Ion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Geçen hafta perşembe gününden beri bir gariplik oldu.Magtheridon serverına bağlı iken pingler öğlen 12 akşam 8 arası çoşmakta.Önceden 200'ü geçmezdi fakat şimdi bu saatlerde 700-1000 arası gezmekte.Trace yaptığımda daha önceden görmediğim tiscali diye bir hop çıkmakta ortaya.Aynı sorunu yaşayan başkaları varmı? Tracing route to eu.logon.worldofwarcraft.com [80.239.178.116] over a maximum of 30 hops: 1 18 ms 16 ms 15 ms 10.X.X.X 2 22 ms 22 ms 23 ms 81.XXX.XXX.X 3 25 ms 30 ms 28 ms 195.175.9.33 4 82 ms 82 ms 83 ms so-2-0-0.par70.ip.tiscali.net [213.200.85.185] 5 83 ms 87 ms 100 ms so-1-1-2.par22.ip.tiscali.net [213.200.82.253] 6 328 ms 334 ms 337 ms prs-b1-pos12-0.telia.net [213.200.85.22] 7 372 ms 377 ms 374 ms prs-tc-ks50-geth0-1.telia.net [213.248.71.50] 8 * * * Request timed out. 9 * * * Request timed out. 10 * * * Request timed out. 11 * * * Request timed out. 12 * * * Request timed out. 13 * * * Request timed out. 14 * * * Request timed out. 15 * * * Request timed out. 16 * * * Request timed out. 17 * * * Request timed out. 18 * * * Request timed out. 19 * * * Request timed out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 vashj server ında da durum bir süredir aynı.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu telekomun özelleşmesinden sora işte tiscali ile portları mı deniyolar nedir ondan olabilir.[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bende de durum aynı. geceleri düzeliyo sadece.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Sanırım burning legion'dada aynı sorun olmakta orada oynayanlar varsa durumu aktarabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Hemen; Evet BLda da aynı sorunu yaşıyoruz, guilddan bazı arkadaşların inanılmaz boyutlarda bağlantı sorunşarı oluşmaya başladı birkaç gündür, ben de 600 altına inmiyorum pek açıkçası, 1000+ gördüğüm oldu epeyce. Sorun nedir bir fikrim yok ama halletmenin bireysel bir yolu varsa bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 vallaha terenasda 1200 ün altına inmiyorum 1 haftadır (512 K ADSL)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 arkadaşlar bireysel bir yolu yok bunu halletmenin türkiye avrupa yakasında oturanların %90 ı bu sorunla karşı karşıya dediim gibi telekomun özelleşmesinden kaynaklanan bişey zannedersem ama yakında hızlı günler bizleri bekliyo :)[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Sadece Avrupa Yakasi değil, yani ben biraz alakasızım orayla eheh Yalnız evet sanırım en ciddi sorun BLda da Avrupa Yakasında, ama ben de Antalya'da sorun yaşıyorum çok daha az da olsa. Bende de artış var epeyce, daha kötüsü ara ara aniden ve kısa süreli aşırı arttığı için takılmalar yaşıyorum, kötü zamanlara denk gelirse tatsız oluyor. Wen, eternal veya Antalya'da yaşayan diğer ADSL kullanıcısı Azeroth sakinleri, var mı sizde de benzer sorunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ben Avrupa yakasındayım ama aynı sorun İzmir'dede var açıkçası herşeyi denedim ama bir çözüm getiremedim yani sonuç olarak yaktı bizi gene adsl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 valla türkiye'nin "avrupa yakası"nda yaşamıyorum; izmir'de de aynı sorun var. 1 haftaya yakın en tenha bölgelerde bile 500ün altına inmiyor ping. orgrimmar'da durum rezalet zaten. gündüz/gece farketmiyor, helalinden 700-800 arası ping var. ama şu da var ki ping, ilk zamanlardakinden çok fazla ve çok uzun zamandır da böyle. avrupalı vatandaş 28-38 pingle oynarken ve ping barının nerde olduğunu bilmezken :) biz 500+ ile bglerde pvp yapmaya çalışıyoruz.[signature][hline]Indeed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazetul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bende ankaradayım aynı şekilde son bir haftadır pingler 500den aşşa düşmüyor nerdeyse . çok sinir bozucu bi durum. ama yapacak bişey yok ne yazıkki.. türkiye gibi bir ülkede internete bağlanmak aya gitmek kadar haz verici bir durum genede .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lag saolsun kac kere mc de pull cuyu indirdim shield atamadan :9[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Invadoria:Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben bodrum'da oturuyorum, bende de aynı sorun sözkonusu. gayet cansıkıcı bir durum..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 blizardın serverlarından olmasın bu? avrupalılar nasıl onlarda varmıymış? soran varmı[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Antalyadayim.Adsl le kullaniyorum 5-6 gundur net cıldırdı.Sabırmızı deniyorlar heralde.Tel aciyorsun adamlara diyorlarki: bizde normal gozukuyor. :hrr: .Ve enbuyuk sorun malesef oraya, Teknik servis'e oturmus insanlar isten hic anlamiyorlar. [signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem [Bu mesaj mrdefender1 tarafından 27 Aralık 2005 10:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya orda oturanlar afedersin ama öküz seninle ttnet arasındaki baglantıya bakıp bizde normal diyecek kadar da mal insanlar işte bu tiscali.net italya kaynaklı sanırsam tarım ve köy işleri bakanlığı fln da oraya bağlı blizzden degil yani olay :/ http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=%22tiscali.net%22&btnG=Ara&meta=lr%3Dlang_tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ya arkadaşlar nette hiç bi problem yok. 512 bağlantıda 51 kb/sn de dosya alıyorum ama wow'da 1k nın altına düşmüyor latency. TT'ye değilde Blizz'e şikayet etmek lazım bunu.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 blizzle alakası yok ki ? yabancı guilddeyim ve benden başka yüksek ping alan yok.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 600'ün üstüne pek çıkmıyorum bu aralar 256k ile o.O *!tahtaya vurma efekti* evet küfürleri alayım[signature][hline]G 3 N K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ion Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Sorunun bizden olduğu kesin sadece Türkiye'den oynuyanlarda var.Tiscali denen yerdede düzgün çalışmayan bir router var onun kurbanıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
danny Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=224422&p=2 bi ziyaret edip tracert sonuçlarınızı yazın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar