burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yazın 3 günü aşkın bir süre uyuyamamıştım.uyumak isteği yoktu ama uyumam gerektiğini düşünüodum. zaman çok uzun geliodu sanki hiç geçmio gibiydi, yapcak hiçbşi bulamıodum..uyuyamama yaşadığım sürenin sonlarına doğru iice bilincimi kaybetmiş gibi hissediodum kendimi ve biyolojik olarak da sıfırdım, yoruluodum ama uykum gelmiodu, herşeyi denedim hap da aldım ama bi atraksion olmadı.kötü bşi uyuyamama olayı özellikle de kendini kaybetmeye başladığını farkedip bşi yapamadığın zaman berbat bşi oluor.umarım br daha başıma gelmez:)[signature][hline]you may say i'm a dreamer, but i'm not the only one.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Sizinki uykusuzluk değil arkadaşlar, 3 senedir uykusuzluk çeken biri olarak söyleyeyim, uykusuzluk çeken insan "bence uyku zaman kaybı cart curt" demez. Ben 3 saat kesintisiz uyuduysam yatıp kalkıp dua ediyorum öyle söyleyeyim, okulumla ilgili bir sürü sorun oluştu bu sorundan beri, konsantre olamıyorum, uyuyamıyorum, uyanık da değilim tam, iğrenç bir şey. O yüzden insomnia diye topic açıp 2 haftada bir geç yattınız diye böyle ciddi bir sağlık durumunu hobi gibi lanse etmeye çalışmayın lütfen.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Huh? lol benim durumumdan haberin var mı acaba?Hobiymiş...Pah![signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Zergling, 26 Aralık 2005 13:47 tarihinde demiş ki: zaten insan omrunu 3/1'i uyuyarak geçiyor =)) payi paydasından buyuk olan kesirlere bileşik kesir denir.[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 doğru soylüyorsun 1/3 olacak özür dilerim =(([signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben bu sahneyi fight club tan hatırlar gibiyim :)[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Antimodes52, 26 Aralık 2005 15:54 tarihinde demiş ki: Sizinki uykusuzluk değil arkadaşlar, 3 senedir uykusuzluk çeken biri olarak söyleyeyim, uykusuzluk çeken insan "bence uyku zaman kaybı cart curt" demez. Ben 3 saat kesintisiz uyuduysam yatıp kalkıp dua ediyorum öyle söyleyeyim, okulumla ilgili bir sürü sorun oluştu bu sorundan beri, konsantre olamıyorum, uyuyamıyorum, uyanık da değilim tam, iğrenç bir şey. O yüzden insomnia diye topic açıp 2 haftada bir geç yattınız diye böyle ciddi bir sağlık durumunu hobi gibi lanse etmeye çalışmayın lütfen. arkadaş dooru söylüyo bizimki düzen bozukluğu.iş yok güç yok erken kalkıp nağıcaksın.gecede işte sabaha kadar internet film falan.bende uyuyamıyorum ama şikayetçiyim budurumdan.geceye aşk falan boş bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: VipeR, 26 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: bende 2. öğretim okuyorum. düzenim bozuldu,uyuyamıyoruuum! [signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Dj Tiesto'nun bu olay üzerinede eseri vardır..Dinleyin derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 örneğin çarşambadan cumartesiye toplam 7/8 saat uyuyorum sonra cumartesi bi vuruyom kafayı pazartesi kalkıyorum. sürekli böyle iğrenç bişey Lanet olsun böle düzene.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Uykusuzluk dengesiz beslenmekten kaynaklanior olabilir gıdalara dikkat etmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: InneR_ChaoS, 26 Aralık 2005 13:53 tarihinde demiş ki: @Dragon;sabahlamak da çözüm değil,o lanet günışığı çıkınca iyice uyuyamıyorum..Keşke hep gece olsa.. kuzey kutbuna git:P[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: fede, 26 Aralık 2005 12:18 tarihinde demiş ki: Ben de vakit kaybı olarak görüyorum ama bi yattımmı 12 saat uyurum boş vaktim varsa :D aynen ya uyumamak cok gusel bence tabı bıyere kadar!!! uykuda dınlendımız kadar hıcbıseyde dınlenemıomusuz cok onemlı ama wakıt kaybı malesef!!![signature][hline]help me please,more and more that tıme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: demorah, 26 Aralık 2005 20:57 tarihinde demiş ki: kuzey kutbuna git:P 6 ay gündüz orda ama?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 güney kutbuna inersin ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yaşın ilerledikçe geçer merak etme.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 11 yaşındayım ben[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 büyüyünce geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Uyumak dunyanın en zevkli en guzel seylerinden biri bence bıraksalar gunlerce yatarım ama nerde bence kıymetini bil ve uyuuu[signature][hline]Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar