Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cap of the Scarlet Savant ??

DeMiRMaSKe

Öne çıkan mesajlar

said:
Lancelion, 26 Aralık 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
lbrs'deki yaralı dragondan başlıyordu sanırım,mazthoril,andorhal falan dolaştırıyordu,yada ubrsdeki the beasttan çıkan küçük gnomeden,tam emin değilim.
Bu chromatic carapace icin.
Beastten basliyor scarlet savant[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )
Sosyal ağlarda paylaş

Carapace'nin questi o dragondan başlıyor sonra kendisi Rend'in mountundan inanılmaz rare bir şekilden düşüyor.Hoş,diğer parçaları bulmakta çok kolay değilde.Ama sonundaki rewardlara değer.[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra..

Lancelion-Human Paladin-

[Bu mesaj Lancelion tarafından 26 Aralık 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

neden casterlara böyle güzel questler yok çıldırıyorum, hunterların epic staff bowu var, priestlerin anathema benediction, bak bu cap çıktı şimdi karşımıza.

hani kardeşim mage için quest ile güzel ve kolay elde edilebilir bir eşya? :([signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lancelion, 26 Aralık 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
Carapace'nin questi o dragondan başlıyor sonra kendisi Rend'in mountundan inanılmaz rare bir şekilden düşüyor.Hoş,diğer parçaları bulmakta çok kolay değilde.Ama sonundaki rewardlara değer.
Quest chromatic carapace ile baslamiyor, yaniliyor oldugumu sanmiyorum yani.
o yarali gnome veriyor chromatic carapace gerektiren 2 itemin (plate chest ve mail legs) questini. gereken itemlardan biri de chromatic carapace iste, ayrica blood of heroes vs gerekiyor.

Cap of the Scarlet Savant questini almak icin Beast 'i skin etmek gerekyior[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thelegbra, 26 Aralık 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
neden casterlara böyle güzel questler yok çıldırıyorum, hunterların epic staff bowu var, priestlerin anathema benediction, bak bu cap çıktı şimdi karşımıza.

hani kardeşim mage için quest ile güzel ve kolay elde edilebilir bir eşya? :(

Mage, bu şapkayı kullanabilir. Bütün casterlara özel bişi bu. Cloth yani.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command.
By Storm and Earth, Axe and Fire,
We come to claim this land."
[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

Chromatic Carapace gerektiren questin Awbee'den başlaması lazım.

1) Speak to Awbee in UBRS (ledge b4 the arena)
2) Go to winterspring and go into the cave with all the blue dragons. Near the patrol path of Scyrer, you will see a small blue rune. Just ignore everything in that room and run onto it and stay on it for a second or so.
3) Speak to Haleh who will kick ur ass back to Scholomance lake.
4) Go to Andorhal and find Jezeba in the city hall.
5)Get the components
6) Pwn

O questin iki türü var sanırım.Leather ve cloth ile ilgili olanı gnomeden,mail ve plate ile ilgili olanı awbeeden başlıyor.Diğer postumda Chromatic'den başlıyor demek istemedim,Chromaticle ilgili olan quest dragondan başlıyor sonra chromaticin kendisi rend'in mountundan düşüyor demek istedim.İlk seferde anlatamadım tabii : )[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra..

Lancelion-Human Paladin-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...