paramecium Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 selam, ben kapatılıp, yeni bir tanesine izin verilmeyeceğini sanmıyorum. mutlaka yenisine yer gösterilecektir. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ankara'nin durum vahim =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
geffen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evet ankara da sinirler gergin.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu sefer siyasetten deil ama =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Genelevleri kapatmak çok yanlış olur.Ancak İstanbul da dahil olmak üzere bunların ıslah edilmesi gerekir. Avrupanın hemen her köşesinde genelevler var.Ama hiçbiri bizim ülkemizde olduğu gibi suç ve pislik batağı değil. Genelevlerdeki en büyük sorun bunların etrafının birer suç yuvası haline gelmesidir. Genelevlerin bunlardan arındırılması şartı ile çalışmaya devam etmesi uygundur.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
tasci Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ankaranın zaten geneli bent deresi kapatsada kapatmasada işler öyle göz önünde yürüyorki ;) olan amele gençliğe olacak..[signature][hline]Server : Ares Mekan : Deru ( Raiba ) Nick : Tasci Class : Elmorad Female Gorev : Cleric INT ( ah holy water ah ) LvL : 61 %30 Np : 100/0 :D Clan : Adini unuttum oyuna girince duzeltirim :D
matematik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Neredeymiş ki bu genelev? T_T[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş.
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 valla avrupa da ozellikle eski sehirler de mesala istanbul da sehrin merkezine yakin bir iki sokak boyle mekanlarla doludur. eskiden sehrin biraz disinda kalirken bunlar zaman gecince ortalamislar sehri. genelde hickimse de kaldiralim filan demez, diyen de geceleri gurultuden rahatsiz olanlardir. cevre evlerin kirasi o yuzden dusuktur, bekarlar, ogrenciler oturur bu yuzden, onlar zaten hazir musteridir filan bir duzen oturmustur yani. boyle seyleri sehir gelisiminde cok buyuk bir altyapi hamlesi filan yoksa kendi haline birakmak lazim. ha hic bir buyuk sehirde kerane, kumarhane, meyhane kapanmaz kardesim. hayal gormeyin.[signature][hline] [Bu mesaj rahatsiz tarafından 27 Aralık 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir]
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Greeny, 27 Aralık 2005 03:09 tarihinde demiş ki: Ankara eline mahkum mu kalıcak şimdi haha ne güzel kas yaparlar iste .[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 istanbuldada var devletin kerhanesi custodem tarif etsin size onun okulnunu orda :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 İnsanların sosyal yönünü geliştireceğine inandığım bir karar.Tebrik ediyorum.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned!
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ankara'daki Genelevleri kapatacaklarına önce malum bir iki sokağı (lokasyon vermeyim şimdi:)) baştan aşağıya kapatmaları lazım.[signature][hline]rtc
Platon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Seyyar genelevleri kapansınlar ilk baş =)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: BullDoG, 27 Aralık 2005 18:14 tarihinde demiş ki: istanbuldada var devletin kerhanesi custodem tarif etsin size onun okulnunu orda :D ahahah :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Öne çıkan mesajlar