FR_forever Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 50 tane art arta kırdım bişi cıkmadı sinirlendim sonra ula 5 tane daha kırayım dedim [spo1=sonuç:ıron bow][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 65 tane den 5~6 chitin cikti o kadar[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Aynen banada ...[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 rogue chitin çıktı :D başkada bişi yok bu arada lotto ve bu xmas muhabbeti geldiginden beri piyasa acaip ucuzladı. . güzel oldu ama[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sayı önemli değil sadece zamanlama önemli bana göre bu itemler belli bi sıra ile geliyor sanki bir süre iksirler sonrasında cake'ler sonra FP ler arada chitinler abbys'e nazaran daha iyi itemler düşüyor dün 20 tane kullandım ve 4-5 parça chitin, crimson vs düştü raptor düşsün diye bekliyorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben gece 20den fazla lotto bi okadar da x-mas present kırdırdım.sadece 4 tane chitin cıktı gerisi pot.bi kek bile cıkmadı :([signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! [Bu mesaj ZiFir tarafından 27 Aralık 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTe0R Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 30 taneden 1 totemic spr. 3 tane chitin çıktı :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 50 civari kirdim Rog chitin Pad Rog Chitin Gaunt Warrioır chit helmet warrior chitin pads Crimson helmet Christmas cross[signature][hline]Arqas UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FirstAttack Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 60 civarı kırdım 2 Rogue Chitin 1 Crimson 1 Warrior Chitin 1tanede Priest bone crasher çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 arkdaşa raptor çıktı... ben kırdım chitin koleksiyonum oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bende bi şansızlık var.50 tane change ettim, En ii item sadece 1*rogue chitin boots Pauldron bile düşmedi :( Bol bol snowman ler,priest chitin,mage crismon oh ne gzl bide para etse keşke...[signature][hline]<#>Turn back time!!!<#> Knuckles__/Troy/Silkroad ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bence bu olayı ares ve diez dışı arkadaşlar bilir.Piyasayı cekmek ve öldürmek için yaptılar.Yani bu lotto ve x-mas muhabbeti yokkken.Ben xigenondayım +1 chitinler minimum 50m iken şimdi 20m ye düştü ve alan yok.Oturdum sinirde hepsini yaktım +larken tabi :D.İşallah yapmazlar ama tahminimce bundan sonra bi dupe wipe ve item silicekler heralde piyasaları düzeltmek için.Çünki oyun oynuyan yok herkez pazarda ve mal satanda yok öle :D[signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:59 (Azkaldı) NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ben sidik zoruyla Wizard +8 zi sattım 30m`a piyasa durgun hiçbirşey satılmıyo 15 tane rog chitinleri 5m koyuyom alan yok üstüne pazarlık yapan bile var zuhahahah[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Clan:TakeDown Nation: ElmoRaD RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 arkadaslar ben uzagim KE den su aralar sh yuzunden. lottolar mi kullanilmaya baslandi acaba ne olup ne bittigini tam oalrak buraya yazabilecek bir arkadas war mi acaba? yazana simdiden teshekkur ederm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Alice, 27 Aralık 2005 13:20 tarihinde demiş ki: Bana uniqie bi pendant çıktı str dex hp int mp hepsinden 5 er bonus var resist ve 10defansı var.Tek sorun itemin merchanta koyulmuyor traden de verilmiyor :) aynısından banda çıktı bide iron bow çıktı hatta o uniq haç işaretine benzio 5 6 tanede chitin çıktı[signature][hline]name :Peserge/ZaL1m Serwer :ares/olimpia ork :human/org np :19xxx/Yeni actım kasıom lvl :6x / 5x class :Blade Master/hunter Muckss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 @mrproblem Yeni yıl geldiğinden dolayı Cristmas event itemleri geldi. Snowman lerden çıkıyor.Bunları abyss change edilen yerde change edince değişik şeyler veriyor.Bi nevi abyss gibi. Bunla beraber lottolarda change edilmeye başlandı.Olay bu =))[signature][hline]<#>Turn back time!!!<#> Knuckles__/Troy/Silkroad ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FR_forever Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yılbaşı eventi yapıyorlar.Moradonda sağda solda paso kardanadam çıkıyor.Bunları olduruosun(sadece yumrukla vuruluyor herkez aynı damage vuruyor) kutusundan chtristmas present cıkıyor.Bunları abyss kırdırdıgın yerde kırdırıosun item verio işte.Lottoları da kullanabilioz da ben onların hepsini yaktıgım için ne cıkıyor bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ben 1100 tane lotto kırdım itemleri nereye koyacağımı bilemiyorum:-p..ama para yok:-(upgrade olayına girmeyecem çünkü magic anvilin büyümüş olması ürkütücü fırın gibi aldığını yakar oldu..en iyisi 5-6 ay beklemek.bu arada harpoon iyi item midir??[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bir sürü chitin çıkaran var. 1 Adet shard düşürdük. 1 Adet totemic spear var. Ama Totemic pek o kadar iyi bişi değiş heralde. Shard düşünce dumur olduk zati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 1 elixir 1 rogue fp (+8 yaptık ne hikmetse :D) birsürü chitin glave falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDDaFaCCa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben 218 lotto bastım ; set rogue chitin set priest chitin set crimson ne hikmetse birinden 2 tane çıkmadı set olarak çıktı :D harpoon bi tane bi warior chitin pad bi blessed elemental birsürü pot cake vs...[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Server : Olimpia Clan : RememberMe Level : 57 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 200 tane bastım , kayda değer bişey cikmadi.[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 mirage ve shard cıkartan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 raptor bekliyorum çıuakcak eminim :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 2ironx 7-8 tane chitin[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar