lalw Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sorun şu . gece gece içime oturdu çok şey yazmak istiyorum inanın kelemeleri birleştirip toplayamıyorum bir bir teselli verin doğum gününde pij in teki msj atıyo iyiki doğdun flan fialn parantez içinde benle birlikte mutlu ol gibisinden yanında bide kazak alıyo bizim salak kız alıyo benim msj durmazken o pij mesajı tel kayıtlı soruyorum ark. diyo deli ediyo beni .iyi tamam diyorum sineye çekiyorum ama bi yandan da içim içimi yiyo o lavukla ark. da karışmıyorumbakalım belki anlar bişeyleri bu hala o salak cocukla ark. devam ettiriyo bi gittiğimde yanına benle tanıştıryo msj soruyorum lavuğa ben cıktığınız bilmiyorum felan ağzında geveliyo lafı . biz tanışalı da bundan 2 hafta kadar önceye dayanıyo . daha sonra gecen cuma bulşalım diyo benimde işim olduğu için cumartesi buluşalım diyorum . yok olmaz diyo bilet aldım ben parti var ona gidecem feln diyo bende de şalterler atıyo öle diyince ama buna belli etmiyorum daha sonra bu beni yılbaşı için yanına çağrıyo bende bu sefer gerçekten ark. geçirceğim için söz vermek istemedim senmisn onu diyen bi dünya vıdı vıdı yapıyo bana benimde hani ünv. gurbette orda canı sıkılır diye hep sineye çekiyorum bunca zaman ama dayanamdım telefonu kapadım yüzüne ve buna sağlam ayrılık msj attım . aradı sonra o cenesi düşen kız gitmiş yerine melek gelmiş lütfen ben böle olsun istemedim falan dı filan dı baya bi konuştu edebiyet parçaladı bende zaten sıcak bakmadığım bu ilişkiyi noktaladım istiyosan ark kalalım dedim o onuda kabul etmedi . bu sefer hakarete başladı bi yandan ağlıyo bi yandan hakaret bekledim bitirmesini defol dedim bidaha da arama . şimdi yatarken acaba haksızlıkmı ettim diye düşünüyorum uyku tutmuyo sağa dön sola dön . haksızlıkmı yaptım ben şimdi buna ya . birin hayır çok haklıısn desin bana ya . off saat 4:30 olmuş ben nelerle uğraşıyorum . tşk herkese iyi sabahlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hmm zor bir durum olmuş ama ağlamış falansa yani ne bilim,numara yapacak hali yok gibi geliyor,birşeyin peşinde olsa niye ağlasın,haklı olduğun yerler var ama ne bilim sonunda belki senin onun için olan değerini anlamıştır. iyiki ben değildim o an telefonda olan ağlayan biri oldu mu dayanamıyorum,böyle yumuşuyorum hemen.[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 oyyy kızları ağlatmaya bende dayanamıyorum ama hakediyolar bazen.yaa bide o olaya anlam veremiyorumyani senin kendine çeki düzen vermen için ayrılmak mı lazım bumudur yani!ee sonra barış bidaha işleri bozulunca ayrıl bidaha barış!! yok hoş şeyler diilgibi geliyo.hemen pat diye ayrılmakla iyi etmemişsin.ama tavır koymakla iyi etmişsin diyelim. dipçiknot:she f*cking hates me çalıyo (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bence haklısın.[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Haksızsın. Kız zaten biraz safmış, tek suçu da bu. Ha evet sana inat o çocukla görüşmesi hoş değil. Ama esas sevdiği sen olmasan o kadar kendini küçültüp ağlamazdı sana. Hele o defol tribi çok yanlış. Hem çocuğu arkadaş olarak görüyo olabilirsin ama biz konuştuk onun amacı öyle değilmiş bak bana "sizin çıktıınızı bilmiyodum" dedi seni arkadaş olarak görse öyle der mi diyemedin mi? Evet kız böle sana inada bindirip bile bile sinir etmesi hoş değil ama ayrılık sebebi de olamaz. İkinci olarak çocuk hakkaten serseriymiş. Madem bilmiyodun artık öğrendin şu andan itibaren uzak dur kızdan deseydin ya çocuğa. Konuşma ne yahu? Konuşacak neyiniz var ki? Herşey belli değil mi? "Konuşmanın mantığı ne? Konuşacak bir şey yok herşey ortada ben bu kızla çıkıyorum ve senin yaptığın şey sevgilisi olan bi kızı ayartmaya çalışmak. Bunun sözlükteki anlamını bilmiyo musun? Kendine çeki düzen ver ve uzak dur bundan sonra" diyemedin mi çocuğa? Eee, şimdi sen kız arkadaşından ayrıldın sen kaybettin. Kız üzgün, o kaybetti. O çocuksa üzgün ve yaralı kız için önü açıldı, artık son engel olan sen de kalktın diye seviniyo şimdi kız sana inat o çocukla gezecek çocuk da "başını yaslayıp ağlayacağı omuz" olarak kıza yakınlaşacak. Çocuk kazandı.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman192 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bi kaç gün daha yatakta habire döner durursun..sonra yavaş yavaş geçer..ama gerçekten haksızlık yaptığına karar verirsen geri dön bence..[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 walla kötü olmuş. bence de unutursun yakında. belki bir hafta uykusuz geceler seni beklio ama ondan soora yavaş yavaş düzelecek herbişi yavaş yavaş...[signature][hline]böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Haklı yada haksız denemez bence bu durumda. Sonuçta senin karakterin, senin ilişkin. Artık yürümeyeceğini hissettiğin zaman ayrılırsın. Ayrılmazsan zaten yalanı yaşarsın. Yalan olursun.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lalw Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 arkadaşlar bilmiyorum ama buraya gece topici açtım ve huzurla şu saatde kadar uyudum belkide birine içimi dökmam lazımmış ve kimseyle bu konuyu konuşamaddığım için öleydim . iyiki varsın paticik ben başka hangi siteye bunları yazardım gerçek bir dost gibi paylaştım yazılarınızla oda benle dertleşti saolun yazan herkese . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 lalw ayrılmakla kendin için en iyisini yapmışsın. Boşver öyle sevgi olmaz olsun. Bir yandan ağlayıp bir yandan küfür edebiliyorsa... Boşverr[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar