slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 @numberten: Abi o bakış ne yaa tırstım valla Anneee!!! un-dead geldi :p[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Regalya arkadasım ss güzel ama www.wowturk.com dan aldıgını söylemeliydin.. [Bu mesaj rabe tarafından 23 Aralık 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Buda ben küçükken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: rabe, 23 Aralık 2005 18:35 tarihinde demiş ki: Regalya arkadasım ss güzel ama www.wowturk.com dan aldıgını söylemeliydin.. [Bu mesaj rabe tarafından 23 Aralık 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Imzaya baksana güzel arkadaşım benim charim Elderone lol[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 2 tane daha yakaladim. :P[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar ShadowthiefSignature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Nacon o resme öldüm ya bu kadar mı anlamlı olur.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Christmas sprit m8 *böagh*[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar ShadowthiefSignature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 en karizma Tuor un Screeni , çok şekil , zaten gnome görünce gülmekten herife saldıramiyorum. Nacon un küçüklük screenie si de güzel.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bi şekil screen de benden o halde[Bu mesaj neverhood tarafından 26 Aralık 2005 03:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Cok güzelim ya öf (Nerdeyse yarisina indirdim cözünürlügü yer kaplamasin diye, garip gözükebilir tabi : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain TrainPenthesilea, Level 60 Night Elf PriestessEmilo, Level 60 Gnome WarriorElandra, Level 60 Night Elf HuntressQuatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Hile yok! Ne çıtırları girmio o kategoriye. Bi kere naytelft sux gnom rulez :) [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar ShadowthiefSignature Avatar[Bu mesaj Regalya tarafından 27 Aralık 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 HAHA gene yakaladım süper bişi.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar ShadowthiefSignature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya birak abi horde neymis elf iz abi oyunun kralıyız :D Elf nedir frp ciler aciklayın mükemmel ırk filan diimiydi aman da aman elazul geliyorum 60'a az kaldı persembe sabahı ist deyim (çok mu özel oldu ) inş item lari alinca bi ss koyarım bende aslında cafede deep freeze olmasaydı 41 ken 51 rogue u if de nası duelde çizdiğimi koyardım ahh ahh ...[signature][hline]Darksarrow lvl53 NE hunter [Bu mesaj Breedan tarafından 27 Aralık 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 HaRBiDeN ŞeKiL ScreeN :P TebriK EdeRim SeNi....[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 uhh resimler klas[signature][hline]Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha tharla streea dal lil alust... Defias Brotherhood lvl 3* Night Elf Rogue Guild: Bregan D'ærthe [Bu mesaj Phyx tarafından 27 Aralık 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 [signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar