Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft Genel

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Sen çok yanlış anlamışsın sanırım bu waxxi olayını.
Waxxi sadece insanların girebileceği bir ortam. Girdikten sonra ne oynamışsın, nasıl oynamışsın tamamen seninle alakalı. Waxxiye bağlanıyorsun, oyunları host(bağlantısı sağlam olan oyuncu)lar açıyor istediğine giriyorsun, istediğin zaman çıkıyorsun. Rütbelendirme sistemi sadece play game'de var, bu da sadece Blizzard'ın ürünü olan haritalarda base kurmalı falan oynanabiliyor. Oynadıkça bir sonraki rank'e doğru adım atıyorsun. Onun dışında alabileceğin en ekstrem rütbe insanların "aa bu iyi oynuyo lan" demesi.[signature][hline]G 3 N K f t w
Sosyal ağlarda paylaş

Modemin kullanım kılavuzunda yazar kontrol paneli şeysi.
Ya da Başlat->Çalıştır->cmd->ipconfig yaz, "Varsayılan Ağ Geçidi"nin yanındakini gir explorere.[signature][hline]G 3 N K f t w

[Bu mesaj Lyrent tarafından 01 Kasım 2005 04:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ÜHühühü.Lanet Xysel modem.10.0.0.2 si yok bunun yaa.Açamıyom port ühühühü.
Modem kullanım klavuzu olsa oda işimi görcekte oda yok.varsayılan ağ geçidide işe yaramadı.
[signature][hline]Palantis Moderatör

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu

[Bu mesaj NeroWarden tarafından 01 Kasım 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar ben arkadaşla dota yapmak istiyorum netten ama bende cable var cable için host nasıl açıcaz dynamic in verdiği link te bulamadım benim modemin markasını modem markası NETMASTER yapmam gereken hakkında bilgi verirseniz sevinirim... şimdiden teşekkürler...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

bu ne biçim bir hatadır gözünüzü seveyim yardım edin ya.
w3+ft yukluyorum. w3tft_120a_english dosyasını w3 klasorune atıp yukluyorum. sonra w3battle_120a dosyasını calıstırıyorum. tam yuklemenin sonlarına dogru bu hatayı veriyor sıyırıcam ya.[signature][hline]Holigan Team
The Paticik Cup =o= II
Radio =o= Garbage wj tóqqíé
Sosyal ağlarda paylaş

arklar ben herşeyi çok gzl kurdum ancak 1.20 patchini çalıştırdıktan sonra oyuna girmeye çalıştığımda 754 sıra sayısı,War3.exe dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı diye bir uyarı veriyor ne yapabilirim bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen

[Bu mesaj HolYKinG tarafından 22 Aralık 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw arkadaşlar bi help yaw bi format attık bidaha kurmam allah kurmam diyo patchleri 1.20a cektim attım klasöre (dosyalarda crackli değil) sonuc *!budur* (bkz: BNUpdate bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.) nası yane dedim bidaa format attım hiçbişi değişmedi
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
nedanko www.getdota.com dan en son haritayı indir.
hero bilgileri item bilgileri için
http://www.dota-allstars.com/
ai si olan belli bi kaç haritası var bütün haritalarda ai yok.
o yüzden son haritada ancak karşında hero olmadan itemleri falan öğrenebilirsin.
oyun son patchlerde büyük değişikliklere uğradı, bütün item buildleri değişti sayılır. eski oyunları oynama son haritaları oyna bence.
bence oyunda iyi olmanın en önemli unsuru ne zaman kaçıp ne zaman saldıracağın kestirebilmek,
buda bütün heroları iyi tanımayı gerektiriyor. pub oyunları sadece heroları tanımak için oyna. sonra takım oyunlarına geç, tek takımın olsun ama çok iyi anlaşabil. o zaman pub da öğrendiğin birçok taktiği değiştirmek yada unutmak zorunda olucaksın bu yüzden pub oyunları sadece hero tanımak içindir dedim. ha sen zevkini yine alırsın hatta deli gibi eğlenirsin yinede ben sölim dedim. pub ve takım oyunu alakasızdır.
not: ikidebir bence diip durdum cunki ne zaman bişi sölesem biri çıkıp rerörö diyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkurler ondan once ogreniyim diye normal oynamaya basladim, simdi bazi bosslari indirince yere bazi itemlar dusuyo +6 robe gibi, simdi bunu inventoryime aliyorum, sag tusla tikliyorum, select target diyo, hero'mu seciyorum ya da baska birini seciyorum, yere birakiyo yine, ben bu itemlari nasi giyerim?
edit: okdir gerek kalmadi..

[ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 23:26 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...