Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Insomnia

InneR_ChaoS

Öne çıkan mesajlar

yazın 3 günü aşkın bir süre uyuyamamıştım.uyumak isteği yoktu ama uyumam gerektiğini düşünüodum. zaman çok uzun geliodu sanki hiç geçmio gibiydi, yapcak hiçbşi bulamıodum..uyuyamama yaşadığım sürenin sonlarına doğru iice bilincimi kaybetmiş gibi hissediodum kendimi ve biyolojik olarak da sıfırdım, yoruluodum ama uykum gelmiodu, herşeyi denedim hap da aldım ama bi atraksion olmadı.kötü bşi uyuyamama olayı özellikle de kendini kaybetmeye başladığını farkedip bşi yapamadığın zaman berbat bşi oluor.umarım br daha başıma gelmez:)[signature][hline]you may say i'm a dreamer, but i'm not the only one..
Sosyal ağlarda paylaş

Sizinki uykusuzluk değil arkadaşlar, 3 senedir uykusuzluk çeken biri olarak söyleyeyim, uykusuzluk çeken insan "bence uyku zaman kaybı cart curt" demez. Ben 3 saat kesintisiz uyuduysam yatıp kalkıp dua ediyorum öyle söyleyeyim, okulumla ilgili bir sürü sorun oluştu bu sorundan beri, konsantre olamıyorum, uyuyamıyorum, uyanık da değilim tam, iğrenç bir şey. O yüzden insomnia diye topic açıp 2 haftada bir geç yattınız diye böyle ciddi bir sağlık durumunu hobi gibi lanse etmeye çalışmayın lütfen.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 26 Aralık 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Sizinki uykusuzluk değil arkadaşlar, 3 senedir uykusuzluk çeken biri olarak söyleyeyim, uykusuzluk çeken insan "bence uyku zaman kaybı cart curt" demez. Ben 3 saat kesintisiz uyuduysam yatıp kalkıp dua ediyorum öyle söyleyeyim, okulumla ilgili bir sürü sorun oluştu bu sorundan beri, konsantre olamıyorum, uyuyamıyorum, uyanık da değilim tam, iğrenç bir şey. O yüzden insomnia diye topic açıp 2 haftada bir geç yattınız diye böyle ciddi bir sağlık durumunu hobi gibi lanse etmeye çalışmayın lütfen.

arkadaş dooru söylüyo bizimki düzen bozukluğu.iş yok güç yok erken kalkıp nağıcaksın.gecede işte sabaha kadar internet film falan.bende uyuyamıyorum ama şikayetçiyim budurumdan.geceye aşk falan boş bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 26 Aralık 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
Ben de vakit kaybı olarak görüyorum ama bi yattımmı 12 saat uyurum boş vaktim varsa :D
aynen ya
uyumamak cok gusel bence tabı bıyere kadar!!!
uykuda dınlendımız kadar hıcbıseyde dınlenemıomusuz cok onemlı ama wakıt kaybı malesef!!![signature][hline]help me please,more and more that tıme...
Sosyal ağlarda paylaş

Uyumak dunyanın en zevkli en guzel seylerinden biri bence bıraksalar gunlerce yatarım ama nerde bence kıymetini bil ve uyuuu[signature][hline]Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun.....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...