Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hakan şükür...

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

ne derseniz diyin adamla ilgili her muhabbette paticikteki her konuda bunu yazdım hakan bitmez..
ve bitmedi bitmicekte...

buraya gelecek yazılar şaban maban die hatta şaban reloaded resmide gelir belki ama o çok beğenilen sadece senegal e altın gol atan başka bişi yapmayan ilhan ı kral yaptılar... ama gerçek kral döndü
NE DERSENİZ DİYİN....

HAKAN İLHANA HAVADA KARADA...
[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan a laf yok.Tek kusuru adam hiçbir topa koşmuyor.Yoksa Hakan ın diğer tarafları iyi bence.Hakeme itiraz etmez.Sahada kavga çıkarmaz.Hakan hiçbişey yapamasa bile hem lig hemde avrupada onu 2 defans oyuncusu tutuyor ya oradan bile işe yarıyor.Örnek oyuncu.[hline]
Don't panic
No fırfır
This is Turkish Technology
Sosyal ağlarda paylaş

karşılaştırma gereksiz, ama bugüne kadar ki başarılara bakılacak olursa:

hakan dünya çapında tanınmış, özellikleri çok az forvette bulunan biri
ilhan türkiyede 3-5 gol atıp, güney korede attığı 2 golle yıldız diye göklere çıkarılmış bi oyuncu[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
İşin ilginç yanı zaten onuda yıldız yapan Hakandı :~ Eğer okadar kötü oynamasaydı dünya kupasında ve şenol hocamda ısrarla onu oynatmasaydı ilhana bir kurtarıcı gözüylende bakılmazdı.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

ilhan mansız tabiki şaban şükür'den kötü..
neden?
çünkü adam beşiktaş ta top koşturuyo.. tek derdiniz bu yani..
bak kardeşim kalkıpta düny akupasında gol atmaktan başka bişey yapmayan derken ilk sezonda gol kralı olduğunu(ki arif'in son maçtaki inanılmaz şaibeli gollerine rağmen) ve sen o dünya kupasında ilhan senegal'e gol atıpta yarı finale çıkmamızı sağladığında sevindinmi sevinmedinmi?

ben serhattan nefret ediyorum ve türkiye milli maçlarında bu şabalak gol attığında sevinmiyorum çok ciddiyim.. ama hakan atınca seviniyorum hakan şükür'e bi uyuzluğum yok efendi olduğundan severim ama şaban yani..

neyse.. ilhan'ın sahalara döneceği günü yani eylül başını iple çekiyoruz.. o zaman bu konuları tekrar görüşürüz..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

GS nin UEFA yı aldıgı sene seyrettigim hasukur un ayarında bır baska forvet seyretmedım henuz (o yılkı performansı sadece) ...
kendini asmakla kalmayıp kendının cok cok ustune cıkmıstı ...
ama artık yaslandı bea ...
ılk heyecana gelıp bırkac hafta kosuyo kasıyo sonra heyecanı gıdınce dagılıyo ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ...
*sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ...
*kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DraculaVigorous, 19 August 2003 00:45 tarihinde demiş ki:
Hakan sux-Hagi rulez[hline]Dracula Mager[Humanity]
Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]

Herşey Moonglow içindi...
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik

ne alaka ben ne demişim sen ne demişsin... :P[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

var ilhan mansiz..
hani hakan şüküre dünya kupası tarihinin en hızlı golünü attırdığı pozisyon warya hani adamların santrasıyla prese başlayıp topu kapıp hakana gol attırmıştı.. sizde sevinmiştiniz bolca işte o adam ilhandı orda pres yapan bilmiyorum dikkatinizi çektimi..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

bir takıma bir pokemon dersek,hakan şükür rakipin defence özelliğine "greatly fell" etkisi yapan bir tm'dir...hatta hm'dir..
(ohe açıklamaya bak..nete giremiyorken pokemon yellow oynuyordum da :) )[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,
"O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi.
Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek.
Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...