Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atesin kiliclari ilk bolum, Fenc in kiliclar birligi.


The_Guardian

Öne çıkan mesajlar

Nomas in yeryuzundeki tek anayurdu olmus olan ;Minarkanin ustunde bulundugu Merkorn Dagi beyazlamis tacini, agarmakta olan safagin aydinlattigi,koyu mavi gogun yukseklerine dogru kaldirmaktaydi.Minarkaya yapilan baskindan geri donuluyordu ve donen paladin grubunun yanan mesaleleri,gunes in Merkorn un arkasindan dogusuyla yavas yavas belirsizlesiyordu..daglardan dolana dolana inmeye devam ettiler.
 
 
Yaptiklari baskindan donen paladin grubu bekliyenlerde,yaktiklari atesin etrafinda kis ikliminin keskin sogugundan korunuyorlardi.Aralarindan bazilari daha evvelki savaslarinda zarar gormus zirhlarini kampin icinde kalan ve bulunduklari yere gore biraz daha yuksek gozuken tepedeki,agacin yanina mevkilenmis demirciye goturuyor ve zirhinin yapilmasini beklerken demir eritilen firinin yaninda firina dogru ellerini uzatiyorlardi.
Kampin guneyinde kurulmus koca cadirlarin arasinda yorgunluktan sizmis olanlar,iclerinden hernekadarda uyuduklarini dusunselerde aslinda onlari belkide cok ileride bekliyen kaderlerine dogru kosuyorlardi.
Herne kadarda Ulutin in bir armagani olsada soguk oldurucu bir havaydi.Ikares in canlilarina oldugu gibi 1700 unu gecmis ama gelecek 10 yilini bile cikaracagi supheli olan insanlarda etkisi vardi.

Herne kadarda gelen grup Zaferle geliyor olsada,kimse bir sevinc belirtisi gostermiyordu.Cunku aldiklari zafer ne kendileri icin,ne ailelerinin guvenligi,nede kralliklari icindi.Boyle bir ortamda da gelenlere verilebilecek birsey varsa oda yeni pismis bir yemek ve hayatta kaldiklari icinde bir tebrikti,Grubun kendisi bile yillarca eskimis yuzlerini sertbakislariyla silahlandiriyordu sanki.Hepsi yikilmisti ve umitsizdi.
 
Donen paladinlerin tam tersi yonunde,ulasmaya calistiklari ana kampin ardinda,Paladinlerin yanan mesalelerini,kendi kasabalarini saran duvarlarin ustunde goren kasaba ahalisi,Gunes inde dogusuyla bir sevinc havasi yasamaya baslamislardi.
Cunku son 5 yildir ilkkez Gunes isigi goruyorlardi ve bunu paladinlerin zaferi yuzunden oldugnu dusunuyorlardi.Yakinda bir tanidigi olan ,sanki uzun bir zamandir gormuyormuscasina sarilip opuyor ve tanimadiklariylada sanki kendisinin olayda bir etkisi olmus gibi ellerini sikip kutluyordu.En azindan kamptaki buyuk cadirin,bezden kapisini araladiginda Ravin bunlari goruyordu.
 
Nekadarda safti bu insanlar nekadarda birbirine bagli.Hayatlarinin son 5 yili onlar icin nerdeyse bir cehennem olmustu.Kampa geri donemekte olan paladinlerin baskin yaptigi Minarka sehiri 5 yil evvel Ikares in cehhenm ordularinin bir kismina Ruud la yer alti arasinda bir kopru olmustu.Minarka dan cikan cehennem gucleri,Minarka ya yakin olan bir koyu,Bu insanlarin komsusu olduklari koylerini yok etmisti, $ans o ki ordunun ciktigi yuzde bu insanlarin koyune bakmiyordu. Boylece ordu onlari yok etmeden Duvar daglarina dogru yonelmisti.
Kasaba ahalisinin asil korkusu ordu olmaktan cikmisti. Cunku komsu koyun enkazina gonderdikleri arama,saptama ekibinden sadece 2 kisi geri gelebilmis ve kendi akillarina goruntuleri kazindigi anlatamadiklari sekillerdeki yaratiklarin komsu koyde kol gezdigini soylemisti.Bu sirada cok uzaklarda Ulutin Ihmaner dagindan inmis ve Orta Ruud a dogru yola cikmisti .
 
Yuzeye cikan yollarin temizlenmesiyle Minarkadan her turlu,yuzyillarca yerin altinda yasamis yaratik disari cikiyordu.Bu dehset tek plani Fenc kralligina gitmek olan kasaba halki icin,Fenc inde olulerle kaynamasiyla dahada buyumustu.Neyseki kar yagmis ve bircok yaratik Minarka u Yuce Savas bitip,paladinler geri gelinceye kadar terk edememisti.
 
Herne kadarda bircok kasabali oyle dusunsede kasablarinin biraz uzaginda kamp kurmus olan Paladinler aslinda onlari kurtarmaya gelmemislerdi.Bu paladinler Fenc kralliginin – onlar farkinda olmasada- enson paladinleriydi.Ana ordunun baska Kirmilhan kralliklarina gitmek icin ayrilmis olan koluydu.Paladinlgi brakmak icin yolculuga cikmis olan koluydu buArtik savastan bikmis,artik savasmaktan yorulmus ve nereye gittiklerinden haberi olmayan paladinlerdi.
 
Zaten 1 yil evvelsinden Fenc in eskiden gul,simdiyse ceset kokan ve heryerde olulerin dolastigi kirlarinda,Fenc in ana kalesine dogru yolu acmaya calismislardi.Zamaninda tekrar ve tekrar yendikleri bir dusman.Ana sehirlerini almisti.Yinede iclerinde bir umut bu 3/1 i kalmis paladin ordusunu Fenc e gitmelerini soyluyordu
Cunku kimse karisinin,cocugunun,annesinin bir undead tarafindan yendigini dusumek istemiyordu..Hala ana sehirde kalmis olan ordunun bir stratejiyle halki Fenc kralliginin dogu sahillerine yakin daglarindaki signaklara yetistirdigini dusunuyor,buna inanmak istiyorlardi.Taki ana sehirin kapilarina gelene kadar.
 
Kapinin onunde ,Sehirde kalmis olan ve ismi Altin Zirh olan Fenc in en yuksek defans gucu cansiz yatiyordu.Basaramamislardi.Oluleri durduramamislardi.Asil kotu olan ise ordunun paladinlere yakin olan yeniden ayaga kalkmaya baslamisti.Aralarindaki hi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya kızma da. yazdığın şey iyi olsa bile yazılışı kötü ise okunmazz. hernekadarda kadar. ayrıca ne kadar da seviyomuşsun hernekadar da kullanmayı. yine ayrıca her ne kadar da ... da ... denilmez. Her ne kadar... da. denilir. Misal
Her ne kadar bu olay canını sıktıysa da, endişelenmesini gerektirecek bir durum değildi. Moralini bozma canını sıkma. görüyorum ki çalışıyosun uğraşıyosun. ama yalan söyleyemem.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Guardian, 22 August 2003 17:32 tarihinde demiş ki:
said:
horacegoesskiing, 21 August 2003 21:52 tarihinde demiş ki:
İmlaya da dikkat et. Herşeye dikkat et. Ne de olsa sen yaptığın işe saygı göstermezsen başkasından da saygı göstermesini hiç beklememen gerekir.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.


Nedemek benim isime saygi gostermemem?Ben isime saygi gostermeseydim, Birazcik ilgi gostermeseydim. Bir heves icin olsaydi buraya bile yazmazdim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kime ne sunarsan sun, ilk bakacak olan kişi, yaptığın işi eline alıp bi gözgezdirdiği anda belli bi ciddiyet ve özen görmezse kaldırıp kenara atar. bir daha da dönüp bakmaz yüzüne. bunu göz önünde bulundurup yazılarını bir daha baştan sona okumanı ve gerekli şekilde revize etmeni öneririm.

başarılar...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

[Bu mesaj Grudge tarafından 22 August 2003 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 22 August 2003 19:00 tarihinde demiş ki:
kime ne sunarsan sun, ilk bakacak olan kişi, yaptığın işi eline alıp bi gözgezdirdiği anda belli bi ciddiyet ve özen görmezse kaldırıp kenara atar. bir daha da dönüp bakmaz yüzüne. bunu göz önünde bulundurup yazılarını bir daha baştan sona okumanı ve gerekli şekilde revize etmeni öneririm.

başarılar...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

[Bu mesaj Grudge tarafından 22 August 2003 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]


Saol grudge.onerini goz onunde bulunduracam.
Duzeltince yazarim bir daha buraya,.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...