Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok şekil bi screen yakaladım paylaşım dedim.

Regalya

Öne çıkan mesajlar

gecen av de 7 saatlik oyunu 1 saatte cevidik 5 kisi dunbaldar disinda her yeri aldik frostwolfun orda bekledik bizim diger 35 kisinin stormpike graveyardi almasini :) 8 9 saatte bitmisti oyun suferdi :D

ekleme: sadece omuzluk pvp seti sanirm.

[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.
http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031

[Bu mesaj Darklight1903 tarafından 23 Aralık 2005 09:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bi ally koycam ss ye ortamın havası deişcek :D salla. ama ssler güzel. o kodonun üstündeki ile arenadaki mage güzel. regalya rank kançsın sen. ohoo herkes gm olmuş la :D ben daha oyuna gircem de 4 ay kısacam :D

yollasanıza blizze günün ss'si yapsınlar. dallamalara ne manzara fotoları yolladım, bakınca ben şaşırıyom bunu nasıl çektim die :D adamlar dandik dunduk ssleri koyuyo benim yolladığımı komamışlar :([signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

şii kim la barbar :P gerçi allyde ingiliz puştluğu var ama. hem horde de orda dan geliyor yani türklere, moğollara vb. atıf var :D

edit: ordu --> orda (altın orda) --> hord (çoğul. horde)
[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)

[Bu mesaj muzcu tarafından 23 Aralık 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 23 Aralık 2005 09:48 tarihinde demiş ki:
gecen av de 7 saatlik oyunu 1 saatte cevidik 5 kisi dunbaldar disinda her yeri aldik frostwolfun orda bekledik bizim diger 35 kisinin stormpike graveyardi almasini :) 8 9 saatte bitmisti oyun suferdi :D

iyi de bu sizin basarınız mı yoksa bliz in mi? o kopruden gecmenin imkani yok eger ally lar buyrun gecin siz demezse..random grupla gecilmez olacak her grupta healer lar mage ler anca ole gecilir..2 bunker ve40 kisilik ally savunmasını hic bi random grup gecemez..ama horde da ole mi aptal aptal tower lar paladin ceker digerleri capture lar solenecek cok soz varda suferiz k3nk cok fena yeneriz muhabbetine girmeni senin noob luguna veriyorum..

konuyla alakasız oldu kusuruma bakmayın..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...