AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Cilgin felsefe hocasi 100 puanlik tek soruyu yanindaki sandalyeyi gostererek sorar: "bana bu sandalyenin varolmadigini kanitlayin!" 100 puan alan tek kişinin cevabi ise sadece şudur: "hangi sandalye " --------------------------------------------------------- ilkokul 3. sınıf..soru: ormanların faydalarını sayınız. cevap: ormanların faydaları saymakla bitmez. sonuç: tam not ---------------------------------------------------------- Din hocası Hz. Muhammed ile Hz.Ali arasındaki bir diyalogu yazin demis. hani kitapta geçen özlü sözler tarzında, yanıtlardan biri söyleymiş Hz.Muhammed: günaydın Ali Hz.Ali : sana da günaydın Muhammed nasılsın --------------------------------------------------- seviye:üniversite ders:eğitim felsefesi sınav:bütünleme sınav şu sorudan ibarettir:''bildiğiniz iki soruyu yazıp cevaplayınız.'' yanlız bir sorun vardır derse hiç devam etmemiş öğrenci dersin içeriğini hiç bilmemektedir.dolayısıyla kendine sorabileceği iki adet soru da bulamamaktadır. beyninin derinliklerinden,dönemin ilk dersine girdiğini hatırlar.bu derste duyduğu cümleden de yeterli doneyi almış. soru 1:ilk milli eğitim bakanımız kimdir cevap:hasan ali yücel soru 2:hasan ali yücel kimdir cevap:ilk milli eğitim bakanımızdır. işlem tamamlanmıştır... sınav sonucu:100 (yaşanmıştır...) ----------------------------------------------- soru; ahmet hasim'in en unlu eserlerinin toplandigi eserin adi nedir Cevap; best of ahmet hasim ------------------------------------------------ Deprem sırasında ortaya çıkan enerjiye ______ ______ denir." doğru cevap depremin magnitüdü'dür, fakat zeki bir arkadaşımız "helal olsun" yanıtıyla okulda efsane olmayı başarmıştır. ------------------------------------------------- Aşağıdaki konulara kısa ve etkili bir de değinen bir yazı yazın. 1. din 2. cinsellik 3. gizem Cevap: Allahım! hamileyim. acaba kimden [hline] Mailden geldi akşam akşam iyi güldüm :)[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 1. acildi hatta 2 tanesini içeren sadece 4 sayfa arkada bunun ötesinde cok güzel :)[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Valla aramaya inandım. Sorular diye arama yaptım baya bi sayfa açıldı. Bende açtım konuyu yetkililer nasıl biliyorlarsa öyle yapsınlar =)[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Güzelmiş :) "Helal olsun" olayına güldüm baya[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 efsaneler.com dan gelmiştir o mail euh[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yanliz sonuncusu süper[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 best of Ahmet hasim süper Sonuncusuda temel fıkrasına benzemiş Allah allah bülenti kim düdükledi acaba[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Zep Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Hz. Muhammed ile Hz. Ali'nin diyaloğu çok hoş gerçekten[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything [Bu mesaj Zep tarafından 27 Aralık 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
djibril Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 euehueee[signature][hline]HAYAT BİR GÜNDÜR O DA BUGÜNDÜR!!!
Berzah Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Çok güzel olmuş warsa yazın böyle şeyler yüzümüz gülüo :D[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected]
Razu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ilkokulda öğretmenın yaptıgı bır sınavda sorulan soru suydu: Atatürk'ün annesi ___________,babası ________'dır. soruya verilmesi gereken isimleri yazmak fakat arkadaş "annesi hanımefendi,babası beyefendirir" yazmışdı C:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
arina Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 çok komik bunlar ya yazan arkadaşa tşekkürler,iyi güldüm akşam akşam=)
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 acaba hamileyim kimden soru cevabı gizem olamazki... diye düşünüyorum tabi... best of haşim süper[signature][hline].:Ðєภīح:.
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 okul yıllarınız mı depreşti ne iş[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ilginç yaw hoş ama :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bizim hocalara böle cevap verde sittin sene bitmesin okul.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 heheh manakmış ya bunnar aklımda wardı bussurur ama annatmıcam sonra topic anı hatıra topiine donusuo eheh[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım?
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Güzellermiş ben görmemiştim[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe
Killer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya böyle komik şeyler koymayın güle güle ölecem yeter.Bi komik topikten gülmem bitmeden başkasına geçiyorum al bunu oku bunda da yarıl.La bana eziyet cektirmeyin hühühü :D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Killer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 üheüe durun bitanede benim aklıma geldi.5. sınıfta ingilizce sınavındaydık.Arkaya resim hakkında kompozisyon yazmamız lazım.Neyse hoca sınavları kontrol etmiş falan bilmemne,sınıfa geldi " cocuklar bi arkadaşınız he is sleeping yerine , he is zzZZzzz yazmış.Olcak iş mi bu ?" AUZUAUZUZ :D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Sonuncusuna bittim:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Öne çıkan mesajlar