djibril Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kırdıtmayın bana aynayı :D[signature][hline]HAYAT BİR GÜNDÜR O DA BUGÜNDÜR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Cermy, 25 Aralık 2005 00:25 tarihinde demiş ki: söküp oraya bi resim koyucam. aynaya bakıldıgında yanyana gıbı olucaz. Peki başkası baktığında ? ehehhe her ilişkiye açık kişilik olucak aynadaki resim =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Sır denilen şey Gümüş Nitrat tı sanırım( Ag(NO3) ) elektrolizle çıkar diycem saçma olcak:D Cam iletken olsaydı yapılabilirdi(de bi kısmı değil heryeri dökülürdü öyle:D) Kimya araştır biraz.Gümüşle(Ag) tepkimeye girmesi kolay bişiy bulsan, Gümüş Nitrat ayrışırsa sır çözülebilir Ben bakardım da tembelliğin gözü kör olsun:P:P:P ///Edik:Bide söylediklerimden tam emin değilim:D Yanlış çıkarsa sorumluluk almam:P [signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 25 Aralık 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Bameso, 25 Aralık 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Yanlız nası bı seysın sen abi senin sevgilin ne kadar şanşlı bı kızdır kız olsam sımdı sana yazardım :) ne güzel bi hediye umarım bı yol bulursun :-D cermy kız olabilir mi? ben kendimi düşününce erkeg olarak pek bukadar ince düşünemeyiz herlde :D hatta oha olanlar çok yani (bende) edit: saçmalamışım :D said: Chiptech, 25 Aralık 2005 01:20 tarihinde demiş ki: said: geffen, 25 Aralık 2005 01:18 tarihinde demiş ki: tüylü kelepçe bile bulursun orda. AHAHAHAHAHAH kaya hediyen hazır. Ya benim için değil, aşağılarda bi topik daha var Cermy diye bi herifin açtığı(tanırım baya bi), sevabına yapıyorum. son sevabım, hristiyan olacam yakında. [signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world [Bu mesaj Elbrech tarafından 25 Aralık 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 eheehe erkeğim, bide baya inceyimdir bu konularda. insan aşık olunca böyle oluyo. yalnız çalmayın fikrimi, döverim. :) arada ayna odasında olucak, ondan başka kim niye baksın :). resmi olanda tabiki ben olucam. aynaya baktığında 2mizi yanyana görücek işte. [Bu mesaj Cermy tarafından 25 Aralık 2005 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 süper bi fikir bulmuşsun, çok tebrik ediorum. ama çalınmıycak gibi de deil yani bu fikir[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bir nevi çizmek olacka ama araya herhangi bir tür jel koyup zımparalamayı denesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yaw bu ne bende korkunç bişey çıkacak zanne4tim ama konu farklı imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: ShadowFury, 25 Aralık 2005 14:43 tarihinde demiş ki: Sır denilen şey Gümüş Nitrat tı sanırım( Ag(NO3) ) elektrolizle çıkar diycem saçma olcak:D Cam iletken olsaydı yapılabilirdi(de bi kısmı değil heryeri dökülürdü öyle:D) Kimya araştır biraz.Gümüşle(Ag) tepkimeye girmesi kolay bişiy bulsan, Gümüş Nitrat ayrışırsa sır çözülebilir Ben bakardım da tembelliğin gözü kör olsun:P:P:P ///Edik:Bide söylediklerimden tam emin değilim:D Yanlış çıkarsa sorumluluk almam:P ahh bırak tembelliği bak lütfen :), bana bul o maddeyi bende sana yenge için bi fikir buliyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ben senin o yapmak istediğini yapmaya kalksam 2 denemeden sonra kırarım o aynayı. sonra 7 sene uğursuzlukla uğraş dur. benim bünyeye sakıncalı. sana harbiden kolay gelsin. : o sır denilen şey sıyırmaya çalışırken yırtılmazmı?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 fikir güzelmiş, çalarım ben bunu :)[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hırhız kırustiy[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 asitle ayrılır metal ise sır:) tuzruhu gene ama deneme pek eheh.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kimyadan nefret ediorum..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Cermy, 25 Aralık 2005 00:25 tarihinde demiş ki: yeni bi ayna - cam vs hazırlatma işi yatar çünkü elimde bi ayna var. ve bu aynanın önünde kırmızı tüylü müylü böyle bişey var , yani etrafı öyle. ortasında da kalp şeklinde boş (söylettiniz yani :) ) . o kısım ayna. işte o kalp kısmının yarısını söküp oraya bi resim koyucam. aynaya bakıldıgında yanyana gıbı olucaz. Hakikaten iyi fikir, beğendim. said: bLackcha0s, 25 Aralık 2005 12:29 tarihinde demiş ki: Peki başkası baktığında ? ehehhe her ilişkiye açık kişilik olucak aynadaki resim =) Taa ki bu mesajı görene kadar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 o mesajı gorunceye kadar ben de cok güzel diye düşünüyodum düşünsene annesi babası kardeşleri :-P sonra kazara misafir falan sonra tasınırken tasıma şirketinin bıyıklı elemanı :D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: bLackcha0s, 25 Aralık 2005 12:29 tarihinde demiş ki: Peki başkası baktığında ? ehehhe her ilişkiye açık kişilik olucak aynadaki resim =) Ehurf.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 3 kişinin bildigi sır , sır degildir.. bırak o sır aynada kalsın =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ahaha yorumlar güzel, ama ben hala fikrin güzel olduğu kanısındayım. aynaya gelince, hala nası çıkarabiliceğimden emin değilim.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bence de çok iyi düşünmüşsün çalabilir miyim?[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Kimya defterimi karıştırıorum Redoks çalışçaktım zati:D Eğer Gümüşü Nitrattan ayırmaya yarıycak bişi bulursam yazarım:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bişey bulabilen varmı arkadaşlar? görünüş itibariyle yarın aynacı gezicem :). eheh bende hafiften kemirmeye başladım kenidimi. şimdi fikir falan çok güzel, renkleri tam ona göre ayarladım. ama ne biliyim kalbin yarısında benim resmim olunca diğer yarısı aynanın kullanışlılığını yitiricek. bi saçını, üstünü başını düzeltmek istediği zaman yeticekmi bilmiyorum. gerçi gayet büyük bi ayna ama bilmiyorum yani. bide sanki çok megoloman bi hediye olucakmış gibi bi his var içimde. öf aynayı da aldık. içimde patlamaz umarım :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Redoks konusuyla ilgili notlarıma bakıorum şöyle yazmışım: "Yükseltgenme eğilimi büyük olan element, eğilimi küçük olan elementi, bileşiklerinden açığa çıkarır" Ayrıca notlarıma göre yükseltgenme eğilimi konusunda Demir, Bakır, Hidrojen, Kurşun, Nikel, Çinko, Aliminyum, Magnezyum, Sodyum, Kalsiyum, Potasyum filan hepsi Gümüş ten önce geliyo. Cıva, Brom, Klor, Altın ve Fosfat ta Gümüş ten sonra geliyo (hepsini bilmiyorum derste sadece bikaç tanesini yaptık) Şimdi katı haldeki Gümüş Nitratı iyonlaştırmak için, yanılmıyosam eğer yükseltgenme eğilimi kendisinden daha düşük olan bişiy kullanmamız gerekiyo... Böylece gümüş iyonlaşırken nitrattan ayrılcak, onun yerine kullandığımız malzeme katı hal alıcak... (///Edik:Bi dakka yaaa... Yoksa tam tersi mi olcaktı... Yükseltgenme eğilimi fazla olan şeyi kullanıp mı ayrıştırcaktık? Off yaa kafam karıştı) Klor sanırım bulmanın en kolay olucağı şey olur sofra tuzu açısından ama sodyum da gümüşten yukarda olucağından işe yaramıyabilir... Bilmiyorum yani derste bu kadarını öğrenebildim de hiç uygulama yapmadık o yüzden ne olur, nası bişiy olur, nası değişir hiç bilemiyorum.Bence en iyisi bunu deneme yani tamamen batabilir olay:D Bence camcı aramaya başla :D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 26 Aralık 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Eldarduil, 25 Aralık 2005 00:10 tarihinde demiş ki: Cama zarar vermeyen ama sırı bozabilen bir maddeyle ne çizeceksen çiz sonra sır sıyrılır ordan. Ama o madde ne? ben o maddeyi bulmakla ugrasmamistim camciya gitmistim :D sevgilime camcicda hediye yaptirdim :D cok beyendi :P ( 1 hafta sonra ayridik orasini karistirmayin :P )[signature][hline]SWG - Anron - Jedi - MxO Elder of SK - Council Elder Of -SOL- CrazyBabe - Trader - Elder AR&WS Of SK Bobbba Fettth - Uber BH Of -SOL- SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - SK - BH - Satildi.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Silkroad - Anron - 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 korktum açarken :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar