Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serverlar bakıma girince...

pandaalf

Öne çıkan mesajlar

hehe bu konu da açılmıştı.
en çok yazılanlar:
ogame
omerta
vb.
edit: ben eskiden ogame oynardım server bakımdayken, şimdi mayın tarlası oynuyorum. zaten dersim de var :D[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild)
60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY...

[Bu mesaj muzcu tarafından 28 Aralık 2005 10:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende hep aptal gibi uyku duzenimi duzeltmek için bugunleri seciyorum. diyorum ki geceden sabahlarım wow oynarım sonra oglen dısarı cıkarım arkadaslara ugrarım ki uykum gelmesin dur kahve yapam bari.. oh oh sabaha kadar farm yaparım falan derken server down...

deliriyorum sonra kedimle ugrasmaya baslıyorum =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Gank Me - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Heh komiktir ben de ne zaman "mesaiden kaytarayım bugün, geç gidip şu questi bitireyim / şu beasti tameleyeyim boşluktan istifade edip" desem o günün çarşamba olduğunu farkediyorum bağlanmaya çalıştığımda. Üstüste iki hafta yaptım bunu, çok tatsız oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sokağa çıkıyorum iyi oluyor :D Yada bitirmem gereken yeni oyunalrı oynuyorum :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...