Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 WoW EU forumlarina actigim baslik MC Chain questini bayadir yapmaya üseniyordum, en sonunda 1 ay gfalan önce bitirdim ringi almamistim bug yüzünden chest acilmiyordu.MC ile pek isim olmadigindan su almaya da gitmeye üsendigimden unutmusum bu mevzuyu. Dün su almaya gittim tekrar Azshara'ya, aklima geldi olay, suya daldim chesti denemek icin, tekrar acilmadi. Page attim. MC deyken cevap geldi bug icin kusura bakmayin, hallettim simdi olayi gidip alabilirsiniz diye. Run bitince gittim Azshara'ya, baktim chest yine acilmiyor. Yine page attim güzel bir sekilde böyle böyle diye. Az önce girdigimde su mail ile karsilastim. Adamlar acik acik beni yalanci yerine koymuslar yani. Sonuna da eklemisler bir daha item vendorlarken / destroylarken dikkatli olun diye. 2.17g cod bisey degil ama cinnet geldi bana, uzunca agizlarina sican bi mail yazdim. Blizzard'in herkese 5 yasinda cocuk gibi davranmasindan cok biktim artik ben, tamam bilemezler kimin nasil bir adam oldugunu ama böyle sacma sapan Gamemasterlar mi alinir ya? Zerre uyumluluk yok, biri geliyor bug abi bu, düzelttim diyor. Digeri geliyor vendorlamissin lan sen bunu, ver parasini bi daha da yapma diyor. Yalanci ve salak yerine konmam da cabasi.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain TrainPenthesilea, Level 60 Night Elf PriestessEmilo, Level 60 Gnome WarriorElandra, Level 60 Night Elf HuntressQuatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Simdi kontrol ettim, cevap gelmis. Umarim cözülmüstür. Yazdigim page'in ss ini almayi unuttum ama baya agirdi, etkisini göstermis belli ki : ) [spo1=Cevap][/spo][signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain TrainPenthesilea, Level 60 Night Elf PriestessEmilo, Level 60 Gnome WarriorElandra, Level 60 Night Elf HuntressQuatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sıçıp sıvamak lazım ağızlarına. Direk blizze mail attın dimi?[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Yok generalda baslik actim, page actim bi de. GM larin isimlerini hatirlamiyorum iste yoksa Blizzard'a mail atardim.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 iyice tualet sandınız herald burayı[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 tuvalet olacak, v ile[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ii bari cvp gelmiş.[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Her turlu GM munasebetimde frapsı açıyorum ben ne olur ne olmaz diye. Şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı ama videosu dursun bi kenarda :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 "working as intended" bısı yok :D[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Eferim eferim[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Arada bunlara müşteri her zaman haklıdır deyimini hatırlatmak gerek,en güzelini yapmışın[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 mahçup olmuşlar ama, yılbaşı yılbaşı üzmüşsün : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 benimde accountuma payment rejected hatasi verirken oyle bi mail acmistim. ertesi gun account acikti :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Abi şimdi thottbottan yüzük ismini girip quest hakkında bilgi almak istedim ama ordaki yazılanlara bakılırsa NE priestler alamamış genelde.öyle bi şikayet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar