Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Evet burda takılan varmı?[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Sanırım realmler arasında en fazla laga giren, bakımlarda en geç açılan serveri seçmiş olmalıyım ki bende buradayım, yaklasık bir 16gun once basladım, horde tarafında 50-60 kadar turk var sanırım. Lvl46 Troll Mage @ Fireborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bende ordayım (lvl 22 undeath rogue) ama aynı zamanda başka serverda (Chromaggus Ally lvl32 mage) im fakat bu lag canımı bezdirdi yeni başladık daha 11 günlük acc. am a şu 4 -5 gün illallah dedirtti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Bende TN de oynuorum. Lvl 70 Undead Rogue - Suth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Eskiden oynuyordum. Bc ye geçmemiştim. Bu hafta bc ye başladım. Arma lvl 60 Tauren warrior(eski) Şimdi yeni char açtık arkadaşla onu oynuyoruz. Turunen lvl 20 warlock. Baya seri kasarız diye düşünüyorum. Bakacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Var mı oynayan hala burda dostlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Var. Ben hala oynuyorum. Ama memnun değilim. Mutsuzum serverımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ben de buradayım. xobalt, undead mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 topic hort!! 4 arkadaş horde reroll dedik ve twisting nether a geldik. Bize yabancılık çektirmeyecek, evimizde gibi hissedebileceğimiz sıcak bir ortam arıyoruz. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bıyrın gelin yanımıza. Oyun içinde; Cadhode, Acca, Acha, Sythra'yı bulursan konuşuruz. :) Patiden oldugunu söylemen yeterli arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Şimdiden hoşgeldiniz bayağı kalabalık olduk. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ohooo biz denovo olarak geldik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 horde olan var mi? lvling guildi falan olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar