Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünya Bu Kızı Konusuyor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rusyada bun kızın 10 kat guzellerini görmek ve onlarla birseyler yapmak mümkün....
kısacası benim cokda hosuma gidmedi turizmdeyken daha iyilerini gördüm :P[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
-Die_Human, acayip bir günde demiş ki:
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)

[Bu mesaj deathcore tarafından 26 Aralık 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

diğer kızlarda bunlarmış pek zorlanmamıştır 1. olurken herhalde
[spo1=Kızımızın bir resmi daha]
[/spo]

[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya.
ABH

[Bu mesaj Greeny tarafından 26 Aralık 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hahah sımdı aramızda kıza asık olanda wardır huahuau 1 kere benim basıma gelmisdi[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
-Die_Human, acayip bir günde demiş ki:
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Mesaj tarihi:
süpper[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
uyarıcı kesim de az post kasmıo.....
elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
demeyin öyle gotum kalkıyo sonra
Mesaj tarihi:
cok güzell ıhaaa

*!ağzı sulanır*[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye

[Bu mesaj ovchinnikov tarafından 26 Aralık 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
elbise dar gelmiş yazık...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Mesaj tarihi:
memeleri küçük olan bi kızın memelerini taşırmak için neden kasıyolar anlamadım...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
o kadar güzel deil ki. valla ben ona bin basarım. kötü abi kötü.[signature][hline]when the poor young girl was deeply in love with the young boy, it was too late for everything, what a shame...
Mesaj tarihi:
Benim olmayan güzele ben güzel demem -demiş atalarımız .
ayrıca Moskova da 3 yıl yaşadım hala giderim iş icabı arasıra, bu tipik bir köylü güzeli diye bir tabir var ya o işte, Rusyada bile var buna benzer bir tabir.Kızımız da aynen örnek tip olarak.
Ayrıca bunu kim nasıl secmiş hayret , bundan kat ve kat güzelleri var.Gerci orda da artık köşe başı bir güzellik yarışması düzenleniyor.
Ayrıca dünya bunun nesini konuşsun ya ? dünyanın işi gücü kalmadı karı kız peşinde mi koşuyor ?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
abartmayın yahu çirkin diceksiniz nerdeyse[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin.

Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
  • Yeni Oluştur...