Craven Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 düşünsenize şu röportajdan sonra kaldığı otelde kalıyosunuz.beraber asansöre biniyosunuz asansör kat arasında kalıweriyo. walla 10 kilo verdirir bu kadın[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 bende bir acayiplik olmalı ki hiç çekici gelmiyor bana.. :) sadece tomb raider filmlerinde azıcık çekici gibi ama onda da gözümün önüne lara croft'un iğrenç cgi'ı geldiğinden habire gene çekici gelmiyor.. renkler ve zevkler tabii ki.. ;)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 said: Craven, 22 August 2003 10:27 tarihinde demiş ki: düşünsenize şu röportajdan sonra kaldığı otelde kalıyosunuz.beraber asansöre biniyosunuz asansör kat arasında kalıweriyo. walla 10 kilo verdirir bu kadın[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle bi daha çalışmaması için dua ederdim eheh. gerçekte daha çirkinmiş bu arada =p[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 said: GoD-FoR-Sa-KeN, 22 August 2003 02:10 tarihinde demiş ki: Yok hala montaj deil diosanız son resimde kadının koltuk altına bakın sağ koltuk altına.[hline] Kıl mı var koltuk altında? :) Bu kadar insan montaj demedi bi akıllı sen çıktın. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Hayır, banaad ilk montaj gibi geldi çünkü ön planda duruyor angelina, yani yerleştirilmiş gibi ama sonradan o renk ayarıından olduğunu çaktım[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Diğer resimler falan varken neden montajla uğraşayım ki derdim yakınıma gelmedi çekemedim diye ama geldi işte Angelina kardeş.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GoD-FoR-Sa-KeN Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 said: Absolut, 22 August 2003 15:57 tarihinde demiş ki: Diğer resimler falan varken neden montajla uğraşayım ki derdim yakınıma gelmedi çekemedim diye ama geldi işte Angelina kardeş.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Tamam absolut deil (mi)?? ne biliyim bana garip geldi ama gerçekse hll sana valla..Absolut vodkam benim.:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Valla inanmamakta serberstsiniz tabi, ben paylaşmak istedim sadece. Bu arada boyu hayal ettiğimden biraz daha kıza ama sağlık olsun. İlerde yanımda topuklu ayakkabı giydirerek açığını kapatırız artık.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar