Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 wc1 ve wc2 için herhangi bir detaya girmeye gerek yok bu yüzden wc3 için gerekli bilgileri verelim. Warcraft3 oyununu oynamak için gerekli ; Minimum sistem: İşlemci: Pentium II 400 RAM: 128 MB Ekran Kartı: 32 MB Disk Alanı (MB):700 İşletim Sistemi: 98/ME/2000/XP DirectX v8.1 ve üstü Gerek host olmak gerekse sorunsuz oynamak için ise tavsiyem İşlemci: P4 1.5 Ghz , AMD 1800 Ram: 512mb - 1gb DDR Ekran Kartı: 64-128 Mb Host olunacak ise internet bağlantısı ADSL: 256k: max 8 oyuncu 512: max 10 oyuncu Cable: 256: max 8-9 512: max 12 oyuncu nun olacagı mapler sorunsuz çalışır ( tabi bu değerler bilgisayarınızda baglantıyı kullanan herhangi bir başka programın açık olmadıgı durumlar için iyi sonuç verecektir. Host olmak: Bir oyun açıp başkalarının sizin oyununuza girmesini istiyorsunuz fakat açtıgınız oyuna kimse giremiyor mu? Ozaman port açmanız gerekiyor. ADSL bağlantısı olanlar port açmayı biliyorlarsa 6112 portunu açarak host olabilirsiniz. Bilmiyorsanız ise şöyle bir yazı yazmıştım ADSL Modemlerde Port Açmak Bu yazı zoom ve benzeri kontrol paneli olan ADSL modemler içindir. Modeminiz farklı diyelim veya bu yazımı beğenmediniz ozaman şu sitede her modem için port açma olayı anlatılıyor. Açacagınız port numarasının 6112 oldugunu unutmayın. Firewall kurulu ise firewall u kapatmanız gerekiyor veya başlat>denetim masası>windows güvenlik duvarı>özel durumlar>bağlantı noktası ekle ad: w3 bağ. nok. no: 6112 tamam diyip çıkın firewall aktif iken 6112 portuna izin vermiş olursunuz. Replay: oyun bittikten sonra save replay yaparsanız oyunun videolanmış görüntüsünü kaydedersiniz. WC3 dizininde replay klasörü içine kaydedilirler. Bunları arkadaşlarınızla paylaşmak için http://www.replayers.com/ sitesine üyelik alıp upload edebilirsiniz. İzlemek için ise tek yapmanız gereken replay in üstüne çift tıklamak. Oyun kapalı iken yaparsanız izleyebilirsiniz. Not: Netten oynamak için wc3 üzerine frozen throne eklenti paketini kurmanız gerekmekte. Şuan waxxi nin serverında oynuyoruz son patch i yapmak için Şu programı çekip kurun gerekli patchleri yapacaktır. [spo1=1.19 patch notes]MAPS (2)EchoIsles Added range creep to expansion goldmines. Replaced both Fountain of Health with Mercenary camps and changed the creep composition so that it’s not all piercing attack. Replaced the mana fountain with a Market Place and changed the level 3 perm item drop to level 3 charged items. Replaced one Troll Trapper with an equal level Ogre to the all troll trapper green camp next to each start location. (2)TirisfalGlade Added a tavern to each side of the map, reduced the creep level and item that guard the Mercenary buildings, and reduced two Orange creep camps and level of the item drop. (4)TurtleRock Opened areas of the map to help alleviate strong choke points that favor ranged unit combat. (4)BrokenShard Replaced the 4 center orange camps with 4 green camps. Replaced two ranged units with two melee units to the creep camps guarding the Goblin Merchants. Increase the Orange camps level near each start location and added an additional item to each of those camps. (4)Hellfire Reduced the creep level on the two middle Red creep camps. Reduced the creep level on the East and West Goblin Laboratory creep camps. (4)StonecoldMountain All creep with the ability to posses units have been removed this map. (4)LostTemple Added a few trees to all the start locations to ensure better balance of lumber harvesting for all races. (4)TwistedMeadows Changed the level 4 charged item drops at the Goblin Merchant to level 4 permanent drops. (4)SunrockCove Added pathing room around Goblin Laboratory and removed the clump of trees in front of the Goblin Laboratory to enhance game play. Lowered the goldmine creep camp from Red to Green Pushed Blues West ramp further from it’s start location. (6)GnollWood Removed all Gnoll Assassins from the Goblin Merchant creep camps, replaced with Gnoll Brute’s. (6)Typhoon Fixed Red and Teal start location to be closer to the goldmines like the other start locations. (6)SilverpineForest Removed the Tavern from all start locations Can now path across the center of the map, added a Tavern to the center of the map. Reduced the Item and creep levels of the 4 Red camps in the center of the map. The 6 center goldmines have been reduced in difficulty of creep camps. (6)Dragonblight The two center creep camps have been pushed away from pathable area to prevent accidental attacks. The players alliance settings have been changed to fa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 eline saglik[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 gercekten cok acıklayıcı olmus sagol[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Teşekkürler açıklayıcı bir yazı.(Terazini okşadım :-P) Ben bağlandım ama yeni olduğum için pek fazla oyun deneyimim yok.Belki benim gibi yeniler varsa oynayabiliriz beraber.[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Copycat, 27 Eylül 2005 20:17 tarihinde demiş ki: Teşekkürler açıklayıcı bir yazı.(Terazini okşadım :-P) Ben bağlandım ama yeni olduğum için pek fazla oyun deneyimim yok.Belki benim gibi yeniler varsa oynayabiliriz beraber. EHeh bende internette yeni başladım ama merak etme. Birkaç kez tokatlandıktan sonra alışıyorsun oyuna. Bu aada oyunda yaptıklarınızın 3 saniye sonra gerçekleştiğini bilin ve ona göre oynayın. Yoksa batarsınız :D[signature][hline]Acımasız olma şimdi bu kadar Dün gibi dün gibi çekip gitme Bırak dolanayım ayaklarına Kum gibi esip geçme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Benim eski ekran kartı 8 mb dı. Onda da çalışıyordu[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerkek Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ewet belki yeri değil ama battle nete bağlanırken oyunun son versiyonu yüklü olduğu halde download yapıp patch yapmaya çalışıyor . Sorun nedir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Adamalar oyun kurarlarken isminde " ar " ya da "-ar" oluyor.Nedir anlamı ?[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ar : all random ap : all pick[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bilen warsa bise soracam.tüm mode leri bilen biri warsa yazabilirmi? mesela -ar=all random -ap=all pick -dm fln wardi sanirim onlari bilen war mi neydir ne işe yarar falan fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 -dm deathmatch/ölünce 1 level düşmek suretiyle yeni bir hero alınıyor -sc supercreeps/tower ayarında belirli zamanlarda creepler summonluyor iki tarafa da -re reverse/iki tarafın teampick ile seçtiği herolar değiştiriliyor -id itemdrop/ölünce para kaybetmek yerine inventoryden random bir item düşüyor -nopowerups/haste, dd, regeneration, illusiondan oluşan powerupları kaldırıyor -sm shortmode/creep ve towerlerin damagesini düşürüyor, alınan experienceyi %10 artırıyor ve kazanılan parayı iki katına çıkarıyor -du dupemode/aynı heronun birden fazla kere seçilebilmesini sağlıyor -tr teamrandom/bulunduğunuz tarafa göre sentinel veya scourge tarafından random hero alınmasını sağlıyor[signature][hline]G3NK ftw. [Bu mesaj Lyrent tarafından 26 Ekim 2005 03:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 beyler, gayler dota değil burası warcraft. :) Hemen baslamayın[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Eline Saglik Dynamick 6 serisi oynayanlar icin -Matchup ( karsida hangi herolar var onu gosterir ) -Movespeed ( Karakterinizin hizini gosterir ) daha cok varda en cok ise yarayan 2 komut bu[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 saol lyrent işime yaradi baya :) bu arada antakyada cafe buldm internetten oyniyabileceğim :) çok mutluyum cokkk:) [signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina [Bu mesaj DynamicK tarafından 07 Ekim 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Lyrent, 01 Ekim 2005 22:32 tarihinde demiş ki: -re reverse/iki tarafın teampick ile seçtiği herolar değiştiriliyor said: zipzip, 02 Ekim 2005 03:38 tarihinde demiş ki: yani bnm bildigim -re'de karsı takımın herolarını sen seçion ?[signature][hline]G 3 N K f t w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ikiside yalnis senin sectiklerin karsidaki herolara gidior karsidakilerin sectigi sana geliyor.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Thar, ikisinde de senin söylediğin anlatılmaya çalışılmış zaten.[signature][hline]G 3 N K f t w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Arkadaşlar waxxi de oynayan herkes 1.20a versionuna geçsin Burdan çekin e kurun.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 lyrent bende espiri yaptim eheuah[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 1.20 yı yenı cektım fakat oyuna gıremıorum uyelıgı kabul etmıyor.Yenı uyelıkte alınmıyor...Nası çözum bulabılırım..??[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 eski üyeligini tekrar aktifleştiriyorsun aynı acc name ile girip sifreni yaz giris yap tamamdır[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 SeLam arkadaşlar.Bir kaç sorum olcaktı.. Dota paralımıdır.Elimde W3 ve Frozen Thorne cd leri mevcut.Patchlerle birlikte oyuna dalabilirmiyim. Sonra bir yerden duymuştum Dota level sistemli bişeymiş.Heronu level kastırıyomuşun böyle 40-50 gibisinden devam ediyomuş.Bu hurafemidir.İnanmayalımmı böyle şeylere. Eğer böyle bir şey varsa oyundaki exp kasma mantığı yaratık keserekmi yoksa diğer playerlarla yaptığın savaşlar sonucundamı? Şimdilik bu kadar yeter.Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=111592 topicdeki ilk mesajımı oku ordaki bilgiye göre kur oyunu ondan sonra bu topicde en son verdigim 1.20 a patch i yapman için gerekli dosyayı çek kursun ve registry dosyası link i verdim bu topicdeki ilk mesajımda aşağılarda. onu çek calıstır. girersin oyuna. ücretli değil. dota da max 25 lvl a geliyor herolar. oyun basladıgında 3 kulvar var o 3 kulvardan rakibin base e dogru sizin basede ncıkan yaratıklar gidiyor onlarla birlikte rakibin base e saldırman lazım ama bir kulvarda rakibin base e ulasmadan evvel 3 kule var sıra ile bu kuleleri yıkıyorsun yaratık keserek, rakibin herolarını keserek( onlarda senin gibi oyuncu), kule ve bina yıkarak exp alıyorsun. yaratıkları öldürürken son vurusu yapan belli bir miktar altın kazanıyor ( mesela 50 gold). kuleleri yıkarsan ve rakibin heroları öldürürsende kazanıyorsun altınları. paran arttıkça heronun tipine göre uygun itemleri alıyorsun. oyunda 3 tip hero var, int, agil, str int herolarda intelligence artıran itemlere gitmen daha iyi olur. boylece büyü yapmak için yeterli mana rezervin olur. agility herolarda genelde damage artıran itemlere gidilirken tercihe göre farklı itemlerde yapılabilir. str herolarda ise vuruş hızı yavaş ama canları fazla oldugundan genelde vuruş hızı artırılır. taktiksek olarakda değişik itemler yapılabilir. zamanla öğrenirsin. oyun bitince herolarında gidiyor yani bir wow gibi lvl kastıgın yerden devam etmek yok. yeni oyuna basladıgında sıfırdan baslıyorsun.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Hehe yani bana anlattıkları gibi deelmiş.Yanlız bu avatarı ben bir yerden hatırlıyom.Hangi Ultima serverinda oynamıştın sen.UoTurk muydu.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Peki bu waxxide bir puanlama yada rütbelendirme sistemi varmı yaptığın savaşlara göre.Yoksa Counter Strike gibi paso savaş tekrardan savaş mantığımı var?[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar