mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: beybin, 26 Aralık 2005 20:28 tarihinde demiş ki: sevgilin ve sen yöneticiklerdn birine pm atıyorsunuz bir de ikametgah belgesi nüfus kimlik fotokopisi . ha bi de 24 tane fotoğraf. o kadar =) hayırlı olsn =) benden 32 tane istediler bi de çok kuyruk varmıs sırada bekliyomusum nefr e 50 ytl verdim PATİYE YARDIM adına ama parayı almadım diye tutturdu islemi iptal etmiş bi de ustune gitti o kadar resim:D not:burda yazılanlar gerçeği yansıtmıyo yalvarma:nefr lutfen beni yorungeye doğru ucurma:)[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Fistan, 26 Aralık 2005 22:39 tarihinde demiş ki: olmamış o imza beni anlamadı kimse derken fistandantilus'u anlamadı kimse diye kastetmiştim ne demek istediğini biliorum ama gazetecilik yaptım brz kes yapıstır :D sonucta birleşince güzel oldu bence :D[signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki: Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki: beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: beybin, 26 Aralık 2005 20:28 tarihinde demiş ki: sevgilin ve sen yöneticiklerdn birine pm atıyorsunuz bir de ikametgah belgesi nüfus kimlik fotokopisi . ha bi de 24 tane fotoğraf. o kadar =) hayırlı olsn =) O kadar değil 20 ytl de evrak ücreti var ;)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu ücreti tabiki sevgili pati halkı için harcıyoruz. herşey bzim için q:[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bende istiyorum ama kalpte kendi ismim yazsın istiyorum.pm atsam cvp verirlermi acaba[signature][hline]DeviantArt gallery
Mantar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lütfen biri topicin başlığını 'kalp nasıl alınıyor? sorusuna nasıl kötü espri yapılarak cevap veriliyorrr??' yapabilir mi? (bakın ben de yaptım...olmalı)[signature][hline]mantar
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 @Daesu; seni kendini begenmis seni =P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Öne çıkan mesajlar