Persky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 İşlemci : Athlon64 3000+ (939pin 90nm) Anakart : Epox 9NPA+ Ultra Ekran Kartı : Sapphire X800GTO PCIe RAM : Twinmos 2x512MB DDR2 533/ DDR 400 HDD : 80GB Samsung SATA (7200 rpm + 8 MB tampon bellek) Monitör : 17" Samsung 797MB (Siyah) Kasa : Aopen H600 B35 (Siyah) Klavye+Fare : Microsoft Multimedia Keybord (Siyah) 1 tane sistem toplamak niyetindeyim kendime. Böyle bi liste çıkarttım ama kasa konusunda hala kararsızım. Özellikle kasa ve sistem hakkındaki önerilerinizi bekliyorum. Öyle çokta abartılı sağı solu lambalı cartlı curtlu kasa istemiyorum. İşimi görecek ve 24 saat açık kalan bi makinayı fazlasıyla ısınma problemini çözebilecek bi kasa istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hoş, hdd daha büyük olabilir [Bu mesaj PrudenT tarafından 25 Aralık 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Yok onu bilerek yazdım. 200Gb Hdd var zaten. [Bu mesaj Persky tarafından 25 Aralık 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 HDD den var sa ii ben kasa olark thermaltake tercih ederim güç kaynağını önemsememek gibi bi duruma düşmeyesin yazık olur sisteme işlem ci olarak alabiliyosan amd X2 al derim ama 2Mb belleği olanı.[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 x2 ile bu işlemci arasında yaklaşık 150$ fark var. bence abartı şu anda x2. birde thermaltake kasaya verilicek parayla bence cm stacker alınabilir. kalitesini herkes biliyor. hemde thermaltakeye göre daha ekonomik. kasan güzele benziyor. aopen iyidir. ram olaraktan kingstone tercih edebilirsin. twinmos kullanmadım ama kingstone gayet güzel. twinmosla yaklaşık aynı fiyattalar.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj mdma tarafından 25 Aralık 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 İyi bir sistem.Thermaltake'e vereceğin para ile çok daha kaliteli kasa alınabilir.Aopen h600b12 ve aspire marka kasalara güvenebilirsin orta kalite, iyi fiyatlara sahipler. Ram olarak twinmos al, twinmos ramler cl 2.5 yani diğer ramlerden bir miktar daha hızlı.Psu seçerken kaliteli bir şey almaya bak, dandik psu seni yarıyolda bırakabilir.Psu için öncelikli olarak tavsiyem enermax olucak ardından silverstone, antec, seasonic, asus...[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"... Waiting for Dark & Light and Dungeons & Dragons Online -What is done , can not be undone- -I come from the depths- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: AMD, ATHLON 64 3000+ VENICE Soket 939 MSI, K8N NEO4-F MSI, NX6600 DIAMOND EDITION TWINMOS, 2x512MB PC3200 400MHZ DUAL CHANNEL DDR SAMSUNG, 120GB SATA (7200 rpm+8 MB) PHILIPS, 19" 109E50 CRT (Siyah) CODEGEN, 6206 C9 350 WATT 24 PİN ÇİFT FAN ATX MIDI TOWER (Siyah) MICROSOFT, MULTIMEDIA OPTICAL VALUE PACK PS/2 (Siyah) 1 haftalık bi araştırma sonucu en sonunda topladım bilgisayarı ve aldım. Çok tatlı bi bilgisayar oldu. Gigatekten sabah sipariş ettim. Kime gösterdiysem manyak ötesi olmuş ve fiyat olarakta mükemmel olmuş dedi (Kdv dahil 1.310 YTL) Sistem toplamayı düşünen arkadaşlar belki yararlanabilir benim topladığım bu konfigürasyondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 o_O! ekran kartın yeter be bide işlemcin of of offff :horace: çok ii toplamışsın bide ben bulsam bi 1.5 milyarr ah be :horace:[signature][hline]bayan arkadaş:serhat, gamze intihar etti,hastanede şu an. Ben:bişicik olmaz.1 hatfaya kalmaz akarsınız gene ortamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 selam, bence bir tek ramin 2Gb yapılmasıyla gayet güzel bir pc. işlemciden anakarta hepsi güzel seçim. hele x800GTO deli gibi bir O/C olma kabiliyetine sahip ve stock fan ile bunu yapmak mümkün. hayırlı olsun :) benim de eksenden almayı planladığım config bunun aynısıydı. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Gereksiz 2gb ram. Benim windows 1gb ramı adam gibi kullanamıo. 1gb ram isabetli olmuş. Fazla boş bellek vermiceksin windows'a sapıtıo sonra. Sadece istenilen gücü (psu) sağladığına emin ol ve iyi soğut sistemi o kadar. Benim 9600xt var bazen 3-4 saat sonra oyunlarda takılmalar yapıor. Asus smart doctora göre anakart 1.5 volt sağlayamıo felan dio ekran kartına :D O yüzden güç olayı önemli. Hatta elektrik kesilmesinden çok elektrik hattındaki dalgalanmaları engellemek için dandik bir UPS bile alınır.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hdd 160 yap[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 selam, TomsHardware: How Much RAM Do You Really Need? yazısını okumanızı tavsiye ederim. bunlara bir de her bilgisayarda yüklü olan diğer ıvır zıvırların ram tüketimini de eklerseniz, bence 1GB ram giriş seviyesi için yeterli artık. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel [Bu mesaj paramecium tarafından 28 Aralık 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Hayırlı olsun ucuza toplamışın bende ekran kartımla ram i gigatekten sipariş etmiştim.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 epox cok kötü bi secim bence..msi yada en kötü ihtimalle gigabyte falan alabilirdin..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 monitoru de lcd 19 inch falan al paran varsa..yoksa 17" lcd al sony siyah..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 selam, epox hangi bakımdan, neye göre kötü? yok yani benim de almayı planladığım bir kart da :) bilip, ona göre hareket edeyim. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar