Regalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar ShadowthiefSignature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 millet oyuna giremior sen screen yakaliorsun döverler adami valla :9[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Invadoria:Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 rfc mi la orası :p[signature][hline]bir yardım elide siz uzatın ==>Filmation's Ghostbusters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 üstündeki pvp seti mieh :D süper ss miş[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bende pis bakarım [signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: shippy, 22 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: üstündeki pvp seti mieh :D süper ss miş yok shoulder pant sade[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bi tane daha ekledim.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar ShadowthiefSignature Avatar[Bu mesaj Regalya tarafından 22 Aralık 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 makine iyi galiba. ben p4 3k ghz 512ddr ram radeon 9200le tırsıyorum okadar acmaya grafikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Yok normalde makina tırtta biraderde kaliyorum bu ara onunki sağlam :)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ilk ss güzel gerçekten hehe. bu arada cap of the scarlet savanta da yeni grafik lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 senin resimleri wowturk te gormustum.. bende rank 12 yim 13 olunca gösteririm ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - Altug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Buda bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yenilginin tablosu. =p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 gecen av de 7 saatlik oyunu 1 saatte cevidik 5 kisi dunbaldar disinda her yeri aldik frostwolfun orda bekledik bizim diger 35 kisinin stormpike graveyardi almasini :) 8 9 saatte bitmisti oyun suferdi :D ekleme: sadece omuzluk pvp seti sanirm. [signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 23 Aralık 2005 09:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bu ne abi millet paso horde ya :( ulan bizde mi horde açsadık en baştan ah be dedim ben emreye en baştan undead açalım die elf olmassam oyunu almam ben demesedi şimdi millete devouring plague atıoduk :( ilk resim harbi güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza_ZerO Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bu oyun ne :D wow mu ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 şimdi bi ally koycam ss ye ortamın havası deişcek :D salla. ama ssler güzel. o kodonun üstündeki ile arenadaki mage güzel. regalya rank kançsın sen. ohoo herkes gm olmuş la :D ben daha oyuna gircem de 4 ay kısacam :D yollasanıza blizze günün ss'si yapsınlar. dallamalara ne manzara fotoları yolladım, bakınca ben şaşırıyom bunu nasıl çektim die :D adamlar dandik dunduk ssleri koyuyo benim yolladığımı komamışlar :([signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fallen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ilk resim baya karizma olmus:)[signature][hline] Lauranas Level 60 Night Elf Priest --Invadoria-- --BL-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necatiforever Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 türk dediğin horde olmalı abicim. barbar bi ırkız ne de olsa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 şii kim la barbar :P gerçi allyde ingiliz puştluğu var ama. hem horde de orda dan geliyor yani türklere, moğollara vb. atıf var :D edit: ordu --> orda (altın orda) --> hord (çoğul. horde) [signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) [Bu mesaj muzcu tarafından 23 Aralık 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Darklight1903, 23 Aralık 2005 09:48 tarihinde demiş ki: gecen av de 7 saatlik oyunu 1 saatte cevidik 5 kisi dunbaldar disinda her yeri aldik frostwolfun orda bekledik bizim diger 35 kisinin stormpike graveyardi almasini :) 8 9 saatte bitmisti oyun suferdi :D iyi de bu sizin basarınız mı yoksa bliz in mi? o kopruden gecmenin imkani yok eger ally lar buyrun gecin siz demezse..random grupla gecilmez olacak her grupta healer lar mage ler anca ole gecilir..2 bunker ve40 kisilik ally savunmasını hic bi random grup gecemez..ama horde da ole mi aptal aptal tower lar paladin ceker digerleri capture lar solenecek cok soz varda suferiz k3nk cok fena yeneriz muhabbetine girmeni senin noob luguna veriyorum.. konuyla alakasız oldu kusuruma bakmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya horde kazanırkenki reslenememe olayına ne demeli :) bi öldük bütün raid bagırıyo reslenemiyorum diye öyle cesedin üstünden iszliyosun olanları release olmuyo[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bide ben goyam :P[Bu mesaj Mulf tarafından 23 Aralık 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ne kadar erken dönersen o kadar sana Kar dır söliim horde :) geç kalmış sayılmzsınn[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 herkes garip garip ssler koymuş gerçek karizmayı koymanın vakti gelmiş demektir :)[signature][hline]Tuor Delarren Nehiod of Frostwhisper, Level 5x Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar