AthleT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Nasıl yapabilirim? Akıl verebilir misiniz?[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kalbi kaldırt. o görür nie kaldırtdın diye.ee öö şey dersin soğur.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ilgilenmezsın aramaz sormasın üstüne düşmesin[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yaninda gegir, gaz cikar, burnunu karistir vs.vs. yiyorsa tabii ki : P bana yapilsa ben sogumam o ayri ama neyse . onun huylarini sen biliyorsun . buna göre de hoslanmadigi ne kadar sey varsa yap iste.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 parmağını burnuna sok, çıkar onun saçına sür.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Kız arkadaşının sevmediği şeyleri yap. Ama onur ve gurur kırıcı olmadan. Çok üzmeden..[signature][hline]Fake_Malkavian3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Ultima Online RunUO Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 @Fistan ; Patiye fazla takılmıyo, kaldırtsam da haberi olmaz zaten. @Hardter ; Denedim de hocam olmadı gibi. Tekrarlayabilirim. Umarım işe yarar. Başka önerilere ihtiyacım var yaa.. Yalan söylemek istemiyorum. Ama soğutmam lazım.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Seni artık sevmiyorum de :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bı kız arkadasınla baya bı yakın onun önunde takıl dıyecegımde agır olucak ne bıelyım ııı şey kızlara yavşayan erkeklerden ol o sour senden zaten[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Mavi, 24 Aralık 2005 16:45 tarihinde demiş ki: Kız arkadaşının sevmediği şeyleri yap. Ama onur ve gurur kırıcı olmadan. Çok üzmeden.. Hımm.! Onu üzmeden bi$iler yapmalıyım. Dediklerini denerim mavi yalnız eninde sonunda üzülecek gibi. :( Hardter ; Mükemmel fikir :) Teşekkürler.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT [Bu mesaj AthleT tarafından 24 Aralık 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 önemli değil aslında yaptıgın kötü bişey ama senın kararın :)[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bak aklıma geldi. Ben bir ilişkiyi bitireceğim zaman şu şekilde davranıyorum. Önce kendine ve karşı tarafa zaman tanı. Eğer kız arkadaşını kırmak istemiyorsan pat diye bitirme ilişkiyi max 1 hafta şu şekilde davran. Ya kafam şu sıralar çok karışık bir süre konuşmayalım. Neden ne oldu falan diye soracaktır. Bilmiyorum işte karışığım çok problemlerim var hasan ile mehmet ile [vs vs...] tartıştım garibim bu günlerde. 1 hafta bu şekilde yavaş yavaş kendinden soğutabilirsin.[signature][hline]Fake_Malkavian3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Ultima Online RunUO Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Hardter, 24 Aralık 2005 16:49 tarihinde demiş ki: bı kız arkadasınla baya bı yakın onun önunde takıl dıyecegımde agır olucak ne bıelyım ııı şey kızlara yavşayan erkeklerden ol o sour senden zaten Çok ağır olur. İçine oturur. Daha iyi bir yol bul bence.[signature][hline]Fake_Malkavian3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Ultima Online RunUO Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Tabii ki iğrençlik yaparak soğutamam!. Sonuçta beni tanıyor öyle bir şey yapmayacağımı bilir. Aynı şekilde başka kızlarla samimi olamam. Mavi'nin önerdikleri hoşuma gitti.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: AthleT, 24 Aralık 2005 16:49 tarihinde demiş ki: Hımm.! Onu üzmeden bi$iler yapmalıyım. Seni seviyorsa her halükarda üzülür zaten. yapilacak birsey yok. gercegi söylesen en iyisini yaparsin kanimca.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bitti artık sana karsı bsyler hısstmiyorum de en az acı çekeceği yol bu olur!![signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Buzluğa at 1 saate kadar soğur[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ya öldü mü delikanlılık git sadece konuş...Açıkla durumu-sebepleri...Öbür türlü neden diye yer kız kendini...Bu şekilde 2-3(minimum)hafta sinirli üzgün olur düzelir ama diğer türlü toparlayamıyabilir...Gerçi sanırım forumada bakmıyor buda demekki kolayca yırtabilirsin kızdan(kızda seni fazla takmıyor -bence-)...Ehm kolay gelsin...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... Kar tatili muhabbeti yapılmaktadır.Sınıfın imamı için söylenen bir söz sınıfı yakar... -Bizim imamın duaları critical çakar... Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 evet nedenini söyle söylemezsen etkisi çok daha uzun süre kalıyor neden böyle oldu nerede hata yaptım, yaptık gibi cümlelerle karşı taraf kafayı yiyor hiç hoş birşey değil bu yüzden ayrılırken nedenin neyse bunu ona söyle çok basit artık hoşlanmıyorum çekmiyorsun beni olmuyor bile yeterli bir neden[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 buz gibi davranacaksın abi. susacan bütün gün elini bile tutmayacaksın. sonra tatlı tatlı konuşup istediğini bana de ama şöle şöle böle böle diyeceksin. sonra zmanla soğuyacak,ben öle yaptım ve işe yaradı ve yeni bi olay yani:)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Günde 5-6 kez ara, bikaç gün üstüste hediyeler falan al, ben sana muhtacım aşkım, nolur beni bırakma falan de 2-3 güne kalmaz ayrılırsınız. hem üzmemiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Arkadaşlar nedeni ayrı şehirlerdeyiz 2mizde zarar görüyoruz.! 2mizde ÖSS'ye hazırlanıyoruz ve günlerimizin nerdeyse yarısı telefon konu$ması mesajlaşması ile geçiyor. Benim ÖSS'de 3. senem. Onun ilk senesi. Ona göre sorun yok ve o bunu anlamıyor. Böyle giderse 2mizde kazanamayacağız. Kabullenmek istemiyor bunu. Her türlü yolu denedim fakat olmadı. Son çare olarak bu yola başvurdum. @Bungala ; Kızın beni takmadığını nerden çıkardın onu anlayamadım. Dedim ya kızla konuştum. Gerçekten son çare bu.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 dediğimi yap işte. o soğukluktan sonra anlatacan benim kararım kesin falan diyecen.. bi yerde kırılacak tabiki, baktın çok kendini bitirio dayanamaz dönersin zaten. sen şöle bi soğuk davranıp kesin desene kararım.gerçekleri de yani bölesi de en mantıklısı falan de.kırılacak ama sen ayarlarsın duruma göre kendini.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 allah yardımcın olsun bende ayrılmak ıstıyorum ama nası yapcam bılmıyorum of of :S[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ayrılmak için bu kadarda üzülüyorsanız ne diim.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar