüm mesela hiç olmasada olurmuş 5-6-7-8 ve sanırım 9 arkadaşda hazır indirmiş onları ama hala almadım bekletip biranda üst üste seyretmek daha zevkli cya in another life brother[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Season 2 Episode 9 a kadar izlemis biri olarak ben 2 . sezonda pek bi soreun goremedim gayet iyi gidio. Gene pic bi yerde bitirdiler sagolsunlar. 11 ocaga kadar bekleris 12 sinde iner 13 unde altyazilar felan hazir olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sence bu rastlantı hadisesini biraz abartmamışlar mı[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ben de ilk sezonu indirip 10 a geldim kaldım şimdilik. bakalım biraz hızlanmam lazım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ilk sezonun son bölümü (aslında 3 bölümlük final o ) varya adamı katil eder[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 gaza getirmeyin emule soğuk :P[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar