Revenge Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Hatırlayan var mıdır acaba,3-4 sene öncesinin CL maçlarından biriydi,PSG-X maçında PSG'li adamın teki böyle uçan topukla garip bi gol atmıştı.Hafızaları bi zorlayın bakim :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 azıcık daha ipucu ver olmaz bole nerden bilelim ezberlemedik psv maçlarını[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 PSV değil PSG.Ben de hatırlamıyorum kimin attıgını o yüzden soruyorum zaten,ama gördüğüm en güzel gollerden biriydi.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 google videos da da yok ama istersen tamamını seyretmediğim bi videosu var psg nin guzel hareket gol filan vardı bikaç tane buraya gir psg diye arat ilk video ya bas[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Coridon'un Porto'ya attığı gol olması lazım bahsettiğin.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 eurosport ta top 10 un içinde olan goldenmi bahsediyosun?[signature][hline]Görmesende duymasanda Yaşardım yine,bu aşkı seninle;) G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: redbmx, 27 Aralık 2005 17:55 tarihinde demiş ki: o golü atan adam ankaragücüde oynuyor şimdi [Bu mesaj redbmx tarafından 27 Aralık 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Tam yaziodum azimdan aldi. Coridon PSG deyken.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bende var o gol verim http://rapidshare.de/files/9926689/Untitled.mpg.html (işallah dediğin goldur) [signature][hline]İnkar Edenler Şüphesiz Ziyandır!! RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne [Bu mesaj ovchinnikov tarafından 27 Aralık 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 http://rapidshare.de/files/9926689/Untitled.mpg.html[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 tamm :P[signature][hline]İnkar Edenler Şüphesiz Ziyandır!! RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 biraz kısa ama idare ediver :D[signature][hline]İnkar Edenler Şüphesiz Ziyandır!! RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Evet bu goldü.Yardım eden herkese teşekkürler.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 çikolata nirde :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 izleyince hatırladım acaip bi gol. ama zidane'ın ş.ligi finalinde leverkusen'e attıgı gol benim için 1 numara.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bana Dünyanın gelmiş geçmiş seçilen en güsel golünü söyleyebilirmisiniz[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 o göreceli bişey çünkü kime göre en iyi. Anketi kullanan en fazla 1 milyon kişiye göre mi? Ya da sokaktaki bi maçta belki ed dünya tarihindeki en güzel gol oldu, ama kimsenin dikkatini çekmedi vs vs...[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Hatırlarmısınız Stefan Kuntz Samsunspor a atmıştı böyle. Ne kodu lan öyle![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 harika golmüş bu arada[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ben bi ara acayip merakliydim bole super gollere hareketlere 3 gb civarinda bi arsivim var emuleden cektigim. Top 100 goals vidi vidi. Ben kafamda 1 tane ilk 3 yapmistim. 1 numaram Denis Bergkamp'in sanirim ya Newcastle a ya BB'na attigi bi goldu. Pires yerden yaya dogru sert pas veriodu sol taraftan oda kaleye sirti donuk sol ayagiyla topu penalti noktasina dogru yumusatiyodu kendi etrafinda bi tur donup sag ayagiyla vuruyodu. 100 defa felan izlemisimdir. 2. de herkes begenmeyebilir ama DLacouruna-Monaco du sanirim. 8-3 luk macta Valeron un attigi 2. goldu. Super alip 2 super bilek hareketiyle 2 kisiyi gecip kalecinin ustunden asirtiyodu. Ahhh mest oluyodum izlerken.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 roberto carlos un bartez e attıgı bi gol var hala unutamıyorum :) serbest vurusta onunde baraj varken topa ole bi vurmustu ki saga vurdu diye beklerken barajın sagından gecip kaleye girmisti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 van bastenin yarım röveyle çatala taktığı gol son derece bomba[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sssssssss[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P [ img ]http://img513.imageshack.us/img513/7636/hunter34la.png[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: TRA_GS, 28 Aralık 2005 00:50 tarihinde demiş ki: van bastenin yarım röveyle çatala taktığı gol son derece bomba Aaaahh nasi unuturum. Uzun uzun bacaklar .[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 madem muhabbeti geçti bende elimdeki bazı güzel hareket ve golleri toplayıp böle bi video yaptım sizinle paylaşmak istedim buyrun :-) http://rapidshare.de/files/9846911/video2.rar.html[signature][hline]İnkar Edenler Şüphesiz Ziyandır!! RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne [Bu mesaj ovchinnikov tarafından 28 Aralık 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar