paramecium Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 selam, fistan'ın aşırtmasını görüp destekliyorum ;) saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ufak lan araba, yaramaz.... *!Yalandan olayı bağlar kaçar* Neyse neyse, şaka bir yana. Bu olay bir kaç kere haberlere çıktı, Avrupa'nın vergi öncesi olsun, vergi sonrası olsun en pahalı araçları ya bizde ya da ilk 5 içerisindeyiz. Haydi bizde vergiler yüksek, vergiden sonra en pahalı arabaların bizde olması doğal. Pekala, vergiden öncesini nasıl açıklıyorsunuz? Hadi gümrük vergisi veriyoruz... o şişirsin... masraflar var yol mol, Avrupa'ya daha uzağız... o da şişirsin... Eeee? Nereye kadar? Bir yerden sonra demek ki bize giydiriyorlar ki böyle. Türkiye'de biraz parası olanın da yerli arabadan kaçıp yabancıya yöneldiğini ve talebin nispeten yüksek olduğunu düşünürsek, kazığı toptan yiyor olabiliriz.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hocam o hesap pek doğru değil yaw :) haddim olmayarak; 30k*1,37 = 41,1 41,1*1,18 = 48,5 (burdaki +%118 i anlamadım gerçi, sonuç değişmiyor yine de :))[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 118 kdv dir. Cafein, neden yerli araba alalım ki abi ucuz mu? Kaliteli mi? Bir Palio alacağıma gider Corsa alırım. Fiyat farkı ne ki?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hayır kdv olduğunu anladım da *%118 yerine +%118 yazmıştı onu anlamadım demek istiyorum :)[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Abi rx8 ile S2000 i kıyaslarsan çok acımasız bir kıyaslama yapmış olursuni insafınız kurusun.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bakılabilir olsa rx 8 olmasa da rx 7 alınır. 3 rotor yapıp (650 cc*3) turboyla 500 bg yapıyorlar o aracı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 abi %18 demek istedim yani %118 le carpin demek yani kisacasi 50 bin dolar 55 olsun abi 80 milyar 80 milyar:) 65 bin dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Matama; Sen yarin aksama kadar 4 islem ve okudugunu anlama calis ben sana yazicam neyin ne kadar tuttugunu ve 30bin dolara alinan bir malin turkiyede kar ile satilirsa kaca satilacagini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 tekrar soyluyorum 30 bin dolar a kar DAHILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Turkiye cumhuriyetinde karininda vergisini veriyorsun off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu arada ilk islemde 5 10 bin dolarlik bir hata yapmisim. not matematigime b,k atarken bilgisayar muhendisiyle konustugunu unutma. sadece hesap makinesinde basit bir sayi hatasi. sonuda canim kardesim bu aletin turkiye maliyeti taslar catlasa dunyalar yilkilsa 60 bilemedin 65 milyar. Kesinlikle 80 milyar degil. ki ben bu arabanin kar dahil maliyetinin 30 bin $ olduguna kesinlikle inanmiyorum tas catlasa 25 bine geliyordur o da ayri bir gercek mazda kazik atiyor s2000le ayni fiyata cekmeye calisiyor bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu arada gellidus yaz canim su hesabini her gun bir gun sonr ayazicam diyon yazda gorelim bakalim ben cok merak ettim yaz artikta gorelim hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 S2000 denen mokyiyen kaç motor? 1.6 mıydı 1.8 falan mıydı neydi? 1.3 motorlu ve vergi diliminde en altlarda kalan bir aracı diğerine seçenek oluyor diye o fiyata çekmek korsanlıktır arkadaşım. Bunun başka izahatı yoktur. O bakımdan matama haklı bence. Tekrarlıyorum, bizde vergiler genelde antin kuntin bir şekil üreticiden neredeyse tamamen tüketiciye yansıtıldığı için, cefasını otomobil alan bizler çekeriz, fiyatlar böyle şişirilince de talep olunca satıcı malı götürür.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 S2000 2.0 motor 240 beygir likitli diferansiyelli arkadan itiş çok fena bir gazlama arabası olup...[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ohaaa... 2.0 araba fiyatına mı kaktıracaklar yani 1.3 arabayı? Vergiiiiiiii!!!![signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 "Su soğutmalı ve iki diskli motor, 654cc hacmine ve 8500 devirde 240 ile 250 hp arasında güç üretiyor. 7500 devirde 220Nm maksimum tork üreten rotary motor turbosuz çalışıyor. Rotary motorun boyutu bir sıralı 4 silindirli motorla yaklaşık olarak aynı.Motor arka aksa doğru aracın ortasına yakın bir yere yerleştirilmiş. " Size ufak bir açıklama. Mazda RX-8 i tanıyalım. Benim ufak bir düşüncem araba görünüş olarak S2000 e çok benziyor.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bana gore 20 tane s2k eder... rx8 daha guncel hatlara sahip bence...[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 selam, japonlar pek tork sevmiyor sanırım :))) saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar