camoka Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 arkdaşlar.. 2 tane verndor açtım dahada açabilirim ama m ye basınca benim vendorlar görünmüyor..arkadşım chari ile açtım onda da görünmüyor..acaip kafam attı ya :( nedir yardım pls[signature][hline]Camoka Ephesus Lvl 88 Bounty Hunter . Uslea Ephesus Crafter (yani açtık hadi bakalım)
mumi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 vendorunun planetary map de görünmesini saglamak icin merchant 3xxx olmak gerekiyordu. tabi bu nge öncesi icin. şimdi nasildir hicbir bilgim yok. :(
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ooo mumi sen buraya uğrarmıydın :) (not:görebileceğiniz tek lvl 33 pre nge jedi idi kendisi:D)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 aa ole deme, ben muminin fort kraytta kastigi gunleri de gordum, en son 33 diildi 70lerdeydi, hatta belki de 80di.. soruya gelince, enable vendor search die bisi var options da ama alakasi yoktur eminim[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. ------------------------------- Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
mumi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: GwindonSurion, 26 Aralık 2005 20:57 tarihinde demiş ki: ooo mumi sen buraya uğrarmıydın :) (not:görebileceğiniz tek lvl 33 pre nge jedi idi kendisi:D) crafterdan jedi olur mu demeyin. :) ben buna iyi bi örneğim. :) bi ara lvl 29 a kadar düstüm jedi ken. aslinda jedi olmak icin ugraşmamiştim. ama soe oyundaki hatalari millete unutturmak yada kabulenmesini saglamak icin sagladigi double xp haftasininin birinden faydalandim. villagede 3 phase craft questi yaptim. ve craft xp kastim.(gercekten cok sıkıcıydı) eger double xp olmasaydi anca nge ile jedi olurdum. :) simdi accountumu yeniden actirdim. oyunun yeni halini cok begendigimden deil. sadece swg ayarinda kendime göre başka oyun bulamadim.(her ne kadar eski karisik hali olmasada artik) zaten yapmadigim bi sürü questler vardi. onlari yapiyorum. daha dogrusu bugli olmayanlari yapmaya calişiyorum. :) yeni oyunu pek begenmesem de swg den zevk almak icin oyunun oynanabilirligi o kadar da önemli deil benim icin. ve oyunun jtl exp i nide oynayarak hakkini verirseniz eminim hala oyundan zevk alabilirsiniz. tabi eski oyuncular olmayacağı için eski muhabbetler olmayacak o ayri. :(
mumi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 "enable vendor search" bazaar search de vendordaki ürünlerin görünmesi icin. haritada görünmesini sağlamaz.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya millet üstünde m.weaponsmith yazısını elindede ls yi görünce sora bide lvl ına bakınca nebiçim kopuyodu :D:D @nuwanda: bende hep lvl33 kaldı demedimki :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc [Bu mesaj GwindonSurion tarafından 26 Aralık 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj GwindonSurion tarafından 26 Aralık 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 soe'nin verdiği şu bedava günleri biraz değerlendireyim.Onlar bitince zaten WoW gelecek.Bakarız o zaman ama NGE ile bile ya ne bileyim SW hayranıyım ondan mı daha iyi oyun göremiyorum piyasada :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
mumi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: GwindonSurion, 26 Aralık 2005 21:40 tarihinde demiş ki: ya millet üstünde m.armorsmith yazısını elindede ls yi görünce sora bide lvl ına bakınca nebiçim kopuyodu :D:D armorsmith derken weaponsmith demek istedin herhalde. :) mop a geldigimde en az 15 tane tell aldim " o levelle nasil jedi oldun?" diye. :)
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Heheh çok güzel bir durummuş:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Akse Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 vendor a sag tikliyip yani radial menu yu secip register vendor diyorsun sonra acilan menu den hangi kategoride gözükmesini seçiyorsun.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Bio-Engineer,Master Chef.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 @mumi taam düzelttim okadar silah yapmana rağmen nası şaşırdım anlamadım :) bi ilkerimiz var bizim(nesis) nerde o kertenkele:D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bosverin :D [Bu mesaj nuwanda tarafından 26 Aralık 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 vendorlari register etmen gerek :) ( ben ole yaptim gorundu walla )[signature][hline]SWG - Anron - Jedi - MxO Elder of SK - Council Elder Of -SOL- CrazyBabe - Trader - Elder AR&WS Of SK Bobbba Fettth - Uber BH Of -SOL- SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - SK - BH - Satildi.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Silkroad - Anron - 20+
mumi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hmmm. demek artik herkesin vendor görünecek map de. :)
camoka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya nerde bende register diyince olmuo abiler ya.. akşam bi daha deniyim bakalım..register etmek için kaçıncı lvl yapmak lazım bu pezoları..çıldırıcam ya.. 3cü partı kasıyorum ama hala yok[signature][hline]Camoka Ephesus Lvl 88 Bounty Hunter . Uslea Ephesus Crafter (yani açtık hadi bakalım)
camoka Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yok abi..ne register die bişi var ne radial menü var ne bişi..sadece enable vendor search var...onun dışında bişicik yok..ayrıca crafterlar için gelen questler de hata var..inspect diosun sonra dene dio..vergi dairesi gibi oldu valla..şimdi git sonra gel..yuh dedim ya..[signature][hline]Camoka Ephesus Elder Bounty Hunter (Master BH pre-cu/nge) . Uslea Ephesus Crafter (yani açtık hadi bakalım)
Öne çıkan mesajlar