nickless Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 zuhahah harbi lol:) eet +8 desen abi trinala mı bastın der walla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 1 bus 1 de trina 3-4 tane yaktım ondan sora oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 abi hp mi bastın mp mi hahahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 dupe item o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 diomus düpe vipe de silinecek bosver sen....puhahahaha gel senle dupelıyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: cado, 26 Aralık 2005 22:55 tarihinde demiş ki: dupe item o yok la kosp item asdsdsadasdasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Abi 4 te 1 i benim ama oke mi :d[signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:59 (Azkaldı) NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 puhahahahahhaaaa[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_KabuS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 :) deseydinya yoq yawrucuğum +8 değiL biz onu benzinle yaktık :D çocuğun cvp what dedin abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 oyuna ilk başladığımda arkadaşım yardım etmesine rağmen bir çok şeyi bilmiyordum. lol dienlere soruom :P Santa cursed cıktıgında zr ile dalıncagını hanginiz biliodunuz amk :=)))) ne oldum dememeli nasıl oldum die düşünmeli (hehe ascık değiştirdim bu forum için ...)[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 öh artık amma komikmiş be[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hahahahah LOL :D[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ahahahahhahaha supeeeer ne seker sey o :D Gidip bulim bu rougeyi ahahahahahha [Bu mesaj JadeReal tarafından 27 Aralık 2005 11:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ksdjfsdafjsadlkfsda :D:D:D:D[signature][hline]Nick : SyNeRGeNX LvL : 6x Job : Berserker Hero Nation : Karus Np : 8xxxx Clan : GODz 70'e kasıyoz dur bakalım ..... -------------------------------------------- I miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: JadeReal, 27 Aralık 2005 11:54 tarihinde demiş ki: Ahahahahhahaha supeeeer ne seker sey o :D Gidip bulim bu rougeyi ahahahahahha [Bu mesaj JadeReal tarafından 27 Aralık 2005 11:56 tarihinde değiştirilmiştir] Bunu söyleyen rogue deil ki jade. Clan master olması lazım bide bunu söyleyenin o ekrandaki benim arkadaşım cz yapıcaktık o yüzden. Karıştırmışsın heralde :) ama hala gülüyorum şu adama akşamdan beri karnım acayip ağrıyor :D[signature][hline]Genuine/Ares Life is a challenge...Meet it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 =D walla ben yeni başladığımda o kulluğun ki onun ne olduğunuda bilmiyordum, nerden geldiğini anlayana kadar canım çıkmıştı :) Üzerimdeki tüm itemleri çıkardım kolluk gitmemişti deli olmuştum. Adam yine +8 in yandığını biliyormuş :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar