aramil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Hepsi birbirinden güzel vallahi :) [spo1=Shield][/spo] [spo5=Başka bir shield][/spo] [spo6=Bir shield daha][/spo] [spo2=Ring][/spo] [spo3=Blade][/spo] [spo4=Başka bir blade][/spo][signature][hline] ~~Xtara~~Level: 40+Weapon Class: BowForce Class: Ice (Light+Fire)Armor Class: ProtectorGuild: PaticikServer: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 inanilmaz guzeller[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 aa dur görmüşken sorayım ? seal of star , seal of bilmem ne olan itemlerin ne gibi özellikleri artıları var ? gecen bir seal of star gördüm elimdeki mavi bowdan pek bir farkı yoktu da ,ondan sordum,adının seal of star olması dısında.Bir başka parliyor mu bu ? ne yapiyor ?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Parlamasa da olur. lvl42 seal of star bow, lvl48 bowla ayni attack powera sahip.[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 40+ Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hazır konusu acılmısken soruyum upgrade nerde edılıyo[signature][hline]www.PATİCİK.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 oyunda iken A harfine bas. orda alchemy seçeniğine girersen halletmiş olursun.[signature][hline]Nick: Lady_Gift LwL: 33 Class:Spear-Light Server:Troy Clan:iSTANBUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hasta oldum...[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bu ne şimdi şakamı? Mümkünmü la boyle bişi. +8 hemide soul. öhüm öhüm şüphe duymamak elde deil. Şaşırmadım...[signature][hline]YaptıkLarımda bide söyLedikLerimde ke$ke her zaman haksız oLan ben oLsaydım: O zaman bişeyLeri düzeLtmek için boşuna çaba sarfetmezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu bizim server deil diffy kore sanirin[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hmm bence bir olay vardir onda. adamdaki hersey seal ve +8. hileli hurdali birseydir kesin.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 %100 dupedir onlar 5-6 tane +8 item ve seal mümkün değil bu oyunda da dupenin yolu bulundu herhalde.[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx (KE'yi bıraktım) _______________________ Server : Aege Nick : AGABEY Clan : FiRE Level : 25 Job : Trader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Buyse, 27 Aralık 2005 02:13 tarihinde demiş ki: bu bizim server deil diffy kore sanirin Aydolucum. Kore serveri korece kurulu. Taş gibi ingilizce yazıo tüm herşey. Kore serverinde Heribşi korece yazıo anlaşılması güç. Xiah srverinden şüpheliyim. mümkün deil boyle bişi olması yaf. hadi dungeona girdi falan düşürdü ordan dicem ama. orayada 60 da girilio yaf ... Ohannes yani...[signature][hline]YaptıkLarımda bide söyLedikLerimde ke$ke her zaman haksız oLan ben oLsaydım: O zaman bişeyLeri düzeLtmek için boşuna çaba sarfetmezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Hem seal of x, hemde +8 itemler, muhtemelen gm hesabı hacklediler yada kendilerine gm yetkisi verip bunları elde ettiler. SS'ler Xian serverina ait arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ziyan olmuş o server demek ki:)[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Adından belliydi zaten ne hale geleceği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blaco Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 valla bu itemlara diycek laf bulamıyorum.. bir kaç kelimeyle cenem yerinden düştü.. ohannes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ööeehh!.. diorum başka bişi diemiorum burda.. [Bu mesaj Creus tarafından 28 Aralık 2005 03:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Keşke banada çıkıverse[signature][hline]-Hanım Katanamı Getir -Hayrola Bey -PK gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar