Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Genelevi kapatılıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Genelevleri kapatmak çok yanlış olur.Ancak İstanbul da dahil olmak üzere bunların ıslah edilmesi gerekir.

Avrupanın hemen her köşesinde genelevler var.Ama hiçbiri bizim ülkemizde olduğu gibi suç ve pislik batağı değil.

Genelevlerdeki en büyük sorun bunların etrafının birer suç yuvası haline gelmesidir.

Genelevlerin bunlardan arındırılması şartı ile çalışmaya devam etmesi uygundur.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
ankaranın zaten geneli bent deresi kapatsada kapatmasada işler öyle göz önünde yürüyorki ;) olan amele gençliğe olacak..[signature][hline]Server : Ares
Mekan : Deru ( Raiba )
Nick : Tasci
Class : Elmorad Female
Gorev : Cleric INT ( ah holy water ah )
LvL : 61 %30
Np : 100/0 :D
Clan : Adini unuttum oyuna girince duzeltirim :D
Mesaj tarihi:
valla avrupa da ozellikle eski sehirler de mesala istanbul da sehrin merkezine yakin bir iki sokak boyle mekanlarla doludur. eskiden sehrin biraz disinda kalirken bunlar zaman gecince ortalamislar sehri. genelde hickimse de kaldiralim filan demez, diyen de geceleri gurultuden rahatsiz olanlardir. cevre evlerin kirasi o yuzden dusuktur, bekarlar, ogrenciler oturur bu yuzden, onlar zaten hazir musteridir filan bir duzen oturmustur yani. boyle seyleri sehir gelisiminde cok buyuk bir altyapi hamlesi filan yoksa kendi haline birakmak lazim.

ha hic bir buyuk sehirde kerane, kumarhane, meyhane kapanmaz kardesim. hayal gormeyin.[signature][hline]

[Bu mesaj rahatsiz tarafından 27 Aralık 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Greeny, 27 Aralık 2005 03:09 tarihinde demiş ki:
Ankara eline mahkum mu kalıcak şimdi

haha ne güzel kas yaparlar iste .[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Mesaj tarihi:
İnsanların sosyal yönünü geliştireceğine inandığım bir karar.Tebrik ediyorum.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Mesaj tarihi:
said:
BullDoG, 27 Aralık 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
istanbuldada var devletin kerhanesi custodem tarif etsin size onun okulnunu orda :D

ahahah :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
  • Yeni Oluştur...