NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu arkadasin tehdit edip durdugu tek insan ben miyim yoksa baskalarida war mi siteden bir pm atmisti oyundayken merchantta birakmistim orda da güzel bir pm atmis ( 1 saat sonra sinawim var SS almaya üsendim )[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 keşke ss alsaydın:([signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ahanda amcam burda neler demis[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Marl0_on, 27 Aralık 2005 15:52 tarihinde demiş ki: ahanda amcam burda neler demis sevmedim ben bu adamı çok artizz[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 jiber klasik tehditler iste marlonun verdigi topicteki muhabbettin benzerini bana özel yapti listesinin ilk sirasinda ben varmisim beni yakacakmis vs vs vs buraya gelip ben 35 yasindayim demisti ama yazdigi seyler hicte 35 yasindaki saglikli bir insanin yazacagi seyler degil :S[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ne dio bu adam ya her önüne gelen hacker olursa işimiz war walla ![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 tamm hack olabilr ama artiizlğn bu kadrı fazla dünyadaki tek hack o deil[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 seni her hacklicem diyenden korksaydik ohooo :D[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 IP adresin ne kardeşim? Ver adresi, çık dışarı geliom ![signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Hackleyin beni pls :D[signature][hline]Nick : FulongFei LVL : 5X Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Kasmaya devam ediyoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Sabrina, 27 Aralık 2005 16:03 tarihinde demiş ki: IP adresin ne kardeşim? Ver adresi, çık dışarı geliom ! :horace:[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Havlayan köpek ısırmaz[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Boşver gitsin yaaaa... Benim oyundayken pm'den aldığım tehditler geçek olsaydı, şimdiye dek hacklanmiş, banlanmış, soyulmuş vs. vs. vs olmam gerekirdi. Arkadaş özetlemiş zaten, kimin ısıracağını herkes bilir.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 tüh ya kitlemişler o topici bende o da i fuck all area masters gibi bir topic olabilirdi xD bu arada o h4x0r arkadaş pati pm den bana da sevgilerini iletmiş :)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 @sabrina :D @256 disari ciksin geliyo =) @metakuso +1 @anuria tehditleri ciddiye aliyorum demedim sadece listemin ilk siralaridasin demisti bana dier top 10 arkadaslar kim onlari merak ettim :D @bubba olabilirdi walla o potansiyel vardi :D[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 @night helal olsun herkes tek tek ve adres belirterek cvp vermişsin :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ::::D :D :D :::: Gul gec Deniz... Cani biseyden yanmis hirsini senden almis :) SS alsaydin bulunsaydi gerekirse GM e yollardin. [Bu mesaj JadeReal tarafından 27 Aralık 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Baksana MERCAN açamıyacakmışız. -__-[signature][hline]Mutlu ol Yeter mode : On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 üstüne gitmeyin şimdi o liste hazırlıyo birbir şunu ilk hacklicem sona bunun itemlerini çalcam sona şunun mercanının üzerine mercan kurcam kimse tıklayamayacak :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D [Bu mesaj bubbaChucks tarafından 27 Aralık 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Metakuso, 27 Aralık 2005 16:07 tarihinde demiş ki: Havlayan köpek ısırmaz baba tebrıkler taşı gediğine koymuşsun[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %90,01 UniqueTurK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 @bubba yazi yazma incelediginde bulunmussunuz iyi ya da kötü cevapasiz kalsin istemedin :P @jade noob chardan ya da arkadasinin charindan yazmisti muhtemelen SS alip banlatsam nolucakti baska bir chardan yeniden gelicekti @burial normalde noob charlar MERCAN acardim artik inadina ::Ujio:: ile MERCAN aciom :D[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar