Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard'in oyunculara davranis bicimi hakkinda

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

WoW EU forumlarina actigim baslik

MC Chain questini bayadir yapmaya üseniyordum, en sonunda 1 ay gfalan önce bitirdim ringi almamistim bug yüzünden chest acilmiyordu.MC ile pek isim olmadigindan su almaya da gitmeye üsendigimden unutmusum bu mevzuyu.
Dün su almaya gittim tekrar Azshara'ya, aklima geldi olay, suya daldim chesti denemek icin, tekrar acilmadi. Page attim. MC deyken cevap geldi bug icin kusura bakmayin, hallettim simdi olayi gidip alabilirsiniz diye. Run bitince gittim Azshara'ya, baktim chest yine acilmiyor. Yine page attim güzel bir sekilde böyle böyle diye.
Az önce girdigimde su mail ile karsilastim.

Adamlar acik acik beni yalanci yerine koymuslar yani. Sonuna da eklemisler bir daha item vendorlarken / destroylarken dikkatli olun diye. 2.17g cod bisey degil ama cinnet geldi bana, uzunca agizlarina sican bi mail yazdim.

Blizzard'in herkese 5 yasinda cocuk gibi davranmasindan cok biktim artik ben, tamam bilemezler kimin nasil bir adam oldugunu ama böyle sacma sapan Gamemasterlar mi alinir ya? Zerre uyumluluk yok, biri geliyor bug abi bu, düzelttim diyor. Digeri geliyor vendorlamissin lan sen bunu, ver parasini bi daha da yapma diyor. Yalanci ve salak yerine konmam da cabasi.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi kontrol ettim, cevap gelmis. Umarim cözülmüstür.
Yazdigim page'in ss ini almayi unuttum ama baya agirdi, etkisini göstermis belli ki : )

[spo1=Cevap][/spo][signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )

Sosyal ağlarda paylaş

Yok generalda baslik actim, page actim bi de.
GM larin isimlerini hatirlamiyorum iste yoksa Blizzard'a mail atardim.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Sosyal ağlarda paylaş

tuvalet olacak, v ile[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...