Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İğrenç bi gün

JiBer

Öne çıkan mesajlar

Hele bir de şurada mesajlardan önce küfür etmeyin diye uyarı konması gerekecek kadar işi cıvıttıktan küfrü abarttıktan sonra sonra bile, işi bile bile bir de tekrar küfür etmenin nesi mantıklı yahu? Küfür etmek istemezdim ne demek? Hani sinirlenirsin ağzından kaçar bir saniye içinde anlarım, kendine hakim olamamışsındır anlarım. Ama şuraya yazı yazmak öyle refleks ya da bir anlık patlama olacak değil ya? Yazı yazıyorsun 1sn de olacak iş değil bu. Nasıl bir mantık bu? Hele yaptığının kötü ve suç olduğunun bilincinde olman ve bunu belirtmen daha da bir ilginç olmuş.

Burada siz o kadar sizi uyaran rica eden yöneticiye ve kullanıcıya anlayış göstermeyip de inatla küfür yazdıktan sonra nasıl karşı taraftan göstermediğiniz anlayışı beklersiniz ki?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 28 Aralık 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
JiBer, 28 Aralık 2005 13:09 tarihinde demiş ki:
ben pişmanm normal bi lisede olsam oratalama 5.00 olacktı we ek puan gelecekti we bu kadr sterse girmeyecektm

tamamiyle katılıyorum bende anadoluda okumuştum ne kasıyorlar adamlar sanki bize bir avantajı varmış gibi okulun kendine faydası yok be zorla 4 alabiliyorsun sınavlardan bu nasıl iş ya[signature][hline]lucifertr 61
irony 61
lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:)
karakter 61
atlantigue 61
Sosyal ağlarda paylaş

aynı durumdayım. anadolu lisesi ve en b.ktan notlara sahip öğrencilerden biriyim. anca 70 puan alırım herhalde mezun olunca. vallaha düz lise olsa 5.00 dı. bende pişman sayılırım.

bugün bu arada benim için de berbat bi gündü. matematikten 40 aldım ve ortalama 44. sözlü kullanmiyacağım diyor hoca. buda demektir 1...[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin.

Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Sosyal ağlarda paylaş

hiç anlamıyorum sözlü kullanmamak nasıl bir mantıktır?! ne yani yazılısı kötü olan öğrenci yüksek sözlü hakedemezmi? değerleri yazılı notlarıylamı verilmeli?

of of ikinci dönemde kendimi harap edip inek olcam, belki lise 2 mezuniyet notumu 4 üzerine çıkarabilirim o zaman.

ama hakketen kasıyolar adamı.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin.

Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...