-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 içmek istiyo canım :) nasıldır acaba tadı...[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 malibu çok güsel[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 genellikle hobarey absinthe diye yarım bardak içilmez.. baya bir raconu var.. şekeri eriteceksinde karamel yapacaksın da onu karıştıracaksın da bilmemne... halusinojen özelliği vardır. Çekoslavakya, Hollanda ve Almanya'da gördüm (yaşasın interrail) içtim de... ağızda bekletmeden shottadanak içilir..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
_Phoebus_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Eshevar, 27 Aralık 2005 21:35 tarihinde demiş ki: Böyle bir şey buldum O_o türkiyeye teslimat yok:([signature][hline]nO oNe's tHeRe!!!
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 absinth bikaç yüzyıldır olan bir içki ve birsürü çeşidi var. hatta bildiğim kadarıyla van gogh kulağını absinth içtikten sonra kesmiştir, bu yüzden absinth kutularında van gogh resimleri vardır. %55 alkollüsünden %80+ ya kadar çıkar, benim elime %55 lik absente geçti, bi işe yaramadı. şuan yarım şişe %70 alkollü absinth im var, sarhoş olmak için yapılabilecek herşeyi yaptım ama bi işe yaramadı. tavsiye etmiyorum. woodwormlüsünü bulursanız alırım ama.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net [Bu mesaj Chiptech tarafından 27 Aralık 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Yılbaşında neden insanlar içki içmek zorundadır?(Ben de içerim yani merak ettim niye)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 %70'liği var bende, İstanbul'dakiler için de Doğa Şarküterinde satılmaktadır. Ayrıca içinde marijuana falan yoktur, böyle yalanlara aldanmayın lütfen.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Etos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Yalnız bildiğim kadarıyla (Polonya'dan bir arkadaşım anlatmıştı) günümüzde satılan Absinth'lerin içinde pelin otu özütü yok. Bu yüzden kafa yapma gibi bir özelliği yok, sıradan yüksek alkollü bir içki olmuş durumda. Bu yüzden nerdeyse bütün Avrupa ülkelerinde satışı artık serbest. Satışı yasak olan içinde pelin otu bulunan Absinth'miş. [Bu mesaj Etos tarafından 27 Aralık 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 offf thurjone bulunan absinthe ismi king of spirits dir. 200 yıllık orjinal formüldür..ilgilterede içtim legaldir.evet aklınızın alamıcağı şeyler görüyorsunuz,deneyin demicem ama güzel bir tecrübe idi..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu arada eklemek istiyorum bu maddenin thurjone olduğunu bugün öğrendim, herne kadar içmiş biri bile olsam bende birçok kişi gibi maruhana sanıyordum..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
Die_Human Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 dostum tmm anladık hemde biliyoruzda bunu nerde bulucağını sanıyosun? =) yasakta o bakımdan diyorum =)[signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman 31 Charomaggus Malkoçoğlu Human Paladin 8 :P
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Die_Human, 27 Aralık 2005 23:41 tarihinde demiş ki: dostum tmm anladık hemde biliyoruzda bunu nerde bulucağını sanıyosun? =) yasakta o bakımdan diyorum =) UK yi araştır ordan privacy package gönderme gücü olan bir site elbet bulursun.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Antimodes52, 27 Aralık 2005 23:14 tarihinde demiş ki: %70'liği var bende, İstanbul'dakiler için de Doğa Şarküterinde satılmaktadır. Ayrıca içinde marijuana falan yoktur, böyle yalanlara aldanmayın lütfen. said: Die_Human, 27 Aralık 2005 23:41 tarihinde demiş ki: dostum tmm anladık hemde biliyoruzda bunu nerde bulucağını sanıyosun? =) yasakta o bakımdan diyorum =) [signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bursada nerde buluruz bu alkolu ?[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Yahu yasak masak değil, ne privacy'si arkadaşlar. Apaçık satıyorlar internet üzerinden, illegal falan değil türkiyede, barlarda bardakla satılıyor artık, gidin bir Glamour'a isteyin absinth.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 absinthe ye kasamam wodka içejem.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 su katıyolardır orda...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bira sarap rule[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Barda falan katarlar tabii, ancak 3. kez söylüyorum, Doğa Şarküterinde kapalı şişe satılıyor, ancak biraz tuzlu tabii şişesi 100 milyon. Yine de web sitelerinden çok daha ucuz.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
kickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 website adresi rica edebilir miyim?[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Antimodes52, 27 Aralık 2005 23:51 tarihinde demiş ki: Yahu yasak masak değil, ne privacy'si arkadaşlar. Apaçık satıyorlar internet üzerinden, illegal falan değil türkiyede, barlarda bardakla satılıyor artık, gidin bir Glamour'a isteyin absinth. yasak demedim,arkadaşın illa getirilmiyo demesi üzerine bir tavsiyede bulundum.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yeni üretilenlerin içinde thurjone denen madde yok bu madde kafa yapıo işte.. 3 evresi var die biliyorum.. %70 lik olani bi hata yaptım sek shot denedim 2 tne midem yandı.. kaşık üzeri şeker eritip shot yapmak daha iyi tad açısndan.. pragda filn 10 euro..bide bazı avrupa ulkelerinde yasak satışı diye biliyorum TRde satıldıgını ilk defa duyuyorum kaçak olması muhtemel..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: NotoriuS, 27 Aralık 2005 13:39 tarihinde demiş ki: said: Janitschar, 27 Aralık 2005 13:06 tarihinde demiş ki: %95 mi? Ölüm makinesi gibi birşey herhalde direk saf alkol iç daha iyi :lol: abi bırak bunları da senin yarattığın kokteyl özeldir. :lol: saf alkol zaten o. %95 lerden yukarısını elde edemessin ki hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Antimodes52, 27 Aralık 2005 23:51 tarihinde demiş ki: Yahu yasak masak değil, ne privacy'si arkadaşlar. Apaçık satıyorlar internet üzerinden, illegal falan değil türkiyede, barlarda bardakla satılıyor artık, gidin bir Glamour'a isteyin absinth. Cumartesi o kadar sarhoştun ki absinth diye sana nane likörü diye kakalasalar halüsinasyon görecek durumdaydın . Şu anda piyasada olanlar legal olanlar . Rengi güzel , tadı iyi , ama esas ''efsane'' olanlar değil . Praga falan yolu düşen olursa belki hakikisinden bulabilir . Ben düşürmeyi düşünüyorum yolumu ama nasıl getireceğimi bilmiyorum . Orda bırakıp gelmek zorunda kalırsam evlat acısı gibi koyar .[signature][hline]g3nk
kickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben hala nerde satıldığı öğrenmek istiyorum. ( web sitesi )[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Öne çıkan mesajlar