DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bu item'in questini nereden alıyoruz? Thottbot'a göre everlooktaki thorium brotherhood'un adamı veriyormuş ama hiç birşey verdiği yok.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lbrs'deki yaralı dragondan başlıyordu sanırım,mazthoril,andorhal falan dolaştırıyordu,yada ubrsdeki the beasttan çıkan küçük gnomeden,tam emin değilim.[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ubrs de beasti kestikten sonra biri skin etsin içinden gnome çıkıo onunla konuş sonra everlook[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 valla tam yerini bilmiorum ama goblinworkshop a bakabilirsin oradada yazio boyle seler ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Yanlız Pristine hide of teh beast lazim yapmak icin ben zamaninda 800g dömelmiştim onu almak için. Yinede mindflayer harici üstüne cap tanimam.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Görünüşünü acil yeniden yapmaları lazım bence kepaze bi şekli var[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Lancelion, 26 Aralık 2005 17:01 tarihinde demiş ki: lbrs'deki yaralı dragondan başlıyordu sanırım,mazthoril,andorhal falan dolaştırıyordu,yada ubrsdeki the beasttan çıkan küçük gnomeden,tam emin değilim. Bu chromatic carapace icin. Beastten basliyor scarlet savant[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 chromatic carapace icin q mu var benim bildigim droptu q varsa nasıl yapılıyor?[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Carapace'nin questi o dragondan başlıyor sonra kendisi Rend'in mountundan inanılmaz rare bir şekilden düşüyor.Hoş,diğer parçaları bulmakta çok kolay değilde.Ama sonundaki rewardlara değer.[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- [Bu mesaj Lancelion tarafından 26 Aralık 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Blazefury, 26 Aralık 2005 17:33 tarihinde demiş ki: Görünüşünü acil yeniden yapmaları lazım bence kepaze bi şekli var http://forum.paticik.com/view.php?id=165738[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 neden casterlara böyle güzel questler yok çıldırıyorum, hunterların epic staff bowu var, priestlerin anathema benediction, bak bu cap çıktı şimdi karşımıza. hani kardeşim mage için quest ile güzel ve kolay elde edilebilir bir eşya? :([signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Lancelion, 26 Aralık 2005 18:00 tarihinde demiş ki: Carapace'nin questi o dragondan başlıyor sonra kendisi Rend'in mountundan inanılmaz rare bir şekilden düşüyor.Hoş,diğer parçaları bulmakta çok kolay değilde.Ama sonundaki rewardlara değer. Quest chromatic carapace ile baslamiyor, yaniliyor oldugumu sanmiyorum yani. o yarali gnome veriyor chromatic carapace gerektiren 2 itemin (plate chest ve mail legs) questini. gereken itemlardan biri de chromatic carapace iste, ayrica blood of heroes vs gerekiyor. Cap of the Scarlet Savant questini almak icin Beast 'i skin etmek gerekyior[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Dün gece questi aldım. Bir dünya item + 50g para istiyor. Daha kolay bir şekilde bundan daha iyisini temin edebiliyor muyum? yoksabu oyundaki en iyi şapkalardan birisi mi?[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: thelegbra, 26 Aralık 2005 23:18 tarihinde demiş ki: neden casterlara böyle güzel questler yok çıldırıyorum, hunterların epic staff bowu var, priestlerin anathema benediction, bak bu cap çıktı şimdi karşımıza. hani kardeşim mage için quest ile güzel ve kolay elde edilebilir bir eşya? :( Mage, bu şapkayı kullanabilir. Bütün casterlara özel bişi bu. Cloth yani.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 mindflayerdan baska ustune tanimam demissinde tier2 bundan daha iyi mageler icin[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Chromatic Carapace gerektiren questin Awbee'den başlaması lazım. 1) Speak to Awbee in UBRS (ledge b4 the arena) 2) Go to winterspring and go into the cave with all the blue dragons. Near the patrol path of Scyrer, you will see a small blue rune. Just ignore everything in that room and run onto it and stay on it for a second or so. 3) Speak to Haleh who will kick ur ass back to Scholomance lake. 4) Go to Andorhal and find Jezeba in the city hall. 5)Get the components 6) Pwn O questin iki türü var sanırım.Leather ve cloth ile ilgili olanı gnomeden,mail ve plate ile ilgili olanı awbeeden başlıyor.Diğer postumda Chromatic'den başlıyor demek istemedim,Chromaticle ilgili olan quest dragondan başlıyor sonra chromaticin kendisi rend'in mountundan düşüyor demek istedim.İlk seferde anlatamadım tabii : )[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 breatplate olan awbeeden başlıyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar