HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Biraz erken ama anca ayarlanır bazı şeyler Siz sevgilinize/annenize vs. neler almayı düşünüyorsunuz ? Ben Sevgilime ne alıcam daha karar vermedim belki bir fikir oluşturur sizin düşünceleriniz.... Haydi......:D[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Noel deme kızıolar.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 :) Kızmasınlar ...[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bakacaz artık ama bana hediye almak isteyen varsa 5 kasa bira isterim hepsini içemem ama saklarım yada satarım:D:D[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 uğulu sayısı 32 olduğundan mütevekkil o kadar gül almak isityorum ama no money :([signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bizim bahçeden ucuza gül yolabilirsiniz.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-wook Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 cıkarmayın ulen bole seyler. yok sewgiliye hediye fln. sizden goruyolar benim basımı yiyolar. yılbasında hediye fln alınmaz.alınmamalı.almayacagım.[signature][hline]39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 o güne kadar sevgilim olursa yine ne alıcağımı biliyorum :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ne alınabilir arkadaşlar çok pahalı olmayacak anlamlı olacak bişey. Hediye seçme ve beğenme konusunda acaip özürlüyümdür. Kıza sordum dudak parlatıcısı al dedi :) bi önceki yılbaşında da almıştım (çıkmıyoduk ama o zaman) Şimdi parlatıcı alıcam da yine aynı şey olmasın farklı bişey daha eklemek istiyorum ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ne hediyesi ya. bi öpücük yeter.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 valla yeter yetmesine zaten birlikte olmamız bile yeter ama. ne bileyim bişe almadan olmaz gibi geliyo o da alacak çünkü pff.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben planladım rahatım hemde ne olur olmaz diye iki plan yaptım şimdi paramı denkleştirme sürecindeyim sonra da gidip alıcam ;p[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben ametist yada kuartz taşlı kolye alcam sevgilime[signature][hline]falling away from me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya ben aldım diyip bırakmayın ne aldınız ne ettiniz yazın ya off hiç yardımsever değilsiniz kınıyorum sizi =)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 iyi o zaman twistedemodan inciler **anneye;; sakın mutfak eşyası ALMAYIN. o da bir insan canım kendisiyle ilgili birşey alın. mesela benimki çok süper resim yapıyor & ördekleri çok seviyor. ona şu tahta ördeklerden alıcam ortaköyden çünkü izmirde kemeraltında filan onlara bakarken yakalamıştım =p pahalı hediye tipi ;; annenize vichyden myokin alabilirsiniz büyük ihtimalle orta yaşlıdır ve böyle kremlere başlamıştır. orta pahalılıkta;; LCWden kazak , kotondan atkı & eldiven , mango outletten birşeyler , nivea beaute nin rujları , avon ürünleri , sevdiği yazarlarımn kitapları , ya da DVD **babaya ;; babalar kolaydır herşeyi severler. süslü kutudaki çikolataları, dergileri , bilgisayar programları oyunlarını , parfümleri , gömlekleri ama en çok pofidik baba terliklerini ; ) **sevgiliye ;; of bu en zoru bence. ben bi keresinde ayıcıklı kabarık kocaman bi terlik almıştım giymedi sanırım evinde oyuncak niyetine saklıyor. haha. aman böyle yapmayın =p kızsa iç çamaşırı & kozmetik en az riskli seçimdir. hangi kız bunları sevmez ki =p erkekse çooook zor. uzun uzun düşünün banane. ama zevkine göre giysi alırsanız sevinirler[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. [Bu mesaj twistedemo tarafından 22 Aralık 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hiç bilmiyolrum hatta çok kararsızım o kadar çok yılbaşı hediyesi alıcak kişi varki ama sevdigim kişi en yakın arkadaslarım olarak sınırlandırmayı planlıyorum malum bütçe :([signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 he he ben bu sene kimseye çöp almıcam züğürtüm vala kıyıda köşede hediyelik miktar kalmadı+hangi birine alayım bana da yazık:D[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Hadi ama yaratıcı arkadaşları beklioruz :-P Bulamadım hiç bişi. 9 gün kaldı![signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Kıza, oyuncak ayı falan alın çok seviyorlar eheh.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sakın almayın kafanızda paralar ve haklı:)[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben aldım sevgılıme hedıye ama burda yazmayalım kı okuyup suprızı ogrenmesın.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yılbaşı ayrılmak istiyosanız kalp şeklinde bi yastık uygun olur , veya ayıcık?? ha ama sevinsin istiyosanız gidin parfüm alın.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kitap[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 http://www.malgakoleksiyon.com/galeri/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: twistedemo, 22 Aralık 2005 17:18 tarihinde demiş ki: **sevgiliye ;; of bu en zoru bence. ben bi keresinde ayıcıklı kabarık kocaman bi terlik almıştım giymedi sanırım evinde oyuncak niyetine saklıyor. haha. aman böyle yapmayın =p kızsa iç çamaşırı & kozmetik en az riskli seçimdir. hangi kız bunları sevmez ki =p erkekse çooook zor. uzun uzun düşünün banane. ama zevkine göre giysi alırsanız sevinirler sevgiliye iç çamaşırı nasıl alınır bunu biri bana annatsın ya[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar