Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu konuda yardımcı olabılırsenız sevınırım

zzzzz

Öne çıkan mesajlar

lvl 13 druid im profesyonel skilllerim alchemy herb. second skill de frist aid ama frist aid ı sılmek ıstıyorum nası sılebılırım bunu bu konuda bana yardımcı olabılıcek bı acıklama yapıcak bırısı varmı..Profesyonel skıller unlearn oluyo ama second olmuyo ?
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda 2 adet Birincil skill 3 adette ikincil skill öğrenebilirsin. Zaten 3 adet ikincil skill olduğu için hepsini öğrenebiliyorsun. Geri kalan bütün skiller birincildir,

Birincil Skiller:
Alchemy, Engineering, Enchanting, Blacksmithing, Leatherworker, Skinning, Mining, Herbalism, Tailoring.

İkincil skiller:
First Aid, Cooking, Fishing.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command.
By Storm and Earth, Axe and Fire,
We come to claim this land."
[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

DeMiRMaSKe cok tesekkurler..olayı sımdı anladım yanı baska bısı ogrenmek ıstıyosam alchemy yada herb. den vaz gecmem lazım pekı bunlar benım ıcın ıyımı yanı ılerde charıma bu skıllerle bı gelır saglıya bılırmıyım yada sılıp baska bısı mı kasıyım sılıpte night elf druid ım?

[Bu mesaj zzzzz tarafından 27 Aralık 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende druidim lvl 42 43 ta alch i 300 ledim ama para kazandırmıor pek hayrınıda görmedim anca arkadaşlara guilde dağıtıorum o kadar para pek gelmior çünkü hp potlar filan düşüor hep. Para kazanmak istiosan oyunda yüksek lvl sana yardım edicek arkadaşın filan yoksa sakın ench alma züürt ağa olur çıkarsın en iisi para kas parayla istediğin herşeyi alırsın tavsiyem skining mining dir.( tabi serverına göre fiatlar deişir bi araştır)
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yazıkki craft skilleri UO daki gibi burda pek para getirmiyor. Ama sanırım hearb ve skinnigden bir miktar para kazanılabiliyormuş. Denemediğim için bir yorum yapamam. Bence alchemy ve hearb almışsın bu iyi. Hiç potion sıkıntısı çekmezsin. Ama illa ben enchant öğreneceğim diyorsan bunun yanına kesinlikle tailoring al. Kumaş kolay çıkıyor. Bu sayede az miktarda kumaşla uncomen item yap. Bunları disenchat ederek daha az para harcamış olursun. Dediğim gibi craft skillerinden çok bir para bekleme bunlar benim gördüğüm kadarıyla sadece oyunda lvl atlamayı kolaylaştıran şeyler.[signature][hline]Sargas >> lvl58 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Sosyal ağlarda paylaş

vallaha her halükarda toplama profları işe yarıyor, bende herb, skining var lvl 42 yim alt charım yok mountumu aldım bütün skillerimide aldım elimdede 145 altın var lvl 44 crafter arkadaşlar mountlarını aldıktan sonra 10 altınları felan kalmıştı arada böyle bir fark var[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidana, 27 Aralık 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
Nasıl yok yaw 3 2. skıll 2 tane 1. skıll dıe bılıom ben .. first aid olmassa olmaz bi skill ama bilesin silersen hata edersin lvl 45 te 300 ledim ben hemn cok cok işine yarıor hele paladin karsısında balon immume bayıyor.

sınır yok zaten 3 tane 2.skill var hepsinide secebiliyorsun =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Gank Me - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Evet toplama skilleri para getiriyor başlangıçta sadece ama mesela ben kendi mesleğim olan leatherworkingden örnek vereyim; ancak artisan olabildim daha, fakat bu akşam elemental leatherworking alıp uzmanlşama yoluna gideceğim ve gördüğüm kadarıyla artık para kazanmaya başlayabilirim az çok lvl 46ya kadar zarar ettikten sonra.

Olay şu zanaat skillerinde; başlangıçta herkes öyle veya böyle zaten item ihtiyacını karşılıyor düşük lvllarda ya kendi professionları ya da sık world droplar sayesinde, ancak belli bir noktadan sonra artık world drop eskisi kadar işinize yaramaz hale geliyor, belli bir kalitenin üstündeki belli artılara koşmaya başlıyorsunuz haliyle. Işte o noktada crafting para getirmeye başlıyor, çünkü yüksek profession isteyen itemları yapabilenlerin sayısı ve bunlara alternatif world droplar düşük lvl lardaki kadar tatmin edici değil ancak talep yine aynı, bu da fiyatlamada biraz daha özgürlük sağlıyor craftera.

Üstelik düşük profession isteyen itemları skillini geliştirmek isteyen herkes yapıp yapıp durduğu için bunların hiçbiri hammadde maliyetini bile kurtaramıyor talebin çok üzerinde arz nedeniyle, ama azmedip sağlam bir item yaptığınızda da çatır çatır karlı satıyorsunuz.

Öte yandan toplama professionları (skinning, herbalism) elbette sadece para getiriyor çünkü hiç hammadde maliyeti olmadan sürümden kazanma şansı var ve sattığınız şeyler zaten herkese mutlaka gerekli şeyler; ancak bu professionların uzun vadede de kısa vadede de getireceği kar aynı, üstelik de kendi karakterlerinize ve guildmatelere yararlı birşey üretme şansını da kaybediyorsunuz. Bence toplama yerine zanaat öğrenmek daha iyi, daha keyifli.

Gerekli para zaten öyle böyle çıkıyor elde ediliyor bir şekilde oyunda, alacağın keyfi azaltmaya gerek yok kanaatindeyim.

Not: Topic açarken içeriğinin ne olduğu konusunda bir fikir ver lütfen bize. Zaten her topic paylaşım amacıyla açılıyor, hangi konuda olmadan yardım istediğini bilmemiz ne bizim işimizi kolaylaştırır, ne de yarın gelip aynı sorunun cevabını arama yapıp bulmaya çalışan başka bir arkadaş için.
Sosyal ağlarda paylaş

Üstelik düşük profession isteyen itemları skillini geliştirmek isteyen herkes yapıp yapıp durduğu için bunların hiçbiri hammadde maliyetini bile kurtaramıyor talebin çok üzerinde arz nedeniyle, ama azmedip sağlam bir item yaptığınızda da çatır çatır karlı satıyorsunuz.

Üzgünüm ama söylediğine katılamayacağım. Nekadar kasarsan kas 300'de bile bir leather working de yapıp satacağın bir item dan kar edemezsin bence. Benzer itemlar zaten girdiğin dungeonlardan yada yaptığın questlerden bol bol çıkıyor. Ayrıca bir epic item yapmak için gereken malzmeleri satsan zaten o itemi yapıp satabileceğin fiyattan daha fazlasını kazanırsın bence.
Ayrıac zaten girdğin guilde muhakkak bu meslekleri yapabilen bir kişi bulunuyor. Malzemesi verilincede sana yapıyor. Yeni kasacak biri bence ya sadece toplayıcı olmalı yada kendine iyi yarar sağlayabileceği alchemy yada engeeniring gibi bir meslek seçmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rock, 28 Aralık 2005 10:45 tarihinde demiş ki:
Ayrıac zaten girdğin guilde muhakkak bu meslekleri yapabilen bir kişi bulunuyor. Malzemesi verilincede sana yapıyor. Yeni kasacak biri bence ya sadece toplayıcı olmalı yada kendine iyi yarar sağlayabileceği alchemy yada engeeniring gibi bir meslek seçmeli.

Herkes senin gibi dusunse olmazdı iste.[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler
Syra - Burning Legion - Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rock, 28 Aralık 2005 10:45 tarihinde demiş ki:
Ayrıca bir epic item yapmak için gereken malzmeleri satsan zaten o itemi yapıp satabileceğin fiyattan daha fazlasını kazanırsın bence.

İşte o epic itemda değil, uncommonlarda öyle. Zira rarelerde bile kar etmeye başlıyorsun aslında itemına göre. Çok değil ve hepsinde değil evet ama mesela tough leather glovesu sırf rare diye bence hiç o kadar etmemesi gerekirken 2,5-3 ga sattığımı biliyorum, oysa AHdan alsam malzemesini, 2g eder ya da etmez kazıklanmazsam.

said:

Ayrıca zaten girdiğin guilde muhakkak bu meslekleri yapabilen bir kişi bulunuyor. Malzemesi verilincede sana yapıyor. Yeni kasacak biri bence ya sadece toplayıcı olmalı yada kendine iyi yarar sağlayabileceği alchemy yada engeeniring gibi bir meslek seçmeli.

Bir de ben bu mantığa katılamayacağım esas; yani bu bir anlamda "nasıl olsa kasan bulunur, ben rahatıma bakayım"a geliyor biraz abartınca.
Tabii ki guildin ihtiyaçlarına göre profession seçimi mantığına katılıyorum ama zaten bu da sadece bireysel kara yönelik toplama meslekleri seçmeye antipatik bakmama neden oluyor işte. Eğer guildim bana fayda sağlıyorsa o veya bu şekilde, ben de guildima fayda sağlamalıyım yine o veya bu şekilde, yoksa ne keyif alırım ne rahat ederim.

Kendi guildimde bir dragonscale, bir de tribal leatherworker olduğu için ben de elemental seçiyorum mesela, ama kalkıpta "nasıl olsa leatherworker var, ihtiyacım olursa o karşılasın" diyip yatmış olsaydım bugüne kadar, yarın öbürgün benim karşılayabileceğim elemental item ihtiyacını hepimiz gidip AHda aramak zorunda kalırdık, alternatife göre nahoş olurdu.

[Bu mesaj Nefr tarafından 28 Aralık 2005 11:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide enchant para getirmes diosunuz da ben sadece disenchanttan dunyanın parasını kazanıorum :D BoP , party de isimize yaramayan essayarın ozellikle DM yapin tribute az adamla daha cok item alıorsun disenchantından para iyi gelior benim fikrim bu ben enchantı lvl 60 ta aldım skinningten sıkıldım allaha şükür kazanıyorum yakın zamanda epic mount ta aldım tailorda sırf shirtten 15g kazanıordum gunde simdi mc runlardan vakit kalmıor shirt yapmaya gerci ama para sıkıntısı cekince ole yapiorum :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de ben bu mantığa katılamayacağım esas; yani bu bir anlamda "nasıl olsa kasan bulunur, ben rahatıma baka......

Dediğin mantık bu skilleri kasması çok zor olsaydı doğruydu. Ama burda bu skilleri geliştirmek(belki enhantment ve engineering hariç) çok kolay. O yüzden de herkes rahatlıkla skill 0 layabiliyor. Ayrıca server nüfusları almış başını yürümüş. Ben Nebula oyuncusuyken server 300 kişilikti. WoW daysa ben 600den fazla kişilik sırada beklediğimi bilirim. Kısacası bulunuyor. Ek olarak nerdeyse herkes epic itemını mc, zg den çıkarmak için uğraşıyor o da ayrı bir konu.

ya bide enchant para getirmes diosunuz da ben sadece disenchanttan dunyanın parasını kazanıorum

O da bir çeşit toplayıcılık olmuyor mu :D[signature][hline]Sargas >> lvl58 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...