_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 [spo1=blackwins vs bilinc] [/spo] noluo yawwww Cz mi lam bura? :D bu ne dmk oluo????[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın.[Bu mesaj _ultrAslan_ tarafından 25 Aralık 2005 04:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 aynen bende aynı soruyu sorucam what is this aga ? rica : ultra şu resmi thumbnail olarak koyarmısın yada spoiler olarak ekranı rezil ediyoda[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Informer, 25 Aralık 2005 04:34 tarihinde demiş ki: aynen bende aynı soruyu sorucam what is this aga ? rica : ultra şu resmi thumbnail olarak koyarmısın yada spoiler olarak ekranı rezil ediyoda walla şimdi gördüm rica kısmını geciktim ama yaptım sonunda :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 :horace:[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ahaha disardan bakinca geyik super duruyor[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 o ne bea :)))))[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bilinc almısın yanına noob any yı gezınıon :P any de +9 shard war ama bı bok yapamıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 infi kop allah askina sen napion ki[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ajajaja post kasıyo daha napsın :horace:[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ya black görünmez oldu... Adam paso vuruyo bana... Durdum baktım... Adam vuruyo ama piyasada yok... Neys ekaçmaya başladım. Bu Bilinç kaçma yazdı:D Sonra kalabalığa girdim. Orada hem black hem diğerleri vurunca yattım. Ama hoş ve geyik bir andı... @Infi: Hiç ne yazdığımı okumuyorsun galiba bu tarz konuşacaksan hiç hitap etme bana. Çok biliyorsan oynarsın ama kelimelerini adam gibi seçip cümle kurarsın. Ayrıca minör kullanmadan hpin sürekli fullemesi enteresandı. Abyss %50 pots?[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bilincte gm den kaçmış ama banlanmamış :D[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yok o kaçamadı :D kaçsa banlanırdı :D[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 :horace:[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Informer, 25 Aralık 2005 07:04 tarihinde demiş ki: yok o kaçamadı :D kaçsa banlanırdı :D ehuehuee[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 merak ettim sana kaç damage vurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 o gün bilinc'e olduğu gibi oje'yede laf atmıştı bilackwinds baya bi saçmalamıştı SS ler var ama evde. Akşama atarım buraya. Bence bu tür kişiyi hedef alan ve de bana göre olmaması gereken bu gayri ciddi davranışın notice'den yazılmaması gerektiği düşüncesindeyim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar