Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

V For Vendetta

Zegna

Öne çıkan mesajlar

edit:V 4 Vendetta'dan V For Vendatta yapıldı.

matrixin yapimcilari wachowski brothers tan super bir film daha geliyor ;)

alan moore un cizgi romanini beyazperdeye tasiyan wachowski bros filmde basrolleri natalie portman ve hugo weaving (agent smith) e verdi.

trailerin url sini bulamadim ama sinemada izledim , natalie portmana iskence yapiyolar , saclarini kaziyolar filan genede V nin yerini soylemiyor filan , V de devlete karsi savas aciyor filan.

kisaca cok cok saglam bir film.[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Sosyal ağlarda paylaş

merakla bekliyorum, beklentilerimizi tatmin edebilecekler mi bakalım..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Sosyal ağlarda paylaş

gov: -you have 1 chance and only 1 chance to save your life. -You will tell us the identity of whereabouts of codename V.
- do you understand.. what i am telling you?
natalie portman : yes
gov: are you ready to co-op?
natalie portman : no.

ehueh abi traileri cekin mutlaka ya cok hosuma gitti benim :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Dun aksam bu filmi izleme firsati edindim ve izledigim icin o kadar mutluyum ki, kelimelerle aciklayamayacagim.
Filmi hic bir spoiler vermeden anlatmak imkansiz, o sebeple konuyu bile aciklamaktan cekiniyorum. Ancak size su kadarini soyleyeyim, Orwell'in 1984 unu okuduysaniz ve begendiyseniz bu filmde eriyip biteceksiniz.
Hugo Weaving yine oyunculuk olarak asiyor kendini. Ya da soyle diyeyim, oyunculuktan cok seslendirme olarak, gerek ses tonu gerek vurgulamalari cok kuvvetli. Natalie Portman'a zaten soze gerek yok kotu bir rol cikarmadi elbet ancak cikarsa bile onun o guzel gozlerine kilitlenip kaliyoruz butun film zaten:)
Coupling UK den de tanidigimiz Ben Miles bu filmde oldukca hatiri sayilir bir rol bulmus ve bu rolde iyi bir oyunculuk sergiliyor. Onun disinda bir cok bilinen aktor var ornegin John Hurt.
Ancak en basta soyledigim gibi her ne kadar anlatima girmek istemesem de bu filmi film yapan sey konusudur. Kitaplarini okuyan ya da comicleri diyeyim, bilen zaten bu filmi kacirmayacaktir.
Herkesin gitmesi lazim... cok tutulacagina eminim bu filmin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...