Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Sen çok yanlış anlamışsın sanırım bu waxxi olayını. Waxxi sadece insanların girebileceği bir ortam. Girdikten sonra ne oynamışsın, nasıl oynamışsın tamamen seninle alakalı. Waxxiye bağlanıyorsun, oyunları host(bağlantısı sağlam olan oyuncu)lar açıyor istediğine giriyorsun, istediğin zaman çıkıyorsun. Rütbelendirme sistemi sadece play game'de var, bu da sadece Blizzard'ın ürünü olan haritalarda base kurmalı falan oynanabiliyor. Oynadıkça bir sonraki rank'e doğru adım atıyorsun. Onun dışında alabileceğin en ekstrem rütbe insanların "aa bu iyi oynuyo lan" demesi.[signature][hline]G 3 N K f t w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Arkadaşlar Benim modemim Zyxel.Explorer e 10.0.0.2 yazıyom ama kontrol paneli açılmıyor.Zaten modemi taktığımda herhangi bir kurulumda yapmamıştım.Otomatik tanımıştı. Ben bu durumda nasıl port açacam.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Modemin kullanım kılavuzunda yazar kontrol paneli şeysi. Ya da Başlat->Çalıştır->cmd->ipconfig yaz, "Varsayılan Ağ Geçidi"nin yanındakini gir explorere.[signature][hline]G 3 N K f t w [Bu mesaj Lyrent tarafından 01 Kasım 2005 04:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ÜHühühü.Lanet Xysel modem.10.0.0.2 si yok bunun yaa.Açamıyom port ühühühü. Modem kullanım klavuzu olsa oda işimi görcekte oda yok.varsayılan ağ geçidide işe yaramadı. [signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu [Bu mesaj NeroWarden tarafından 01 Kasım 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya arkadaşlar ben arkadaşla dota yapmak istiyorum netten ama bende cable var cable için host nasıl açıcaz dynamic in verdiği link te bulamadım benim modemin markasını modem markası NETMASTER yapmam gereken hakkında bilgi verirseniz sevinirim... şimdiden teşekkürler...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Kabloda port açmana gerek yok. Direk kur oyununu.[signature][hline]G 3 N K f t w [Bu mesaj Lyrent tarafından 07 Kasım 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Benim caleron 800 256sd ram bilgisayarım var dotayı hiçbir şekilde kaldırmıyor.Sadece pg i kaldırıyor.Dota kaldırması imkansız mı bilgisayarımın:/?[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bu ne biçim bir hatadır gözünüzü seveyim yardım edin ya.w3+ft yukluyorum. w3tft_120a_english dosyasını w3 klasorune atıp yukluyorum. sonra w3battle_120a dosyasını calıstırıyorum. tam yuklemenin sonlarına dogru bu hatayı veriyor sıyırıcam ya.[signature][hline]Holigan TeamThe Paticik Cup =o= IIRadio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolYKinG Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 arklar ben herşeyi çok gzl kurdum ancak 1.20 patchini çalıştırdıktan sonra oyuna girmeye çalıştığımda 754 sıra sayısı,War3.exe dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı diye bir uyarı veriyor ne yapabilirim bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen [Bu mesaj HolYKinG tarafından 22 Aralık 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bana da oluyo işte o. biri yardım etsin delirecem ben.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 inmiyo patch lerı yapan exe dosyasını aldıgımuız zamanda ınmıyo ındıyse eger ok a basın dıyo yuklenmemmıs gozukuyo dıyo nabacas arkadsalar elle ındırelım dıyoruz public tende indirmiyo pff.[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Patchleri manuel çekmeye çalışıp da yeterlilik gösteremeyen arkadaşlar şuradan bir deneyebilirler mi? Belki faydası dokunur..[signature][hline]G 3 N K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 oyunları kurduktan sonra cracklediğim için olmuyomus. cözdüm sorunu dün 3-4 oyun attık dota ama daha hiçbişe bilmiyorum eziliyorum hep =([signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_tr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yaw arkadaşlar bi help yaw bi format attık bidaha kurmam allah kurmam diyo patchleri 1.20a cektim attım klasöre (dosyalarda crackli değil) sonuc *!budur* (bkz: BNUpdate bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.) nası yane dedim bidaa format attım hiçbişi değişmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 http://www.eurobattle.net/showthread.php?t=24566 bu hpsini yapar.. üstüne bide waxxi reg yaparsın olur.. senin sorunun bilgisayar dosyayı çekerken bozuk çekmiş ondan kaynaklanıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ben bi soru soracam su warcraft i indirdimde, su dota nanesi nasi oynaniyo, ne yapmam gerek, bira bilgisayarla alistirma yapayim ogreneyim diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 www.getdota.com AI versiyonu var onu indir biraz ortama alışırsın sonra ordan wepla.com'a geç noob gamelere falan gir tmmdır =) [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 22:07 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 nedanko www.getdota.com dan en son haritayı indir. hero bilgileri item bilgileri için http://www.dota-allstars.com/ ai si olan belli bi kaç haritası var bütün haritalarda ai yok. o yüzden son haritada ancak karşında hero olmadan itemleri falan öğrenebilirsin. oyun son patchlerde büyük değişikliklere uğradı, bütün item buildleri değişti sayılır. eski oyunları oynama son haritaları oyna bence. bence oyunda iyi olmanın en önemli unsuru ne zaman kaçıp ne zaman saldıracağın kestirebilmek, buda bütün heroları iyi tanımayı gerektiriyor. pub oyunları sadece heroları tanımak için oyna. sonra takım oyunlarına geç, tek takımın olsun ama çok iyi anlaşabil. o zaman pub da öğrendiğin birçok taktiği değiştirmek yada unutmak zorunda olucaksın bu yüzden pub oyunları sadece hero tanımak içindir dedim. ha sen zevkini yine alırsın hatta deli gibi eğlenirsin yinede ben sölim dedim. pub ve takım oyunu alakasızdır. not: ikidebir bence diip durdum cunki ne zaman bişi sölesem biri çıkıp rerörö diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 tesekkurler ondan once ogreniyim diye normal oynamaya basladim, simdi bazi bosslari indirince yere bazi itemlar dusuyo +6 robe gibi, simdi bunu inventoryime aliyorum, sag tusla tikliyorum, select target diyo, hero'mu seciyorum ya da baska birini seciyorum, yere birakiyo yine, ben bu itemlari nasi giyerim? edit: okdir gerek kalmadi.. [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 23:26 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 aahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 iyi yazmış güzel helal de, gelmiyo artık sattı bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar