Zegna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 edit:V 4 Vendetta'dan V For Vendatta yapıldı. matrixin yapimcilari wachowski brothers tan super bir film daha geliyor ;) alan moore un cizgi romanini beyazperdeye tasiyan wachowski bros filmde basrolleri natalie portman ve hugo weaving (agent smith) e verdi. trailerin url sini bulamadim ama sinemada izledim , natalie portmana iskence yapiyolar , saclarini kaziyolar filan genede V nin yerini soylemiyor filan , V de devlete karsi savas aciyor filan. kisaca cok cok saglam bir film.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 http://media.filmforce.ign.com/media/715/715513/vids_1.html trailerleri icin. cok cok saglam gorunuyor :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 merakla bekliyorum, beklentilerimizi tatmin edebilecekler mi bakalım..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hmm.. matrix kadar başarılı olucak mı sinemalarda.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 gov: -you have 1 chance and only 1 chance to save your life. -You will tell us the identity of whereabouts of codename V. - do you understand.. what i am telling you? natalie portman : yes gov: are you ready to co-op? natalie portman : no. ehueh abi traileri cekin mutlaka ya cok hosuma gitti benim :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 V'yi matrix'te ajan smith'i oynayan hugo weaving oynayacak ki sırf onun performansını görmek için bile izlerim :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 uzun zamandır bekliyorum. fragmanından çok iyi olucak gibi gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ulan Natalie Portman'ın saçını kesenin ben...[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yeni trailer eklendi.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yok bu o kadar tutmaz[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 36 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 matrix kadar tutmaz ama kaliteli gozukuyor yani.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 matrix kadar tutmaz ama çok iyi bi film olucak gibi gösterim tarihini martta ertelemeseydiler şimdiye izlemiştik ve yorumlarımızı yazmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 biri "Natalie Portman" mı dedi :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 fragman saglam iyi filme benzio[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Yeni fragmanı daha güzel olmuş Tam lafı hatırlamıyorum ama "Bana merhamet et" tarzı bişey diyor polis,kahramanımız gayet karizmatik "Not to night" diyor. Beğendim o kısmını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 189mb lik trailerlarini izledim cok basarili sinemadada gormustum fragmanini cok basarili bi film olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bu sefer nerden arak heyecanla bekliyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Ne zaman geliyor??? Bugün çikmiş olmasi lazimdi ama bizim lamer sinemalarda gösterime girmemiş offff offffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Wachowskilerin bunu da trilogy yapacağı yönünde söylentiler duymuştum , ama emin değilim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 yanlış anlaşılma olmasın afişi okudum yönetmen wachowski kardeşler değil, senaryoyu yazanlar ve yapımcılar sadece, joel silver fln da var tabi silver pictures şirketinden . yönetmenin adını hatırlayamadım ne yazikki : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Dun aksam bu filmi izleme firsati edindim ve izledigim icin o kadar mutluyum ki, kelimelerle aciklayamayacagim. Filmi hic bir spoiler vermeden anlatmak imkansiz, o sebeple konuyu bile aciklamaktan cekiniyorum. Ancak size su kadarini soyleyeyim, Orwell'in 1984 unu okuduysaniz ve begendiyseniz bu filmde eriyip biteceksiniz. Hugo Weaving yine oyunculuk olarak asiyor kendini. Ya da soyle diyeyim, oyunculuktan cok seslendirme olarak, gerek ses tonu gerek vurgulamalari cok kuvvetli. Natalie Portman'a zaten soze gerek yok kotu bir rol cikarmadi elbet ancak cikarsa bile onun o guzel gozlerine kilitlenip kaliyoruz butun film zaten:) Coupling UK den de tanidigimiz Ben Miles bu filmde oldukca hatiri sayilir bir rol bulmus ve bu rolde iyi bir oyunculuk sergiliyor. Onun disinda bir cok bilinen aktor var ornegin John Hurt. Ancak en basta soyledigim gibi her ne kadar anlatima girmek istemesem de bu filmi film yapan sey konusudur. Kitaplarini okuyan ya da comicleri diyeyim, bilen zaten bu filmi kacirmayacaktir. Herkesin gitmesi lazim... cok tutulacagina eminim bu filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 natalie portman bana göre tipsizin önde depar atanı. filmi o kadın üstüne sunuyorsanız ben küfrede ede çıkarım dışarı. onsuz da film güzel oluyorsa yarın giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 geffen hayir film onun uzerine degil... Filmde oynadigi rol buyuk elbet ancak asil rol maskenin arkasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 olmuyor gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 kadin tipsiz diye filme kufur edicen yani 0_o gidin gorun ama memleketi kurtaricam gazina gelmeyin. remember remember the fourth of november... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar