Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 beyler 3 gundur yeni acount alamiyorum sizdede böyle bir problem varmı[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hanı sen bırakıyordun ? :) http://www.knightonline.com/register.php3 burdan al :)[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hacı bırakıyorummm itemleri koycak car icin acımam lazımm[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aresteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: hippo, 27 Aralık 2005 02:46 tarihinde demiş ki: hanı sen bırakıyordun ? :) http://www.knightonline.com/register.php3 burdan al :) yaaaaaaa.... bunu ben sorucaktııııııııımmmmmmmm[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: yuh, 27 Aralık 2005 02:56 tarihinde demiş ki: oje beramustaysan sana hayır işlicen bir şey solicem item pls mi? :)[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: yuh, 27 Aralık 2005 03:00 tarihinde demiş ki: yok yaw cidden bizim bir 46 yasında abimiz vaar master acıcak sadece kekuri eksik adama bir kekuri dicektim sabah akşam kecon kesiyor cıkmadı abys kastı hacklendi yada bilen birileri caldı bir türlü acamıyoz adam %93 oldu bunu dicektim neanderthal clanından mı yoksa ???? karı koca oynayanlar???[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: AnuriaAlptekin, 27 Aralık 2005 03:01 tarihinde demiş ki: said: yuh, 27 Aralık 2005 03:00 tarihinde demiş ki: yok yaw cidden bizim bir 46 yasında abimiz vaar master acıcak sadece kekuri eksik adama bir kekuri dicektim sabah akşam kecon kesiyor cıkmadı abys kastı hacklendi yada bilen birileri caldı bir türlü acamıyoz adam %93 oldu bunu dicektim neanderthal clanından mı yoksa ???? karı koca oynayanlar??? Karı koca yapacak daha iyi şeyler var ama.. neyse :)[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: VisuaL_ReaL, 27 Aralık 2005 03:02 tarihinde demiş ki: said: AnuriaAlptekin, 27 Aralık 2005 03:01 tarihinde demiş ki: said: yuh, 27 Aralık 2005 03:00 tarihinde demiş ki: yok yaw cidden bizim bir 46 yasında abimiz vaar master acıcak sadece kekuri eksik adama bir kekuri dicektim sabah akşam kecon kesiyor cıkmadı abys kastı hacklendi yada bilen birileri caldı bir türlü acamıyoz adam %93 oldu bunu dicektim 45 yaşında mı ?? :)))))))))) neanderthal clanından mı yoksa ???? karı koca oynayanlar??? Karı koca yapacak daha iyi şeyler var ama.. neyse :) [signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: yuh, 27 Aralık 2005 03:02 tarihinde demiş ki: yok kardeş tanırsın belki alibey555 mage crusaders clanında bayadır arıyoz ben ve o gecenlerde 4 saate kecon kestik cıkmadı varsa yardım edermisin? ismen tanımıyorum. az önce harpylerde bi arkadaşla parti yaptık. o clanı hakkında anlatırken buna benzer bişey söyledi. Beramus'ta 45-46 yaşlarında karı-koca oynayan bir çiftten söz etti. Acaba o mu diye sordum.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: yuh, 27 Aralık 2005 03:06 tarihinde demiş ki: dalga geçmenin bir anlamı yok kendisi cafeci can sıkıntısından oynuyor 60 oldu master acıcaz yani bunda ne varki 60 yasındada olabilir deilmi ama? Bu cafe kadıköy'de mi?[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: yuh, 27 Aralık 2005 03:10 tarihinde demiş ki: neyse arkadaşlar sohbete doyum olmaz ben yatıyorum tşkler iyi geceler. Sana da dostum iyi geceler[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ulan account alinmiyo diye sorduk sitede konun geldi yere bak tek sorun bendemi varr aloooooooooooooooooooooooo[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: yuh, 27 Aralık 2005 03:08 tarihinde demiş ki: said: AnuriaAlptekin, 27 Aralık 2005 03:07 tarihinde demiş ki: said: yuh, 27 Aralık 2005 03:06 tarihinde demiş ki: dalga geçmenin bir anlamı yok kendisi cafeci can sıkıntısından oynuyor 60 oldu master acıcaz yani bunda ne varki 60 yasındada olabilir deilmi ama? Bu cafe kadıköy'de mi? hayır GUNGORENDE o zaman onlar diil. tamam... iyi geceler bu arada hocam[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Ojeee, 27 Aralık 2005 03:13 tarihinde demiş ki: ulan account alinmiyo diye sorduk sitede konun geldi yere bak tek sorun bendemi varr aloooooooooooooooooooooooo Alp yerlerde..... :))))))))))))))))[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: AnuriaAlptekin, 27 Aralık 2005 03:16 tarihinde demiş ki: said: Ojeee, 27 Aralık 2005 03:13 tarihinde demiş ki: ulan account alinmiyo diye sorduk sitede konun geldi yere bak tek sorun bendemi varr aloooooooooooooooooooooooo Alp yerlerde..... :)))))))))))))))) Ben daha yerden kalkamadım :D[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: VisuaL_ReaL, 27 Aralık 2005 03:17 tarihinde demiş ki: said: AnuriaAlptekin, 27 Aralık 2005 03:16 tarihinde demiş ki: said: Ojeee, 27 Aralık 2005 03:13 tarihinde demiş ki: ulan account alinmiyo diye sorduk sitede konun geldi yere bak tek sorun bendemi varr aloooooooooooooooooooooooo Alp yerlerde..... :)))))))))))))))) Ben daha yerden kalkamadım :D Ulan midem ağrıdı valla. En başa bi döndüm, hakkaten nerden gelmişiz buraya diye. Hala da gülüyorum. Lan komşu dayanacak şimdi kapıya :))))[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Cz de 10 kere yattım buraya bakmaktan :) ben de kaçtım hadin good night hesabı bye[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 arklar cok komikk hmm komiksiniz gencler[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: VisuaL_ReaL, 27 Aralık 2005 03:21 tarihinde demiş ki: Cz de 10 kere yattım buraya bakmaktan :) ben de kaçtım hadin good night hesabı bye hadi sana da iyi geceler... Oje.. valla cok doğal bi şekilde gelişti olay. :))[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T_T Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 gerçekten account nerden alınıyo bilen söylerse sevinirim :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 LoL ben dedim bu adam oyunu birakamaz diye[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sanirim problem var bende almaya calistim gecen gun alamadim[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 siteden acc alıyomussun gibi oluyo bende 4 tane mail actım 4 defa denedim alınmıyo.üstüne üstlük yazdığın maille tekrar basvuru da yapamıyosun.[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ya ben denedim 3 4 account aldım 1 tane kedime(Kasa amaçlı) obürleri alamayan arkadaşlara. Yahodan bir mail açın [email protected] gibi bole abuk subuk maillere geliyor :D Şu karıkoca mevzusuna gelince Server aklımda değil ama KO zamanında öğretmen bir çift oynuyordu:D biri ingilizce diğeri hakkında fikrim yok hatta öğrencilerine item bile veriyormuş :D *Öğretmemin item Plz? Öğretmenim Coin plz? Öğretmenim Canım Benim Seni Ben Çok Severim Beni Kasarmısınız?" Heheh hoş olur ama muhabbeti gerçi bizden geçti ama :p[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar