deathcore Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Arkadaslar mp3 formatındaki ses dosyalarını nasıl midi formatına cevirebiliriz , programı felan warmı acaba bilen birisinin yardımına ihtiyacım var . 10x[signature][hline]Painki...
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 20, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2005 www.download.com dan ara bulursun bi kac tane program[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Boşuna uğraşma.Sadece solo kayıtları midiye berbat bir halde çeviren programlar bulabilirsin ve işe yaramazlar.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Eh en azından berbat program bulabileceği bi adres vermiş.[signature][hline]The Blood is Love.
Predator Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hiç kasma evet bende zamanında çok kastım hiç verimli olmuyor[signature][hline]Babam sevdi annemi aldı , Mecnun sevdi Leyla'yı aldı , ben sevdim Babayı aldım. Bi kısır döngüdür gidiyo bakalım.
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Aslında 8 ya da 16 kanala çıktığınızda midi'de oldukça hoş oluyor ama o kadar çok kanallı midi'leri telefonlar çalamıyor. Bende zamanında çok kasanlardanım. Site fln açcaktık hatta. Hala durur sağdan soldan araklanmış binlerce midi : )[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Queen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Evet, ben de kastım :) Ama hakkaten cok kötü sonuc veriyor ortaya cıkan midnin hic alakası olmuyor. Ama ben de hayret ediyorum şarkı cıkınca hemen nası midi yapıyolar diye.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 www.mysongbook.com da aradığın çoğu şarkının midisini bulursun.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
Öne çıkan mesajlar