-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 nereye yazcağımı bulamadım da, söyle ne bilim güzel sakin bi bildiğiniz ada varmı? (yarım ada fln sayılmaz full :P ada olucak) VARMI? VARMI? VARMI?? pls sölein yunan adaları fln olmasın pasaport fln lazımdır kesin oraya gitmek icin kasamam yüzerek gitmeye falanda :-) bildiğiniz güzel adalar varsa söylerseniz cok sevinirim.[signature][hline]Bab the Genk masa şovalyesi.
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 avşa?[signature][hline]Boo, are you happy now?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 büyükada, heybeliada, kınalıada güzeldir :) ada nerede ada hiç bir şey belirtmemişsin ki..[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
geffen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 pasaport yoksa güzel ada da yok. en çok kıbrıs denir.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hadi yaaaa... Hmm neyse saolun ;)[signature][hline]Bab the Genk masa şovalyesi.
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Maldiv adaları[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sıçan adası var ama sit alanı orası.sen bilirsin hatta kemere giderken sarısuyu geçince bak denize görürsün.böle yamaç şeklinde ful makilik.arkası kayalık.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı [Bu mesaj Fistan tarafından 26 Aralık 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Git Bill Gates amcadan 1 milyar USD borç al sonra satın al adanı[signature][hline]Order Within Chaos....
Mille Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Birara sıçan adası Sabancının diye bi geyik vardı acaba doğrumu[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yok öyle bişey.orman işletme müdürlüğünden sorulur her bişeyi.sit alanı. [spo1=Sıçan Adası - Antalya][/spo][signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ahh[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bak ben bursa ya giderken goruom ulubat golunun ortasında çok şirin bi ada war manyak bi yer bigun o adaya ayak basıcam inş. sıçan adasına benzio daha kucuk[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım?
Killer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 büyük ada güzeldir.Faytonla yeni yolun sonuna kadar cıkarsın ordan sorada ayayorgiye cıkar istanbul ve adalar manzarası izlersin,bir tane dilek tutarsın,simidini yersin faytona biner geri dönersin,senin için cok güzel bir pazar günü olur(veya hangi gün gideceksen)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Killer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Fistan o nasıl bir manzara bitenzi :).De oraya gidip napacan.oraya vapur gidiyomu :D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 büyükadada bisiklet kiralamanızı da şiddetle tavsiye ederim çok süper oluyo. bisikletle aya yorgiye çıkmayı deneyin çıkarken bile çok hoş. aya yorgi de manzara. iniş zaten iniş işte :) o doğayı görmek lazım...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: asinanyavuz, 26 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki: büyükada, heybeliada, kınalıada güzeldir :) ada nerede ada hiç bir şey belirtmemişsin ki.. burgazadada var unutmayalım lütfen orası benim büyüdüğüm doğup büyüdüğüm adadır...[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares
Killer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: asinanyavuz, 26 Aralık 2005 21:14 tarihinde demiş ki: büyükadada bisiklet kiralamanızı da şiddetle tavsiye ederim çok süper oluyo. bisikletle aya yorgiye çıkmayı deneyin çıkarken bile çok hoş. aya yorgi de manzara. iniş zaten iniş işte :) o doğayı görmek lazım... cok iyi bi arkadaşımın yazlığı orada.Her yaz giderim.Ve evleri yolun en sonundadır ordan sora ayayorgi yolu başlar ve fayton cıkmaz.Balkonda otururken eski ingilizce hocamı bisikletle VAAAAAAAAAUVVVVVVVVV diye bağırarak ordan indiğini gordüm galiba.Kadın aşırı benziyodu hatta o bile olabilir :).Hatta kesin o ehe[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Killer, 26 Aralık 2005 21:14 tarihinde demiş ki: Fistan o nasıl bir manzara bitenzi :).De oraya gidip napacan.oraya vapur gidiyomu :D ahah vapur yok antalyada :) yat la gidebilirsin. yazın sahil ile ada arası ful yemekli yat turlarının demirlediği yerdir :)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 fistan gerçekten bitenzi yani... bide gezdim tozdum adlı bir bölümümüz var hani bimem bilirmisin :)[signature][hline]www.otostopcu.org
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Sıçan adasına yüzersin ama cidden sıçanlar var.
Berzah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Kus adasında eşek adası war :D harbi eşekler war bırakmışlar oraya takılıolar çok şekerler denize fln girenler var kelebek adası war koloni halinde geziolar.. Ama hücum edio kelebekler ... eşekler sakin takılıo ama kelebek çok fenaydı hobaaaaaa die üstüne 10 tane kelebek gelio..Dokunamıoruz da ölcekler die... :)[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] [Bu mesaj Berzah tarafından 26 Aralık 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: WackY_, 26 Aralık 2005 21:16 tarihinde demiş ki: burgazadada var unutmayalım lütfen orası benim büyüdüğüm doğup büyüdüğüm adadır... pardon gözümden kaçmış :) burgazada da var tabii :) bunların içinden bir tek büyükadaya gittiğimi üzülerek belirtiyorum...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: asinanyavuz, 26 Aralık 2005 21:44 tarihinde demiş ki: said: WackY_, 26 Aralık 2005 21:16 tarihinde demiş ki: burgazadada var unutmayalım lütfen orası benim büyüdüğüm doğup büyüdüğüm adadır... pardon gözümden kaçmış :) burgazada da var tabii :) bunların içinden bir tek büyükadaya gittiğimi üzülerek belirtiyorum... :D[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Kuba adasina git sen hem türklere vize de istemiyorlar cennet mubarek cennet.Adım başı da türke denk geliyorsun. yabancı dilden cok türkce konuşuyuorsun zaten .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Öne çıkan mesajlar