Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olympia


Masteis

Öne çıkan mesajlar

1.5-2 ay önce açılan yerde lvl 63-64 adamlar var. Kasmak mümkünmüdür? Zaten Pre C. alamıyorum beramusa girebilsem alacağım onu geç bu oyunun cıcığı çıkmış. Dün arkadaşları kafede izlerken gördüm. Bizim arkadaş günde 5-6 saat oynuyor ve cuma cumartesi günleri sabahlıyor ve anca lvl 43 oldu bu adamlar nasıl bu lvl'e geldi? Hani şikayet edicem email atıp gene bi laf araya sokuştururlar.

edit: pre card almak için lvl 20 sınır gelmiş ve lvl40+ olan mage'im ile o acc'ye alayım dedim ve gördüğüm olan sadece karakterin Nick'inin yazılı olması lvl=0 demesi ve classa unbilmemne bilmemne demesi üstüne charın resminin görünmemesi fakat ismi duruyor. bu normal mi yoksa sorun mu var? vede diğer acc'emde ki warriorum ise mage olarak görünüyor 0_o üstüne lvl 40+ iken oda lvl 0 görünüyor

[Bu mesaj Masteis tarafından 28 Aralık 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Senin arkadaşta bi sorun olmasın?

Ben sadece 1 gece sabahladım tek başıma 32 levelden 43 levele geldim.

Bilinc bana çok iyi bi şey söylemişti:
Her levelde birşey kesebilirsin. Parti beklemene gerek yok..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN
Server: Olimpia
Level: 4x
Race: Archer
np: 6xx
Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bigun hirs yapmistim bi arkadasla inat ugruna
eger pot paran varsa daha iyiside yapilir ama sifirdan baslayan biri icin bence gayet iyiydi bi gunde party olmadan lvl 49.(karakter mage)

once gidiyosun herkez gibi solucan , arkasindan lycoan , arkasindan durmadan kopek, sonra alan buyuleriyle a rogue buluyosun 2 de 35 buyusu olan mage alanla zombie falan kesiyosun( ben bunlari keserken pot param yoktu otura otura kesiyodum opalleri direk npc ye satiyodum) bi gunde 49 olmustum.

ah para olsa 51 olcaktim ama
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir mage isen 1 günde 41+ yapmak okadar da zor değil 20 ye kadar maradon 20 den sonra lycoan felan 33 den sonra da zombi keseceksin (ko daki gibi zombi tepesi gibi değil ama genede ii kasarsın)ama bence en ii archer lar kasar 41 e kadar 30 a kadar lycoan vs. vs elinde güzel bir bow warsa 30 dan sonra gidip lard orc keserek kolaylıkla 1 günde 41 olabilir[signature][hline]:tebrikz:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...