deathcore Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Arkadaslar mp3 formatındaki ses dosyalarını nasıl midi formatına cevirebiliriz , programı felan warmı acaba bilen birisinin yardımına ihtiyacım var . 10x[signature][hline]Painki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2005 www.download.com dan ara bulursun bi kac tane program[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Boşuna uğraşma.Sadece solo kayıtları midiye berbat bir halde çeviren programlar bulabilirsin ve işe yaramazlar.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Eh en azından berbat program bulabileceği bi adres vermiş.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hiç kasma evet bende zamanında çok kastım hiç verimli olmuyor[signature][hline]Babam sevdi annemi aldı , Mecnun sevdi Leyla'yı aldı , ben sevdim Babayı aldım. Bi kısır döngüdür gidiyo bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Aslında 8 ya da 16 kanala çıktığınızda midi'de oldukça hoş oluyor ama o kadar çok kanallı midi'leri telefonlar çalamıyor. Bende zamanında çok kasanlardanım. Site fln açcaktık hatta. Hala durur sağdan soldan araklanmış binlerce midi : )[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Evet, ben de kastım :) Ama hakkaten cok kötü sonuc veriyor ortaya cıkan midnin hic alakası olmuyor. Ama ben de hayret ediyorum şarkı cıkınca hemen nası midi yapıyolar diye.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 www.mysongbook.com da aradığın çoğu şarkının midisini bulursun.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar