Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Evet Ankarayı biliyoruz eğlence hayatı sönük siz nerelere gidersiniz? oralarda neden hoşlanırsınızda gidersiniz bi döktürü verinde bizde bilmediğimiz mekan varsa örenelim[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ONLY SALAD BAR(mesa)[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Çok bilinmedik ama vurucu bi yer Meyhanede olur Barda olur (türkü bar olmaz)[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ulusda salaş die bi meyhane war adı gıbı salaş ve küçük ama PErfect!!![hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Walla ulusda meyhaneye gierimde çıkamam Esatta Pavyon neler var Pilgirimden baska bilen yokmu ?[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Esatta pavyonu bilmem ama RECEP usta war inanılmaz güseL tavası war :-)[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 İrcye dönmeden susalımda başkalarıda yazssın Oranın tavası ve ayranı ustune tanımam mezeleride iyi ama orda alkol yok[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 valla bahçeli iyi borsa var limon var var da var ii bahçelide olmadı tunalıyada gidebilirsin fena diil ( ben bahçelide oturduumdan bi sorunum yok gece olayında :) )[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Bende bahçeli bu arda senide uo dan tanıyorum hatta ama bahçeli 11 den sonra sonuyo pampero iyi de ben böle farklı mekan arıyorum çok kalabalık olmayan ama güzel bir yer[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 bilmem pek dikkat etmedim ya takılıodum ben bi sürü yere ama borsa erken sonmez 1 bide tanıdıklarınla fln gidersen bi kafeyi istediin saate kadar kaparsın biraz kalabalık olmak kaidesi ile[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 bende bahcelıden ztn malkoru tanıyorum zuahhah sole piyasa olmayan bı yer arıyo snrım malkor höööö !!![hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 aynen öle böle salak gibi kız kesmeye çıknanlarla oturacaım bir yer deil daha edepli nezih bir yer[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Malkor gece hayatını boswer eger ole sakin takılmak ıstıyosan piyasada olmasın diosan gecede olması sart deıl dıosan gel senle PAPAZIN BAĞINA gıdelım zuzuhahha[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 saat kaça kadar öldürcen vaktini ona göre çeşitli kombolar sunabilirim sana :)[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 hehe saat önemsiz benim için komboları bekliyorum bu arada icq mu özeline attım[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 my way e gidelim bi ara beraber. gireriz ama cikamayiz :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Ankara'da, gece hayatı yok? nasıl yani? Tamam şamdandaki züppelerin gittiği reina mıdır laila mıdır hoppa mıdır gibi yerlerimiz olmayabilir, ama gece hayatı konusunda antalyayı yayan bırakabiliriz. my way gibi disko tarzı olan yerler de var, bira içilecek meyhaneler var, oturup nez'i veya seda sayan'ı felan izleyebilecek pavyonlar var... Kebapçıya gidersen tabii gece hayatını göremessin. Mesela biz eskiden çevre sokak'ta oturuyorduk, farabi ve çevre sokakta o kadar bar pavyon var ki aklın durur. Erkenden gidip park kapabilmeye çalışırdık barlar diskolar yüzünden. Valla Ankara'da gece hayatı yok diyen biri ya Ankara'yı hiç dolaşmamıştır, ya da illa laila gibi kocaman bir yer arıyordur.[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 iyi demişsin bone..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Laila ankara şubesi açılacakmış bizim evin karşısına. Bizim ev de söğütözünde, armadaya 100 metre uzaklıkta.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar