Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Yılbaşı Hediye Topiği

HitokiriBattousa

Öne çıkan mesajlar

Biraz erken ama anca ayarlanır bazı şeyler

Siz sevgilinize/annenize vs. neler almayı düşünüyorsunuz ?

Ben Sevgilime ne alıcam daha karar vermedim belki bir fikir oluşturur sizin düşünceleriniz....

Haydi......:D[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ne alınabilir arkadaşlar çok pahalı olmayacak anlamlı olacak bişey. Hediye seçme ve beğenme konusunda acaip özürlüyümdür.
Kıza sordum dudak parlatıcısı al dedi :) bi önceki yılbaşında da almıştım (çıkmıyoduk ama o zaman)
Şimdi parlatıcı alıcam da yine aynı şey olmasın farklı bişey daha eklemek istiyorum ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum.[signature][hline]Holigan Team
The Paticik Cup =o= II
Radio =o= Garbage wj tóqqíé
Sosyal ağlarda paylaş

iyi o zaman twistedemodan inciler

**anneye;; sakın mutfak eşyası ALMAYIN. o da bir insan canım kendisiyle ilgili birşey alın. mesela benimki çok süper resim yapıyor & ördekleri çok seviyor. ona şu tahta ördeklerden alıcam ortaköyden çünkü izmirde kemeraltında filan onlara bakarken yakalamıştım =p
pahalı hediye tipi ;; annenize vichyden myokin alabilirsiniz büyük ihtimalle orta yaşlıdır ve böyle kremlere başlamıştır.
orta pahalılıkta;; LCWden kazak , kotondan atkı & eldiven , mango outletten birşeyler , nivea beaute nin rujları , avon ürünleri , sevdiği yazarlarımn kitapları , ya da DVD

**babaya ;; babalar kolaydır herşeyi severler. süslü kutudaki çikolataları, dergileri , bilgisayar programları oyunlarını , parfümleri , gömlekleri ama en çok pofidik baba terliklerini ; )

**sevgiliye ;; of bu en zoru bence. ben bi keresinde ayıcıklı kabarık kocaman bi terlik almıştım giymedi sanırım evinde oyuncak niyetine saklıyor. haha. aman böyle yapmayın =p
kızsa iç çamaşırı & kozmetik en az riskli seçimdir. hangi kız bunları sevmez ki =p
erkekse çooook zor. uzun uzun düşünün banane. ama zevkine göre giysi alırsanız sevinirler[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star.

[Bu mesaj twistedemo tarafından 22 Aralık 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 22 Aralık 2005 17:18 tarihinde demiş ki:

**sevgiliye ;; of bu en zoru bence. ben bi keresinde ayıcıklı kabarık kocaman bi terlik almıştım giymedi sanırım evinde oyuncak niyetine saklıyor. haha. aman böyle yapmayın =p
kızsa iç çamaşırı & kozmetik en az riskli seçimdir. hangi kız bunları sevmez ki =p
erkekse çooook zor. uzun uzun düşünün banane. ama zevkine göre giysi alırsanız sevinirler

sevgiliye iç çamaşırı nasıl alınır bunu biri bana annatsın ya[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...