JiBer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben yanlış olduğunu bile bile küfür ettim, o yüzden banlediler beni [Bu mesaj Nefr tarafından 28 Aralık 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 @Jiber; karar ver banledilermi fen lisesinin zorluklarimi ?[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn [Bu mesaj MyDyingBride tarafından 28 Aralık 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 okul ortalaması ftw.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben pişmanm normal bi lisede olsam oratalama 5.00 olacktı we ek puan gelecekti we bu kadr sterse girmeyecektm[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 olur arada bir.üzülme demek isterdim ama pek faydası olmaz biliyorum.en azından olabilecek en hafif şekilde atlamaya çalış.tatil geliyor onu düşün mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Hele bir de şurada mesajlardan önce küfür etmeyin diye uyarı konması gerekecek kadar işi cıvıttıktan küfrü abarttıktan sonra sonra bile, işi bile bile bir de tekrar küfür etmenin nesi mantıklı yahu? Küfür etmek istemezdim ne demek? Hani sinirlenirsin ağzından kaçar bir saniye içinde anlarım, kendine hakim olamamışsındır anlarım. Ama şuraya yazı yazmak öyle refleks ya da bir anlık patlama olacak değil ya? Yazı yazıyorsun 1sn de olacak iş değil bu. Nasıl bir mantık bu? Hele yaptığının kötü ve suç olduğunun bilincinde olman ve bunu belirtmen daha da bir ilginç olmuş. Burada siz o kadar sizi uyaran rica eden yöneticiye ve kullanıcıya anlayış göstermeyip de inatla küfür yazdıktan sonra nasıl karşı taraftan göstermediğiniz anlayışı beklersiniz ki?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 28 Aralık 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ne var ben hergün ediyorum[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 adam uyarmıs terbiyesizlik içerir demiş neden baktın :)[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 geçmiş olsun.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: JiBer, 28 Aralık 2005 13:09 tarihinde demiş ki: ben pişmanm normal bi lisede olsam oratalama 5.00 olacktı we ek puan gelecekti we bu kadr sterse girmeyecektm tamamiyle katılıyorum bende anadoluda okumuştum ne kasıyorlar adamlar sanki bize bir avantajı varmış gibi okulun kendine faydası yok be zorla 4 alabiliyorsun sınavlardan bu nasıl iş ya[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 aynı durumdayım. anadolu lisesi ve en b.ktan notlara sahip öğrencilerden biriyim. anca 70 puan alırım herhalde mezun olunca. vallaha düz lise olsa 5.00 dı. bende pişman sayılırım. bugün bu arada benim için de berbat bi gündü. matematikten 40 aldım ve ortalama 44. sözlü kullanmiyacağım diyor hoca. buda demektir 1...[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bize ortalamamız 65 civarında gelirken 0 vermişlerdi :D ama sonra noldu tabiki hoca değişti[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hiç anlamıyorum sözlü kullanmamak nasıl bir mantıktır?! ne yani yazılısı kötü olan öğrenci yüksek sözlü hakedemezmi? değerleri yazılı notlarıylamı verilmeli? of of ikinci dönemde kendimi harap edip inek olcam, belki lise 2 mezuniyet notumu 4 üzerine çıkarabilirim o zaman. ama hakketen kasıyolar adamı.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 eğitim sistemine kafaları bekliyorum![signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 gecmiş olsun.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar