pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 pvp videoları izlerim, arada uyumam gerektiğini hatırlarsam bikaç saatlik gözlerimi dinlendiririm, ha bide kahvaltı için biraz ramen yerim (ucuz ve lezzetli bişi tavsiye ederim) peki siz naaparsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben o saatlerde evde olmadıım için farketmiyo :)[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: numberten, 28 Aralık 2005 10:01 tarihinde demiş ki: ben o saatlerde evde olmadıım için farketmiyo :) Hehe bu duruma ben de kesinlikle bayılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hehe bu konu da açılmıştı. en çok yazılanlar: ogame omerta vb. edit: ben eskiden ogame oynardım server bakımdayken, şimdi mayın tarlası oynuyorum. zaten dersim de var :D[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... [Bu mesaj muzcu tarafından 28 Aralık 2005 10:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 işyerinde olduğumdan kelli bişi farketmiyo isterse haftanın 5 günü sabah bakım olsun.[signature][hline]Haydan gelen huya giderde, "hay" ne olaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ders çalışmak için mükemmel zaman, zaten normalde çalışmıyoruz[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bende hep aptal gibi uyku duzenimi duzeltmek için bugunleri seciyorum. diyorum ki geceden sabahlarım wow oynarım sonra oglen dısarı cıkarım arkadaslara ugrarım ki uykum gelmesin dur kahve yapam bari.. oh oh sabaha kadar farm yaparım falan derken server down... deliriyorum sonra kedimle ugrasmaya baslıyorum =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Gank Me - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 epilepsy +1 en az 5 defa geldi başıma :D[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Heh komiktir ben de ne zaman "mesaiden kaytarayım bugün, geç gidip şu questi bitireyim / şu beasti tameleyeyim boşluktan istifade edip" desem o günün çarşamba olduğunu farkediyorum bağlanmaya çalıştığımda. Üstüste iki hafta yaptım bunu, çok tatsız oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 aynı şeyi yapıyorum ya ayarladım gününü saatini gene aynı hataya düştüm. 1.9 patchi gelicek mi bu arada.[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ocakta geliyor bildiğim kadarıyla[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Uyurum :p 1.9 yok daha ne yazık ki.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 pati de gezerim veya tv izlerim bazen de evde sıkılırsam okula uğruyorum arada ama bugün kastı gitmek zaten 1 saat önce flm kalktım :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Kız arkadaşımla buluşuyorum :P[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Sokağa çıkıyorum iyi oluyor :D Yada bitirmem gereken yeni oyunalrı oynuyorum :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barkin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 working while waitin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar